Étrendkiegészítők

Nézet:
Sorrend:

AÇAI·EV succo – Açai bogyókoncentrátum

Az Açai bogyók bőséges forrásai a flavonoidoknak, különösen antocianinokban gazdagok, de a bogyók szolgáltatnak még vitamin- és ásványi anyagokat is. A szerves anyagok széles palettája ideális kiegészítője mindenfajta diétának, úgy a karcsúsításnak, mint az olyannak, amelyben hatalmas tápértékét használják ki.

Açai eredet
Az Açai, másnéven Euterpe oleracea Közép- és Dél-Amerika trópusi erdőiben honos pálmafa. Évszázadokon keresztül az amazóniai indiánok fogyasztották ezt a gyümölcsöt, mint alapvető táplálékot, s számtalan tápláló tulajdonsága miatt idővel elnyerte “az élet gyümölcse” elnevezést.


Açai érdekesség
Az Açai bogyókoncentrátum, természetes, egészséges alternatívája az energiaitaloknak. A brazil sportolók évtizedek óta tudnak erről a gyümölcsről, amit a titkos fegyverükként használnak, hogy mindenkit lekörözzenek a futball-, szörf- és küzdősport bajnokságokon. Ha ezeknek a sportolóknak segít, hogy elég energiájuk legyen, és átverekedjék magukat egy kimerítő versenyen, gondold el, Neked mennyire jót tesz majd a hétköznapokban!

  • Nem tartalmaz mesterséges színezéket.
  • Vegetáriánus termék.

 

9 940 Ft

Dr. Natur étkek, Útifű maghéj (Psyllium) Duzzadó rost a jó emésztésért. Sütéshez-főzéshez is

Útifű maghéj - Psyllium (egyéb elnevezések; Ispagul, Plantago ovata, Bolhamag útifű)

Az útifű maghéj duzzadó rost, egy extrém módon hidrofil nyálka, ami könnyedén elnyeli a vizet. Eredeti méretének a tízszeresére duzzad meg a belekben, lágy gélszerű anyagot formál, ami körkörös forgó mozdulatsorral halad keresztül a bélrendszeren, miközben növeli a széklettömeg nagyságát, lágyítja tartalmát, fokozza a bél perisztaltikát.

A psyllium duzzadási képességeit a konyhában is jól ki tudjuk aknázni, sütemények, kenyerek készítésénél, és sűrítésnél.

Az éhségre sok tényező hat: mikor eszel, az ételek összetétele, a zsír, szénhidrátok, fehérjék, rostok és víz tartam. Ételeink rosttal történő dúsítása a jóllakottság érzetét adja, így ellen tudsz állni annak, hogy a szükségesnél több ételt fogyassz, az agyadnak azt az üzenetet küldik, hogy eleget ettél.

 

1 025 Ft

Dr. Natur étkek, Útifű maghéj (Psyllium) Duzzadó rost a jó emésztésért. Sütéshez-főzéshez is

Útifű maghéj - Psyllium (egyéb elnevezések; Ispagul, Plantago ovata, Bolhamag útifű)

Az útifű maghéj duzzadó rost, egy extrém módon hidrofil nyálka, ami könnyedén elnyeli a vizet. Eredeti méretének a tízszeresére duzzad meg a belekben, lágy gélszerű anyagot formál, ami körkörös forgó mozdulatsorral halad keresztül a bélrendszeren, miközben növeli a széklettömeg nagyságát, lágyítja tartalmát, fokozza a bél perisztaltikát.

A psyllium duzzadási képességeit a konyhában is jól ki tudjuk aknázni, sütemények, kenyerek készítésénél, és sűrítésnél.

Az éhségre sok tényező hat: mikor eszel, az ételek összetétele, a zsír, szénhidrátok, fehérjék, rostok és víz tartam. Ételeink rosttal történő dúsítása a jóllakottság érzetét adja, így ellen tudsz állni annak, hogy a szükségesnél több ételt fogyassz, az agyadnak azt az üzenetet küldik, hogy eleget ettél.

 

2 620 Ft

ErbaVita Mikronizált Galagonya/Szíverő tabletta - Szívnyugtató, vérnyomás, érelmeszesedés, keringési zavarok 

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el.

Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.

A formula a galagonya fő hatóanyagára, a vitexinre standardizált. Így minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.


Tudtad?

A galagonya az egyik legbiztonságosabb gyógynövény. Még egyéb betegségre felírt gyógyszerrel együtt is szedhető, csak arra vigyázz, hogy a galagonya rendszeres alkalmazásával azok szükséges mennyisége egy idő után módosul (csökken). Azok azonban, akik az előírt gyógymód mellett a galagonyát is szeretnék kipróbálni, feltétlenül konzultáljanak orvosukkal, és beleegyezése nélkül soha ne hagyják abba az általa felírt gyógyszerek szedését (de még a szedett adagon se változtassanak)!

A galagonya hosszú távon és késleltetve hat, akár hónapok is eltelhetnek, míg jótékony hatását megérzed.

 

5 085 Ft

ErbaVita® Allergicum DROPS, allergia elleni csepp - Állati szőr, penész, atkák, pollen, házi por ellen

Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója, ártalmatlan anyagokra. Ilyenkor a szervezet kémiai anyagokat termel, mint a hisztamin, melynek hatására orrviszketés, orrfolyás, orrdugulás, szemviszketés, könnyezés, vizenyők és gyulladások, bőrallergiák és emésztőrendszeri reakciók jelentkeznek.

Az Allergicum csepp 14 természetes és szinergikus összetevőt ötvöző antihisztamin formula, ami felveszi a kesztyűt az allergénekkel szembeni harcban.

Alkoholtartalom: 28% vol

6 275 Ft

ErbaVita® Almaecet kapszula Vcaps® tokban - Nagy dózis és gyors felszívódás jellemzi. Testsúlycsökkentő, lúgosító

Az almaecet kúra nem új keletű, felhasználásával kapcsolatban még dédanyáink is ismerték, a népgyógyászati tapasztalatokon alapuló praktikus felhasználási módjait.

Azóta azonban óriási technológiai változások történtek, és ma már a gyártó képes a fő hatóanyagokat úgy koncentráni, hogy azok hatásai és felszívódási mutatói a maximálisra növekedjék. Különösen fontos ezt ma, hiszen lépést kell tartani megváltozott életvitelünkkel, ahol több stressznek és méreganyagnak vagyunk kitéve, mint hajdanán.


Az Almaecet kúra tehát egy ősi módszer.

A gyártó ezt a régi tapasztalatot egyesítette egy új technológiával. Az almaecetet porítva koncentrálta és vegetáriánus kapszulatokokba töltötte. – Vcaps® Tette ezt a nagy dózis, a tökéletes felszívódás és a magas biohasznosulás javára. Minden kapszulatok 150 ml koncentrált szerves almaecetet tartalmaz, melyek különösen gazdagok ecetsavakban, a fő hatóanyagban, ami a hatásért felel. Mindemellett, természetesen előforduló vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz, amik az egész szervezet egészségére kedvezően hatnak.


Vcaps®; a kapszulatok 100%-ban növényi eredetű; a Vegetáriánusok Szövetsége által jóváhagyott Kóser és Halal certifikációval is rendelkezik, glutén-, tartósítószer és GMO mentes.

7 450 Ft

ErbaVita® Fekete áfonya kapszula Inulinnal - Növényi inzulin, véd a cukorbetegség alattomos szövődményeitől

A fekete áfonya (Vaccinium myrtillus, Mirtillo, Kukojsza) gyógyhatásait az antociánoknak – antocianidinek (flavilium kation származékok, antocianineknek) és a neomirtillinek (növényi inzulin) köszönheti, melyek kitűnő antioxidánsok.

A formula szabványosított; a standardizált, titrált kivonatok garantálják a hatóanyagok állandó napi mennyiségét.

Tudtad?

A második világháború idején a pilóták vették észre, hogy amikor fekete áfonyát ettek, hogy javult az éjszakai tájékozódó képességük. Ennek alapján kezdték el tudományosan kutatni a fekete áfonya látásra gyakorolt hatásait.

 

Vegetáriánus termék.

4 910 Ft

ErbaVita - FitoTree Baktériumölő, fertőtlenítő grapefruit, teafa, rozmaring és kakukkfű olaj - Külsőleg/Belsőleg

Olajkoncentrátum, külsőleg és belsőleg.

A FitoTree cseppekben grapefruitmag olajat, teafa olajat, rozmaring olajat, és kakukkfű olajat találunk. A kivonat standardizált, azaz biztos lehetsz benne, hogy a pénzedért valóban a hatásért felelős fő hatóanyagokat tartalmazó olajkivonatokat kapod. A szinergikus olajkeverék nagyon sokoldalúan használható a családban és háztartásban.

 

4 820 Ft

ErbaVita - LietoSON - alkoholmentes Relax csepp. Feszültség, idegesség, szorongás, pihentető mély alvás

100%-ban természetes

Kihasználja az ősidők óta jól ismert gyógynövények szinergikus hatásait.
A termék golgotavirág, galagonya, citromfű, macskagyökér és hársfavirág kivonatait tartalmazza B6-vitaminnal kombinálva.


A B6-vitamin hozzájárul: 

  • a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
  • az idegrendszer normál működéséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához


Alkoholmentes tulajdonsága, a csepegtetős adagoló, a cseppek finom íze különösen praktikussá teszi a termék használatát gyermekek (2 éves kortól) és idősebbek számára is.

 

4 020 Ft

ErbaVita - Mikronizált Ananász kapszula Vcaps tokban - extra bromelán enzim és 3 szabadalom

A kapszula hatóanyaga az ananász szárában található bromelain enzim.

Így készült a kapszula
A kapszula gyártása során 3 szabadalmat alkalmaztak! Egyrészt a hatóanyag tartalmú növényi részt mikronizálták, ez azt jelenti, hogy a növényi részt a milliméter ezredrészére! darabolták fel. Így nagyobb felületet kaptak, ahol exponenciálisan több biokémiai reakció megy végbe. Mindeközben fokozódott a felszívódás és csökkent a segédanyagok mennyisége. Összességében ezáltal erőteljesebb élettani hatást vagyunk képesek elérni.

Másrészt az ananász-szár további aktív, szerves hatóanyagainak előcsalogatásához további enzimek és prebiotikus rostszálak hozzáadását is bevetették. Az enzimek és prebiotikus rostok a növényi sejtfal bontásával csalogatja elő a plusz hatóanyagokat, melyek nagyon fontosak a végeredmény szempontjából.

Majd ezt az aktív elegyet vegán kapszulatokba (Vcaps®) helyezték, és az eljárást szabadalommal védték le: EVFE®.


Végeredmény
A végtermék 95% növényi kivonatot biztosít a fitovegyületek maximálisan elérhető mennyiségével, ugyanakkor csökkentette a felhasznált segédanyagok mennyiségét! Természetesen a formula szabványosított, és a standardizált; titrált kivonatok garantálják a hatóanyagok állandó napi mennyiségét.

 

5 125 Ft

ErbaVita® Mikronizált Ázsiai gázló/Gotu kola tabletta - Bőrszövet megújító, agyi és vénás keringést fokozó

Ez a tabletta mikronizált technológiával készült!

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el. A formula az ázsiai gázló fő hatóanyagára standardizált, azaz az asiaticosidokra. - Azaz minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.

 

5 995 Ft

ErbaVita® Mikronizált Citromfű tabletta - Görcsoldó, idegnyugtató. Fejfájás, szorongás, pánikbetegségek és alvászavarok

Latin név:
Melissa officinalis
Népies nevek: kerti méhfű, mézfű, méregnyomófű, citromszagú melissza


Így készül a mikronizált citromfű tabletta

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.


A formula a citromfű fő hatóanyagára standardizált, azaz a rozmarinsavra. – Ez azt jelenti, hogy minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.

8 690 Ft

ErbaVita® Mikronizált Lepkeszeg/Görögszéna tabletta - Természetes növényi fitoösztrogén forrás (diosgenin)

Ez a görögszéna tabletta mikronizációs technológiával készült!

A mikronizáció egy olyan gyártástechnológia, ahol a növényi részt a milliméter ezredrészére darabolják fel, annak érdekében, hogy nagyobb felületet képezzenek. A nagyobb felületen több biokémiai reakció játszódik le, ez erőteljesebb élettani hatást biztosít, és fokozza a hatóanyagok felszívódását is. Ez a technológia a fitovegyületek 95%-át képes tablettánként biztosítani. A görögszéna tablettamindemellett szabványosított; a standardizált, titrált kivonatok garantálják a hatóanyagok állandó napi mennyiségét.

Tudtad?

Több mint 300 étel tartalmaz fitoösztrogéneket, melyek három kémiai osztályából- izoflavonoidok (hüvelyesekben, pl; szója, csicseriborsó), lignanok (olajos magvakban, gabonafélékben, pl; lenmag) vagy kumesztánok (takarmánynövényekben , pl; lucerna, lóhere) – származnak. A legváltozatosabb és legértékesebb, nem utolsó sorban pedig a legtöbbet kutatott fitoösztrogén forrást a görögszéna magjaiból vonják ki.

A japánok gyerekkortól fogva fitoösztrogénekben gazdagon táplálkoznak (csírák, tofu), nem ismerik a klimax tüneteit és nyelvükben épp ezért nincs is szó a hőhullámra.

 

5 745 Ft

ESI® NO-DOL® Micellás kurkuma kivonat - 185-ször magasabb biohasznosulással a kurkuma porral szemben

Egy új technológiai vívmányról számolhatunk be ismét, hiszen ez a liquid kurkuma kapszula 185x magasabb biohasznosulásra képes a természetben előforduló, kurkuma porral szemben!

Micellás kurkuma technológia

Mint tudjuk a kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin. Ez a hatóanyag zsírban oldódó, és rossz a felszívódása a belekben, így minden bevitt adagból csak egy kis része jut be a véráramba. Az ESI® kutatói ezt szerették volna javítani, és ez igen csak jól sikerült, hiszen 185x-ös felszívódást értek el. Ez a folyékony micellás kurkuma oldat kiemelkedő oldhatóság, biohasznosulás és felszívódási sebességet illetően is!

A NO-DOL®Kurkuma folyékony micellás oldat kisebb, mint 30 nm-es átmérőjű részecskékből áll, pedig még a liposzómákból álló emulziók is (mely általában kurkuma + szója lecitin) általában 100-1000 nm nagyságúak. A kisebb részecskék könnyebben és gyorsabban szívódnak fel a belekben!


1,1 óra alatt éri el a maximális koncentráltságot a plazmában, mely a természetben előforduló kurkuma esetén 7,5 óra. A vérplazmában 24 órán át jelen van, hatása folyamatos.

Micellás kurkuma kivonat jellemzők:

  • gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló tulajdonság
  • erőteljes antioxidáns képesség
  • hozzájárulhat az ízületi gyulladás, porckopás és menstruációs
  • fájdalmak enyhítéséhez
  • támogatja a csontok egészségét
  • csökkentheti a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatát
  • segíti az emésztési folyamatokat, támogatja a máj egészségét
  • Nem tartalmaz allergéneket, és vegán termék.


Tejszármazék, glutén, laktóz, hozzáadott cukor, hozzáadott tartósítószer, mesterséges ízfokozó, és GMO MENTES kivonat.

A kapszulatok is natur, növényi rostból áll, melyet tápióka fermentálásával állítanak elő, így teljesen természetes és növényi eredetű. Nem tartalmaz mesterséges színezéket és könnyen emészthető.

10 535 Ft

ESI® Royal Jelly 1000 - Méhpempő ivótasak. Fagyasztva szárított méhpempővel, ami 1000 mg FRISS méhpempőnek felel meg

1000 mg friss méhpempő a napi adagban

Fagyasztva szárított méhpempőt tartalmaz, ami 1000 mg friss méhpempőnek felel meg tasakonként! Mindezt dúsítottuk még virágporral, acerola cseresznye kivonattal, fekete áfonya lé koncentrátummal, vassal és gesztenye mézzel a lehető legjobb hatás elérése érdekében.

Sportolóknak, gyermekeknek, gyermekvállalás előtt álló hölgyeknek és uraknak, időseknek és lábadozóknak egyaránt ideális kiegészítő. Nagyon kellemes, tutti-frutti íz.

Nem tartalmaz:

  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Genetikailag módosított összetevőt
  • Glutént
  • Tejszármazékot, laktózt
  • Vegetáriánusok is fogyaszthatják!


Energia1+Immunerősítés+Kognitív funkciók:

A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban,1a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint 2hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, 3a normál szellemi működés fenntartásához, valamint fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Mi az a méhpepmpő?

A friss méhpempő a méhek legértékesebb terméke, mellyel a méhkirálynőt táplálják, hogy hosszú életű, erős és egészséges legyen. A méhpempő egy tejszerű anyag, a dolgozó méhek mirigyeinek váladéka, ami a méhkirálynő kizárólagos tápláléka egész életében, hiszen a méhpempő különleges és rendkívül sokféle biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz.

6 330 Ft

Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma - 800 mg szagtalan fekete fokhagyma kivonattal a szív és az immunrendszer normál működéséért, a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért

  • Vegán készítmény
  • Gluténmentes termék
  • Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül
  • Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
  • Magas, 800 mg hatóanyagtartalom
  • Ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
  • Nincs se szag, se kellemetlen utóíz


Több, mint fokhagyma!

A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá­ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé­res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi­matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrlemé­nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai

2A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.


Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma terméket?

  • rendszeresen dohányzó személyeknek
  • cukorbetegeknek
  • azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét
  • azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
  • azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
  • azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre

 

5 445 Ft

Natur Tanya® Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból, standardizált lazac-, borágó- és krill olaj

A Szerves Omega 3-6-9 komplex, olyan innovatív készítmény, mely az értékes zsírsavakat növényi és állati forrásból biztosítja, 3 féle különböző olajból; borágó-, krill és lazacolaj.

Termékünk minden összetevője standardizált, ez a borágó magolajban 20% gamma-linolénsav tartalmat jelent, amelynek GLA tartalma több, mint kétszerese a ligetszépe olajok 9%-os standardjához képest. A formula továbbá fenntartható halászatból származó RIMFROST krill olajjal és lazacolajjal készül, melyek standardizált összetevői: EPA, DHA, asztaxantin és foszfolipidek.

  • zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból
  • borágó olaj
  • lazacolaj
  • krill olaj
  • a szív egészségéért1
  • a látás és az agyműködés fenntartásáért
  • laborban bevizsgált termék
  • laktózmentes, gluténmentes
  • szójaolaj és tojásmentes
  • mesterséges színezék, tartósítószer és aroma nélkül


Borágó olaj – gamma-linolénsav

A gamma-linolénsav egy esszenciális Omega-6 zsírsav, melyre szervezetünknek szüksége van és mivel testünk nem képes előállítani, külső forrásból kell pótolnunk. Gamma-linolénsav csak nagyon kevés ételben van jelen nagy mennyiségben. A borágó olajban viszont az össz-zsírsav 20-26%-a gamma-linolénsav és az olaj Omega9 zsírsavakat is tartalmaz. A gamma-linolénsav fontos alkotóeleme a sejtmembránnak, szüksége van rá az agynak és a szervezetben gyulladásgátló prosztaglandinokká alakul.


Lazacolaj – EPA és DHA Omega3 zsírsavak

Az Omega-3 zsírsavak közül az 1EPA és a DHA hozzájárul a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el) A 2DHA, a központi idegrendszer és az agyszövet egyik legfőbb strukturális lipide, hozzájárul a normál látás és agyműködés fenntartásához (a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el).

Krillolaj – Omega3 zsírsavak, asztaxantin és foszfolipidek
Amíg a lazacolajban lévő Omega zsírsavak triglicerid formájúak, addig a krill olaj foszfolipid formában tartalmazza az EPA és DHA zsírsavakat, egy karotinoid antioxidánssal: az asztaxantinnal. Ez az erős pigment kölcsönzi a krill vörös-narancs színárnyalatát.

Mikor és kinek ajánljuk a szerves Omega 3-6-9 kapszulát?

  • kevés tengeri eredetű élelmiszer fogyasztása esetén
  • terhesség, szoptatás esetén, valamint kisbabát tervező hölgyeknek
  • azoknak, akik nélkülözhetetlen zsírsavakkal szeretnék kiegészíteni az étrendjüket
  • azoknak, akiknek fontos a szívük, szemük egészsége, és a normál agyműködésük fenntartása
  • fogyókúrázóknak
  • aktív életmódót követőknek
4 795 Ft
 
Nézet:
Sorrend: