Natur Tanya - Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 60 db

Natur Tanya - Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 60 db
Natur Tanya - Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 60 db
4 795 Ft
A vásárlás után járó pontok: 192 Ft

Natur Tanya® Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból, standardizált lazac-, borágó- és krill olaj

A Szerves Omega 3-6-9 komplex, olyan innovatív készítmény, mely az értékes zsírsavakat növényi és állati forrásból biztosítja, 3 féle különböző olajból; borágó-, krill és lazacolaj.

Termékünk minden összetevője standardizált, ez a borágó magolajban 20% gamma-linolénsav tartalmat jelent, amelynek GLA tartalma több, mint kétszerese a ligetszépe olajok 9%-os standardjához képest. A formula továbbá fenntartható halászatból származó RIMFROST krill olajjal és lazacolajjal készül, melyek standardizált összetevői: EPA, DHA, asztaxantin és foszfolipidek.

  • zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból
  • borágó olaj
  • lazacolaj
  • krill olaj
  • a szív egészségéért1
  • a látás és az agyműködés fenntartásáért
  • laborban bevizsgált termék
  • laktózmentes, gluténmentes
  • szójaolaj és tojásmentes
  • mesterséges színezék, tartósítószer és aroma nélkül


Borágó olaj – gamma-linolénsav

A gamma-linolénsav egy esszenciális Omega-6 zsírsav, melyre szervezetünknek szüksége van és mivel testünk nem képes előállítani, külső forrásból kell pótolnunk. Gamma-linolénsav csak nagyon kevés ételben van jelen nagy mennyiségben. A borágó olajban viszont az össz-zsírsav 20-26%-a gamma-linolénsav és az olaj Omega9 zsírsavakat is tartalmaz. A gamma-linolénsav fontos alkotóeleme a sejtmembránnak, szüksége van rá az agynak és a szervezetben gyulladásgátló prosztaglandinokká alakul.


Lazacolaj – EPA és DHA Omega3 zsírsavak

Az Omega-3 zsírsavak közül az 1EPA és a DHA hozzájárul a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el) A 2DHA, a központi idegrendszer és az agyszövet egyik legfőbb strukturális lipide, hozzájárul a normál látás és agyműködés fenntartásához (a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el).

Krillolaj – Omega3 zsírsavak, asztaxantin és foszfolipidek
Amíg a lazacolajban lévő Omega zsírsavak triglicerid formájúak, addig a krill olaj foszfolipid formában tartalmazza az EPA és DHA zsírsavakat, egy karotinoid antioxidánssal: az asztaxantinnal. Ez az erős pigment kölcsönzi a krill vörös-narancs színárnyalatát.

Mikor és kinek ajánljuk a szerves Omega 3-6-9 kapszulát?

  • kevés tengeri eredetű élelmiszer fogyasztása esetén
  • terhesség, szoptatás esetén, valamint kisbabát tervező hölgyeknek
  • azoknak, akik nélkülözhetetlen zsírsavakkal szeretnék kiegészíteni az étrendjüket
  • azoknak, akiknek fontos a szívük, szemük egészsége, és a normál agyműködésük fenntartása
  • fogyókúrázóknak
  • aktív életmódót követőknek