Sűrítő, zselésítő anyag

Nézet:
Sorrend:
Raktárkészlet:
1 db

Vitaminokat, csíratöredékeket tartalmaznak, ezért értékes gyermek tápszeripari alapanyagok.A fejlődő szervezet számára nagyon fontos ez a tiszta, természetes táplálék.

Gyermekeknek 6 hónapos kortól ajánlott.

A mamagríz nem tartalmaz hozzáadott mesterséges anyagokat, így cukrot, vegyi úton előállított vitaminokat, ízfokozókat, színezéket, tartósítószereket. Nincs is rá szükség, hiszen a rég elfeledett ősi gabonák egyedülálló összetétele biztosítja az egész család számára az értékes tápanyagokat. Ráadásul minez a természet alkotta tiszta formában.

 

 

820 Ft
895 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2020.05.29 - A készlet erejéig!

Ajánljuk ételek  (pédául főzelékek) sűrítésére.

Elkészítési javaslat: fél liter folyadékot (víz, leves, tej, stb.) felforralni. Közben 2 púpozott ek. ételsűritőt 4 ek hideg folyadékkal egy pohárban kikeverni. Majd még 10 ek folyadékot hozzáadni és jól megkeverni. Amint felforrt a folyadék a kikevert ételsűritőt hozzáadni és jól megkeverni. Újra felforralni, 1-2 percet főni hagyni majd levenni a tűzről.

755 Ft

A Clearspring Organic Kuzu (más néven Kudzu) egy kiváló minőségű keményítő sima textúrával és semleges ízzel.Japán egyik legnagyobb, hegyi növényeinek erőteljes gyökereiből vonjuk ki.

A Kuzu évszázadok óta értékes keményítő, amely nyugtató hatásu, és könnyen emészthető.

 

 

4 155 Ft

Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri moszatokból készül, melyet megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásványi anyagok megmaradnak. Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.

Felhasználási javaslat:
Az agar-agar felhasználható szószok, dzsemek, desszertek sűrítésére, hidegtálak készítéséhez, illetve kozmetikai célokra is.

Adagolás: 1 csapott teáskanál 1/2 liter folyadékhoz. (Az agar-agar csak forrásban lévő folyadékban oldódik fel és visszahűtve 34-38 C fok között zselésedik.)

Származási hely: Spanyolország

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

1 885 Ft

Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez.

A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma.


Egy csomag 60 g pektint tartalmaz, amely 10 kg gyümölcsdzsem készítéséhez elegendő.

Ha keményebb zselét szeretnénk készíteni, adjunk dupla mennyiségű zselésítőt hozzá. Dzsemek esetében az ajánlott cukormennyiség 1 kg gyümölcshöz 20-30 dkg.

1 350 Ft

100%ban ökológiai gazdálkodásból származó természetes összetevőkből készült habfixáló. Készült kukorica és burgonyakeményítő valamint szőlőcukor hozzáadásával. Ideális termék süteményekhez.

Stabilitást ad a habtejszínnek kémiai hozzávalók nélkül.  100% -os, ellenőrzött Bio gazdálkodásból származó kukoricakeményítőt, szőlőcukrot és burgonyakeményítőt tartalmaz. A kukoricakeményítőből kinyert szőlőcukor tulajdonsága, hogy megköti a nedvességet, amitől a habtejszín keményítése hosszabb időre biztosított.  Ha gyümölcstortát készítünk, és nem szeretnénk, hogy a torta alap megszívja magát a gyümölcs levével a készítés során, szórjunk rá habfixálót, mielőtt a gyümölcsöket ráhelyezzük.

Kb. 0,2-0,25 liter folyékony tejszínhez elegendő. 

355 Ft

Tisztán növényi alapú tortazselé agar-agarból. Egy torta elkészítéséhez elegendő mennyiségű zselét lehet belőle készíteni. Felhasználható dzsemmek, szószok készítéséhez is.

Torták és gyümölcs sütik zselésítésére használhatjuk ezt a teljesen természetes növényi alapanyaggal rendelkező tortazselésítőt. 100% a-ban tartalmaz agar-agar algát, melyet különböző vörös algákból nyernek.  Nem fehérített alapanyagból dolgoznak.

  • GMO mentes
  • Vegán
  • alacsony zsírtartalmú


Jó tudni! Az agar-agar csak forró vízben oldódik és csak 40 foknál kezd zselésíteni. Ha a zselésítő már a feldolgozás előtt zselésít, még egyszer fel lehet melegíteni. Ez bármennyiszer megismételhető. A gyorsabb zselésítéshez a lehűlt, de még folyékony tortazselét, jó hűvös, hideg gyümölcsökre kell ráönteni.

425 Ft

Természetes alapanyagból agar-agarból készült zselésíőanyag, mely egy tengeri alga.


Használható:

  • zselékhez
  • befőzéshez
  • krémekhez
  • lekvárokhoz
  • tortákhoz
  • sós aszpikok készítéséhez


Íztelen, tartósítószer mentes és 100%-an növényi alapú. 

Glutént tartalmazhat! 

100% a-ban tartalmaz agar-agar algát, melyet különböző vörös algákból nyernek.  Nem fehérített alapanyagból dolgoznak. 


Alternatív megoldás a zselésítéshez. Semleges ízű, tartósítószer mentes. 1 tk. (kb.5 g) megfelel 6 zselatinlapnak és elegendő 500g gyümölcshöz vagy 500ml folyadékhoz. 

 

1 295 Ft

Habtejszín torták, krémek, zselék, és aszpik készítéséhez ajánljuk. Nagyon könnyen adagolható és elősegíti az egészségmegőrzését. A zselatin egy tiszta kollagén fehérje, ami bio disznózsírból származik. Segít egészségesen tartani a csontokat, ízületeket, erősíti a hajat, a bőrt és a körmöket. A zselatin lapokat enyhe melegben, a mikrohullám sütőben is feloldhatjuk. Desszerteket és tortákat, amik habtejszínnel vagy tojással készültek, kiválóan lehet fagyasztani vagy mély hűteni. Aszpikot és gyümölcszselét azonban nem javasolt fagyasztani.

Állati eredetű termék, igy vegáknak és vegánoknak nem ajánljuk.

800 Ft
 
Nézet:
Sorrend: