Erbenobili prostvin kapszula 60 db

Erbenobili prostvin kapszula 60 db
Erbenobili prostvin kapszula 60 db
7 925 Ft
A vásárlás után járó pontok: 317 Ft

Megakadályozza a prosztata elváltozását, a prosztatagyulladás kialakulását. Hasznos merevedési zavarok, vizelési zavarok esetén. Segíti a prosztata fiziológiai funkcióit.

Fűrészpálma

A fűrészpálma gátolja az 5-alfa-reduktázt, egy olyan enzimet, amely a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná (DHT) való átalakulását okozza, ami felelős a prosztata hipertrófiájáért.

Pollen
A virágpor tápanyagokban gazdag, ezért tonikként és a BPH-ra használják. A méh pollen a béta-szitoszterin néven ismert zsíros anyag természetes forrása. A béta-szteroszterin javította a jóindulatú prosztata hiperplázia tüneteit, például a vizelet áramlási sebességét és a maradék húgyhólyag vizeletet, és mind közvetlenül, mind közvetve gátolja a prosztatarák kialakulását.

Mezei zsurló
Diuretikus hatású gyógynövény, javítja a prosztata adenomában gyakran veszélyeztetett diurézis hatását.

Tök gyümölcs száraz kivonata
A tökmag aktív a prosztata adenomával járó vizelési rendellenességekben. Ezenkívül meghatározza az 5-alfa-reduktáz enzim gátlását az intraprosztatikus dihidrotesztoszteron kötés csökkenésével.

Medveszőlő
A húgyúti fertőzések kezelésére szolgáló medveszőlő féléknek fertőtlenítő és nyugtató hatása van.

Csalán
Kölcsönhatásba lép az androgének megkötésére kijelölt szérumfehérjékkel, és ennek következtében változik a szabad androgén koncentrációja. Gyökere elősegíti a prosztata adenomával kapcsolatos vizelési rendellenességek vizelethajtó enyhítését.