Étrendkiegészítők felnőtteknek

Nézet:
Sorrend:

Támogatja az immunrendszert - Enyhíti az allergiás tüneteket

Összetevők jelentősége

Édesgyökér - Az édesgyökér hatóanyaga a glicirrizin, gyulladáscsökkentő és antiallergén hatású, amely képes csökkenteni az allergia által megjelent bőrreakciókat.

Főzőbanán - Gyógynövény, amely antiflogisztikus hatású, az iridoid glükozidok jelenléte miatt antiallergén is, különös tekintettel az „aukubinra, amely immunmodulátor, mely képes egyensúlyba hozni az immunoglobulinok különféle típusait.

Kamilla - A kamilla görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatású. Ezenkívül csökkenti a viszketés tüneteit is, amelyek gyakran társulnak a bőr allergiájával.

Csalán - A leghatékonyabb a gyulladáscsökkentés terén.
MSM (metilszulfonil-metán)
Kénes szerves vegyület, amely csökkenti az allergiás nátha tüneteit.

Quercetin - Gyakori flavonoid, amely számos növényfajban megtalálható. Antiphlogisztikus hatást fejt ki, gyulladáscsökkentő és antiallergiás mediátorok felszabadulásának gátlásával.

C-Vitamin - Allergiás reakciók esetén a C-vitamin hatékony antioxidáns hatásának köszönhetően megakadályozza a hisztamin kiválasztódását és fokozza a méregtelenítési folyamatokat. A hisztamin szintje valójában nagymértékben nő, ha az aszkorbinsav szintje csökken.

B5-Vitamin - Számos biológiai reakcióban részt vesz a pantoténsav, amely növeli a gyulladáscsökkentő hatásuk szempontjából fontos glükokortikoidok termelését, amelyek közül legjelentősebb a kortikoszteron.

 

5 360 Ft

Elősegíti a megfelelő fizikai és pszichés állapot elérését. Támogatja az immunrendszert. Antioxidáns hatású.

Trimetil-Glicin - A cukorrépából kivonva erőteljes szerepet játszik különösen a méregtelenítési folyamatban a homocisztein (erőteljes oxidálószer és szabadgyök-generátor), mint például: szív- és érrendszeri betegségek esetén, képes javítani a glükóz anyagcseréjét, az oxigén kihasználását, a krónikus fáradtságot, ideális sportversenyekhez és a máj védelmére.

Dimetil-Glicin - Étrend-kiegészítő, amelyet fizikai és mentális stressz okozta betegségek leküzdésére használnak, valamint az autizmus és az Asperger-szindróma kezeléséhez. Ez a dimetilglicin fokozza a test energiafolyamatait, elősegíti a szív- és érrendszer működését, javítja a glükóz anyagcseréjét, az oxigénfelhasználást.

Komplex B-Vitamin - A B-komplex vitaminok energiát szolgáltatnak a szervezet számára azáltal, hogy beavatkoznak elsősorban a szénhidrátok glükózzá történő átalakításába. Az idegrendszer működésének alapvető fontosságát az idegek egészségének egyik fő tényezőjének tekintik. Elengedhetetlenek a szem, a száj, a bőr, a haj, a máj egészségéhez és a bélizmok tónusának fenntartásához is.

Inozitol - Az inozitol a B-vitamin csoport része (a B7-vitamint mezoinozitnak is nevezik), szoros kapcsolatban áll a kolinnal és a sejthártyák elsődleges összetevője is, ahol foszfatidil-inozitol formájában van jelen. Szoros kapcsolatban áll a lecitinben található biotinnal és kolinnal. Az inozitol elengedhetetlen a sejtek mitokondriumainak a legjobb működéséhez. Ezek a sejtorganellák nélkülözhetetlenek az energiatermeléshez, a sejtméregtelenítéshez.

Édesnarancs illóolaj - Hasznos nehéz emésztés során, illetve más olajokkal hígítva a narancsbőr, az álmatlanság, a megfázás és az influenza elleni küzdelemben.

A Spagyric forma erősíti a jótékony hatását.

 

9 655 Ft

Erősíti az immunrendszert

Kasvirág - Az Echinacea fő hatásai a következők: antivirális, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gyógyító hatás, részben határozottan a poliszacharid és a poliamid frakció miatt; immunstimuláns hatás a leukociták növekedése révén.

Maitake gomba - A Maitake fontos poliszacharidokat tartalmaz, amelyek, hozzájárulnak bizonyos immunrendszeri sejtek, például T-sejtek, B-sejtek, makrofágok és természetes sejtek aktivitásának fokozásához. Végül a maitake gomba poliszacharidjai immunrendszer-szabályozóként működnek. A maitake gombákból származó béta-glükánok kimutatták, hogy kulcsszerepet játszanak az immunmodulációs folyamatban.

Betain - A trimetilglicint vagy a TMG-t gyakrabban betainnak (BEET-ah-een) is nevezik. Az elnevezés azt sugallja, hogy a közönséges aminosav glicin trimetil-származéka. Vízmentes betain vagy TMG (trimetilglicin) ismert módon megkönnyíti a metilezési folyamatokat. A metilezés egy normális biológiai folyamat, amely kritikus fontosságú a DNS-helyreállítás, a máj méregtelenítési mechanizmusai, a lipid-anyagcsere termelése szempontjából. Ez egy fontos lépés a károsító aminosav homocisztein barátságosabb aminosavvá, metioninná történő átalakításában is.

B12-Vitamin - A vörösvértestek képződéséhez szükséges vízoldható B12-vitamin (cianokobalamin) hasznos a vérszegénység megelőzésében. Elősegíti a képződést és a sejtek hosszú élettartamát. Szükség van továbbá a megfelelő emésztéshez, az ételek asszimilációjához, a fehérjeszintézishez, valamint a szénhidrátok és lipidek anyagcseréjéhez.

C-Vitamin - Természetes gyulladáscsökkentő, amely fokozza a szervezet azon képességét, hogy megvédje magát a vírusrohamoktól, és alapvető fontosságú a sejtaktivitás megfelelő működéséhez. A C-vitamin növeli a fehérvérsejtek számát, amelyek elnyomják a vírusfertőzéseket.

B9-Vitamin - A B9-vitamin, más néven folsav, koenzimként szolgál a DNS létrehozása során. Ez a vitamin nagyon fontos az összes testisejt növekedése és szaporodása szempontjából, beleértve a vörösvértesteket is.


E-Vitamin - 
Erős antioxidáns, védi a test sejtjeit a szabad gyökök károsodásaitól. Fontos szerepet játszik az összes izom, különösen a szív és a csontváz sejtlégzésében. Nagyon hatékony antitrombin, mert gátolja a véralvadást és megakadályozza a trombózist.

Cink - A cink a csecsemőmirigyre kifejtett hatása révén támogatja az immunrendszert. Részt vesz a Krebs-ciklusban és az energiatermelésben.

 

5 995 Ft

Megakadályozza a prosztata elváltozását, a prosztatagyulladás kialakulását. Hasznos merevedési zavarok, vizelési zavarok esetén. Segíti a prosztata fiziológiai funkcióit.

Fűrészpálma

A fűrészpálma gátolja az 5-alfa-reduktázt, egy olyan enzimet, amely a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná (DHT) való átalakulását okozza, ami felelős a prosztata hipertrófiájáért.

Pollen
A virágpor tápanyagokban gazdag, ezért tonikként és a BPH-ra használják. A méh pollen a béta-szitoszterin néven ismert zsíros anyag természetes forrása. A béta-szteroszterin javította a jóindulatú prosztata hiperplázia tüneteit, például a vizelet áramlási sebességét és a maradék húgyhólyag vizeletet, és mind közvetlenül, mind közvetve gátolja a prosztatarák kialakulását.

Mezei zsurló
Diuretikus hatású gyógynövény, javítja a prosztata adenomában gyakran veszélyeztetett diurézis hatását.

Tök gyümölcs száraz kivonata
A tökmag aktív a prosztata adenomával járó vizelési rendellenességekben. Ezenkívül meghatározza az 5-alfa-reduktáz enzim gátlását az intraprosztatikus dihidrotesztoszteron kötés csökkenésével.

Medveszőlő
A húgyúti fertőzések kezelésére szolgáló medveszőlő féléknek fertőtlenítő és nyugtató hatása van.

Csalán
Kölcsönhatásba lép az androgének megkötésére kijelölt szérumfehérjékkel, és ennek következtében változik a szabad androgén koncentrációja. Gyökere elősegíti a prosztata adenomával kapcsolatos vizelési rendellenességek vizelethajtó enyhítését.

 

7 925 Ft
Nézet:
Sorrend: