Étrendkiegészítők

Nézet:
Sorrend:

ErbaVitaŽ Allergicum DROPS, allergia elleni csepp - Állati szőr, penész, atkák, pollen, házi por ellen

Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója, ártalmatlan anyagokra. Ilyenkor a szervezet kémiai anyagokat termel, mint a hisztamin, melynek hatására orrviszketés, orrfolyás, orrdugulás, szemviszketés, könnyezés, vizenyők és gyulladások, bőrallergiák és emésztőrendszeri reakciók jelentkeznek.

Az Allergicum csepp 14 természetes és szinergikus összetevőt ötvöző antihisztamin formula, ami felveszi a kesztyűt az allergénekkel szembeni harcban.

Alkoholtartalom: 28% vol

5 560 Ft
Nincs raktáron

ErbaVita - FitoTree Baktériumölő, fertőtlenítő grapefruit, teafa, rozmaring és kakukkfű olaj - Külsőleg/Belsőleg

Olajkoncentrátum, külsőleg és belsőleg.

A FitoTree cseppekben grapefruitmag olajat, teafa olajat, rozmaring olajat, és kakukkfű olajat találunk. A kivonat standardizált, azaz biztos lehetsz benne, hogy a pénzedért valóban a hatásért felelős fő hatóanyagokat tartalmazó olajkivonatokat kapod. A szinergikus olajkeverék nagyon sokoldalúan használható a családban és háztartásban.

 

5 195 Ft

ErbaVita - LietoSON - alkoholmentes Relax csepp. Feszültség, idegesség, szorongás, pihentető mély alvás

100%-ban természetes

Kihasználja az ősidők óta jól ismert gyógynövények szinergikus hatásait.
A termék golgotavirág, galagonya, citromfű, macskagyökér és hársfavirág kivonatait tartalmazza B6-vitaminnal kombinálva.


A B6-vitamin hozzájárul: 

  • a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
  • az idegrendszer normál működéséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához


Alkoholmentes tulajdonsága, a csepegtetős adagoló, a cseppek finom íze különösen praktikussá teszi a termék használatát gyermekek (2 éves kortól) és idősebbek számára is.

 

3 465 Ft

ESIŽ NO-DOLŽ Micellás kurkuma kivonat - 185-ször magasabb biohasznosulással a kurkuma porral szemben

Egy új technológiai vívmányról számolhatunk be ismét, hiszen ez a liquid kurkuma kapszula 185x magasabb biohasznosulásra képes a természetben előforduló, kurkuma porral szemben!

Micellás kurkuma technológia

Mint tudjuk a kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin. Ez a hatóanyag zsírban oldódó, és rossz a felszívódása a belekben, így minden bevitt adagból csak egy kis része jut be a véráramba. Az ESIŽ kutatói ezt szerették volna javítani, és ez igen csak jól sikerült, hiszen 185x-ös felszívódást értek el. Ez a folyékony micellás kurkuma oldat kiemelkedő oldhatóság, biohasznosulás és felszívódási sebességet illetően is!

A NO-DOLŽKurkuma folyékony micellás oldat kisebb, mint 30 nm-es átmérőjű részecskékből áll, pedig még a liposzómákból álló emulziók is (mely általában kurkuma + szója lecitin) általában 100-1000 nm nagyságúak. A kisebb részecskék könnyebben és gyorsabban szívódnak fel a belekben!


1,1 óra alatt éri el a maximális koncentráltságot a plazmában, mely a természetben előforduló kurkuma esetén 7,5 óra. A vérplazmában 24 órán át jelen van, hatása folyamatos.

Micellás kurkuma kivonat jellemzők:

  • gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló tulajdonság
  • erőteljes antioxidáns képesség
  • hozzájárulhat az ízületi gyulladás, porckopás és menstruációs
  • fájdalmak enyhítéséhez
  • támogatja a csontok egészségét
  • csökkentheti a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatát
  • segíti az emésztési folyamatokat, támogatja a máj egészségét
  • Nem tartalmaz allergéneket, és vegán termék.


Tejszármazék, glutén, laktóz, hozzáadott cukor, hozzáadott tartósítószer, mesterséges ízfokozó, és GMO MENTES kivonat.

A kapszulatok is natur, növényi rostból áll, melyet tápióka fermentálásával állítanak elő, így teljesen természetes és növényi eredetű. Nem tartalmaz mesterséges színezéket és könnyen emészthető.

9 950 Ft

Natur TanyaŽ Fermentált Fekete Fokhagyma - 800 mg szagtalan fekete fokhagyma kivonattal a szív és az immunrendszer normál működéséért, a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért

  • Vegán készítmény
  • Gluténmentes termék
  • Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül
  • Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
  • Magas, 800 mg hatóanyagtartalom
  • Ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
  • Nincs se szag, se kellemetlen utóíz


Több, mint fokhagyma!

A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá­ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé­res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi­matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrlemé­nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai

2A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.


Kiknek ajánljuk a Natur TanyaŽ Fermentált Fekete Fokhagyma terméket?

  • rendszeresen dohányzó személyeknek
  • cukorbetegeknek
  • azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét
  • azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
  • azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
  • azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre

 

5 080 Ft

Natur TanyaŽ Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból, standardizált lazac-, borágó- és krill olaj

A Szerves Omega 3-6-9 komplex, olyan innovatív készítmény, mely az értékes zsírsavakat növényi és állati forrásból biztosítja, 3 féle különböző olajból; borágó-, krill és lazacolaj.

Termékünk minden összetevője standardizált, ez a borágó magolajban 20% gamma-linolénsav tartalmat jelent, amelynek GLA tartalma több, mint kétszerese a ligetszépe olajok 9%-os standardjához képest. A formula továbbá fenntartható halászatból származó RIMFROST krill olajjal és lazacolajjal készül, melyek standardizált összetevői: EPA, DHA, asztaxantin és foszfolipidek.

  • zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból
  • borágó olaj
  • lazacolaj
  • krill olaj
  • a szív egészségéért1
  • a látás és az agyműködés fenntartásáért
  • laborban bevizsgált termék
  • laktózmentes, gluténmentes
  • szójaolaj és tojásmentes
  • mesterséges színezék, tartósítószer és aroma nélkül


Borágó olaj – gamma-linolénsav

A gamma-linolénsav egy esszenciális Omega-6 zsírsav, melyre szervezetünknek szüksége van és mivel testünk nem képes előállítani, külső forrásból kell pótolnunk. Gamma-linolénsav csak nagyon kevés ételben van jelen nagy mennyiségben. A borágó olajban viszont az össz-zsírsav 20-26%-a gamma-linolénsav és az olaj Omega9 zsírsavakat is tartalmaz. A gamma-linolénsav fontos alkotóeleme a sejtmembránnak, szüksége van rá az agynak és a szervezetben gyulladásgátló prosztaglandinokká alakul.


Lazacolaj – EPA és DHA Omega3 zsírsavak

Az Omega-3 zsírsavak közül az 1EPA és a DHA hozzájárul a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el) A 2DHA, a központi idegrendszer és az agyszövet egyik legfőbb strukturális lipide, hozzájárul a normál látás és agyműködés fenntartásához (a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el).

Krillolaj – Omega3 zsírsavak, asztaxantin és foszfolipidek
Amíg a lazacolajban lévő Omega zsírsavak triglicerid formájúak, addig a krill olaj foszfolipid formában tartalmazza az EPA és DHA zsírsavakat, egy karotinoid antioxidánssal: az asztaxantinnal. Ez az erős pigment kölcsönzi a krill vörös-narancs színárnyalatát.

Mikor és kinek ajánljuk a szerves Omega 3-6-9 kapszulát?

  • kevés tengeri eredetű élelmiszer fogyasztása esetén
  • terhesség, szoptatás esetén, valamint kisbabát tervező hölgyeknek
  • azoknak, akik nélkülözhetetlen zsírsavakkal szeretnék kiegészíteni az étrendjüket
  • azoknak, akiknek fontos a szívük, szemük egészsége, és a normál agyműködésük fenntartása
  • fogyókúrázóknak
  • aktív életmódót követőknek
4 595 Ft

Natur TanyaŽ vegán gyomorbarát rost - Szabadalommal védett indiai guarbabból a Monash Egyetem LOW FODMAP tanúsítványával, IBS, SIBO esetén is.

  • 100%-ban természetes
  • humán-klinikai vizsgálatokban szereplő összetevő
  • laborban bevizsgált készítmény!
  • low-fodmap certifikált*
  • jól tolerálható és biztonságos rost
  • nem okoz gyomorpanaszokat
  • ibs és sibo esetén is alkalmazható
  • 3 éves kortól fogyasztható
  • adalékanyag-és hozzáadott cukor nélkül1
  • tartósítószer, színezék és aroma nélkül

Gyomorbarát Rost Low-FODMAP tanúsítvány

Régóta keresel olyan rostokat, amelyek nem puffasztanak, nem okoznak gyomor-bélrendszeri panaszokat, biztonságosan alkalmazható és megbízható forrásból származnak? Mi ezt most elhoztuk Neked!

A szervezetünkben csak lassan és főként a bifidobaktériumok által fermentálódó gyomorbarát rost, azonnal oldódik vízben, nincs gélképző tulajdonsága, teljesen szagtalan és íztelen. A gyomorbarát rost a Monash Egyetem LOW FODMAP* tanúsítványával rendelkezik, ezért fogyasztása puffadás, görcsök és gáztermelés nélküli, ami más rostoknál jellemző.

*FODMAP A diétát jól képzett dietetikussal személyre szabottan állíthatjuk össze. A gyorsan fermentálódó, rövid láncú szénhidrátok (FODMAP) korlátozásáról szól. A FODMAP csökkenti vagy kizárja az étrendből a monoszacharidot (fruktóz), diszacharidot (laktóz), oligoszacharidokat (fruktánok és galaktánok) és a poliolokat, mert ezek megemésztése felfúvódást és funkcionális bélzavarokat okoz.

Az indiai guarbab gyomorbarát rost, úgynevezett agglomerációs technológiával előállított por. A folyadékágyas agglomerálás során a részecskék között hidak alakulnak ki, mely lehetővé teszi, hogy a víz a részecskék között áramoljon. Az agglomerálás növeli a részecskék méretét és porozitását, így javul a diszperzió és az oldhatóság. Más szóval az agglomerálás folyamata során javul a por minősége, mivel növekszik a részecskeméret, és ez olyan port eredményez, mely sokkal jobban oldódik. A vízben feloldott por pedig teljesen átlátszó végterméket eredményez.


Milyen folyadékokkal, étellel keverhetem el a port?

A vegán gyomorbarát rost, íztelen, szagtalan. Folyadékokhoz adva teljesen feloldódik. Adhatják élelmiszerekhez és italokhoz anélkül, hogy megváltoztatná az ízüket, aromájukat vagy textúrájukat.

ételbe keverve -nem befolyásolja annak ízét és állagát

hőstabil, ezért - forró kávéba, teába, italba is elkeverhető

savstabil, ezért - gyümölcslébe, például narancslébe is elkeverhető

szénsavas italok - nem javasolt, megnehezítheti a rost oldódását

Stabil és oldható különféle PH-szinteken, amelyek az élelmiszerekben megtalálhatóak, ellenálló a sónak, a magas nyomásnak és az emésztőenzimeknek.

  • Elhanyagolható mennyiségű zsírt, telített zsírsavakat tartalmaz.
  • Laktóztartalom:: < 0,1 g/100 g
  • 2RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

 

 

4 475 Ft

Natur TanyaŽ Vegán zöld búzafű por - Fehérjében és élelmi rostban gazdag tápanyagforrás, amely energiával lát el

A búza friss hajtásából kíméletes szárítás után finomra őrölt gluténmentes por. A búzafű fogyasztása 5000 éves múltra tekint vissza.

Könnyen emészthető fehérjében és élelmi rostban gazdag, energiát adó tápanyagokat tartalmazó, jellegzetes zöld színű és karakteres illatú por.

 

  • búzafű italpor 8 liter búzafű italnak felel meg
  • fehérjében és élelmi rostban gazdag tápanyagforrás
  • támogatja a sav-bázis egyensúlyt és energiával lát el
  • vegan, gmo és gluténmentes
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
  • paleo és diétás étrend része
  • belsőleg és külsőleg is alkalmazható

 

1 995 Ft
Nézet:
Sorrend: