Natur Tanya® Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból, standardizált lazac-, borágó- és krill olaj
A Szerves Omega 3-6-9 komplex, olyan innovatív készítmény, mely az értékes zsírsavakat növényi és állati forrásból biztosítja, 3 féle különböző olajból; borágó-, krill és lazacolaj.
Termékünk minden összetevője standardizált, ez a borágó magolajban 20% gamma-linolénsav tartalmat jelent, amelynek GLA tartalma több, mint kétszerese a ligetszépe olajok 9%-os standardjához képest. A formula továbbá fenntartható halászatból származó RIMFROST krill olajjal és lazacolajjal készül, melyek standardizált összetevői: EPA, DHA, asztaxantin és foszfolipidek.
- zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból
- borágó olaj
- lazacolaj
- krill olaj
- a szív egészségéért1
- a látás és az agyműködés fenntartásáért
- laborban bevizsgált termék
- laktózmentes, gluténmentes
- szójaolaj és tojásmentes
- mesterséges színezék, tartósítószer és aroma nélkül
Borágó olaj – gamma-linolénsav
A gamma-linolénsav egy esszenciális Omega-6 zsírsav, melyre szervezetünknek szüksége van és mivel testünk nem képes előállítani, külső forrásból kell pótolnunk. Gamma-linolénsav csak nagyon kevés ételben van jelen nagy mennyiségben. A borágó olajban viszont az össz-zsírsav 20-26%-a gamma-linolénsav és az olaj Omega9 zsírsavakat is tartalmaz. A gamma-linolénsav fontos alkotóeleme a sejtmembránnak, szüksége van rá az agynak és a szervezetben gyulladásgátló prosztaglandinokká alakul.
Lazacolaj – EPA és DHA Omega3 zsírsavak
Az Omega-3 zsírsavak közül az 1EPA és a DHA hozzájárul a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el) A 2DHA, a központi idegrendszer és az agyszövet egyik legfőbb strukturális lipide, hozzájárul a normál látás és agyműködés fenntartásához (a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el).
Krillolaj – Omega3 zsírsavak, asztaxantin és foszfolipidek
Amíg a lazacolajban lévő Omega zsírsavak triglicerid formájúak, addig a krill olaj foszfolipid formában tartalmazza az EPA és DHA zsírsavakat, egy karotinoid antioxidánssal: az asztaxantinnal. Ez az erős pigment kölcsönzi a krill vörös-narancs színárnyalatát.
Mikor és kinek ajánljuk a szerves Omega 3-6-9 kapszulát?
- kevés tengeri eredetű élelmiszer fogyasztása esetén
- terhesség, szoptatás esetén, valamint kisbabát tervező hölgyeknek
- azoknak, akik nélkülözhetetlen zsírsavakkal szeretnék kiegészíteni az étrendjüket
- azoknak, akiknek fontos a szívük, szemük egészsége, és a normál agyműködésük fenntartása
- fogyókúrázóknak
- aktív életmódót követőknek