Tisztán növényi alapú tortazselé agar-agarból. Egy torta elkészítéséhez elegendő mennyiségű zselét lehet belőle készíteni. Felhasználható dzsemmek, szószok készítéséhez is.
Torták és gyümölcs sütik zselésítésére használhatjuk ezt a teljesen természetes növényi alapanyaggal rendelkező tortazselésítőt. 100% a-ban tartalmaz agar-agar algát, melyet különböző vörös algákból nyernek. Nem fehérített alapanyagból dolgoznak.
- GMO mentes
- Vegán
- alacsony zsírtartalmú
Jó tudni! Az agar-agar csak forró vízben oldódik és csak 40 foknál kezd zselésíteni. Ha a zselésítő már a feldolgozás előtt zselésít, még egyszer fel lehet melegíteni. Ez bármennyiszer megismételhető. A gyorsabb zselésítéshez a lehűlt, de még folyékony tortazselét, jó hűvös, hideg gyümölcsökre kell ráönteni.