Mester Bolognai spagetti alap, extra paradicsomos, 3 adag, gluténmentes.

Tartósítószert nem tartalmaz!

Gyors elkészítés:
Hozzávalók: 25 dkg darálthús, egy-két evőkanál étolaj, 3 dl víz, spagetti tészta és reszelt sajt.
1, A darált húst az olajon előpároljuk.
2, 3 dl vízzel felöntjük.
3, Hozzáadjuk a Bolognai alapot és összekeverjük s 15 percig főzzük, közben gyakran kevergetjük.

560 Ft

Felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére.

Génmanipulált összetevőktől mentes.

400 Ft

Az egyik legsokoldalúbban felhasználható növényt, a bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának. A liszt állagú alapanyag egyedülálló, újító komponense az ízletes fogásoknak, mely jól beilleszthető a modern étrendekbe is.

A 100%-ban növényi rostot a bambusz szárából nyerik.


Speciális ételek összetevőjeként olyan feladatokat lát el, amelyek az emberi testet igyekeznek a legjobb formában tartani.

  • A bambuszrost duzzasztóképessége miatt vizet szív magába, ezért a tészták készítésénél térfogatnövelő hatású; állagukat lággyá, omlóssá varázsolja.
  • A húsok sütése közben kevesebb zsír felszívódását teszi lehetővé.
  • Nem csak lazítja és javítja az aprósütemények és péksütemények textúráját és ízét, hanem az eltarthatósági idejét is meghosszabbítja.
  • Alkalmazásával az elkészült ételek szeletelése is könnyebbé válik, a pékáruk kérge pedig kifogástalan minőségűvé.


A nap bármely szakaszának étkezésébe illeszthető: legyen szó főzelékek sűrítéséről, vagy kakaós csiga sütéséről.

A bambuszrost használata kényelmes módja annak, hogy hogyan pótoljuk vagy egészítsük ki a napi rostszükségletünket.

 

575 Ft

Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogénkarbonát elnevezésű vegyület köznapi neve.

A marha- vagy vadhúsok nehezebben főnek át, ezért hatékonyabbá tehetjük a főzést a német gyártású Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna segítségével. A sütemények szerelmesei is szép, egyenletes tésztát kapnak, ha sütés során felhasználják.

A Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna a tésztáknak könnyű, lyukacsos textúrát kölcsönöz. Ahhoz, hogy ezt az eredményt érjük el, érdemes az előkészítésnél valamilyen savas anyagot, egy kis citromlevet, ecetet vagy aszkorbinsavat adni a még nyers alapanyaghoz. Ezzel a módszerrel gyönyörű kenyereket, süteményeket, muffinokat készíthetünk.

Élénk színüket megőrzik a zöldségek, ha főzéskor egy kis szódabikarbónát is adunk a vízhez, valamint gyorsabban is puhulnak.

280 Ft

Tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez pektin használata ajánlott. Hozzájárul ahhoz, hogy az elkészített finomságok még inkább meg tudják őrizni gyümölcsös ízvilágukat.

A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag. Használata pénztárca- és szabadidő kímélő megoldás is: rövidebb főzési idővel kevesebb édesítő hozzáadása szükséges ételek készítésénél. Könnyedén zselészerűvé, kocsonyássá változtatja a folyékony halmazállapotú anyagokat.

A Nature Cookta special Pektin minőségi alapanyag a konyhában, sokrétűen felhasználható. Beltartalmi értéküket koncentráltabban megőrzik a nyersanyagok a pektin hozzáadásával, főzési idejük lerövidül. A zselésítő anyag a dzsemek kihagyhatatlan összetevője, a tökéletes kenhetőségüket teszi lehetővé. Tartós pékárukhoz, tortabevonókhoz, könnyű desszertekhez, fagylaltokhoz is kitűnő.

Felhasználásával bármilyen gyümölcsből készíthetünk igazán jó állagú lekvárt, ha citromsavval és valamilyen reform édesítővel, (például eritritollal) keverjük el. Gyermeinknek is vidám perceket szerezhetünk, ugyanis felhasználásával bármilyen ízű és formájú gumicukrot alkothatunk.

A pektin fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

1 370 Ft

Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez.

Hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel összekeverve, finom krémként pirítósra kenhető, ami egyben ízletes és egészséges.

710 Ft

Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez.

Hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel összekeverve, finom krémként pirítósra kenhető, ami egyben ízletes és egészséges.

1 805 Ft

Az étkezési szódabikarbóna, rendkívül széles körben használható a háztartásban.

Vízben oldva, belsőleg fogyasztva erősen lúgosító hatású. Rendszeresen fogyasztva sokat javíthatunk szervezetünk ellenálló-képességén. Puffadáskor is hathatós segítség, de sütésnél is használható. Citromlével természetes fogkrém készíthető belőle, fertőtlenítő hatását kihasználva takarításhoz és áztatáshoz is használhatjuk.

 

 

355 Ft

Agar-agar por vörösalgából - ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Az állati eredetű zselatin alternatívája.

  • Gluténmentes.


Tisztán növényi kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.

2 850 Ft

Bio és vegán termék

100%- a kókuszvirág tiszta levéből nyerve ellenőrzött ökölógiai gazdálkodásból, enyhén karamelles ízzel.

Ajánljuk italok, müzli sütemények, desszertek édesítésére.

Felbontás után hűtőszekrényben tároljuk.


2 315 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó karob magjából készül.

Hideg vagy meleg folyadékkal keverjük el, sűrítő anyagként használhatjuk.  Semleges ízű. Levesek, szószok, tortaöntetek, desszertek sűrítésére ajánljuk. 

Adagolás: 1 csapott tk. 1 l folyadékhoz.



2 135 Ft

A tápióka keményítő használatát leginkább süteményekhez – édesekhez és sósakhoz egyaránt – ajánljuk, hiszen maglisztekhez keverve kitűnő állagú kenyerek készíthetők belőle.

Gluténmentes alapanyag.

 

530 Ft