Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

Ajánlott menedzsereknek, és szellemi munkát végzőknek, akik sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. 

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja, kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

 Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást ? az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

 

 

3 115 Ft

Dr.Chen Szerves Cink Kapszula

Fáradtság, kimerültség, koncentrációvesztés esetén a szellemi és fizikai kapacitás támogatásához

A készítményben szerves formában jelen lévő cink hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a normál szellemi működés fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

A ginseng segíti a fizikai és szellemi kapacitást gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén, és elősegíti a vitalitást.

Színezékmentes termék

3 525 Ft

Dr.chen szűztea super cla kapszula 60 db

Szűztea Super CLA (1555 mg x 60 db) + kaktusz kivonattal a fogyókúra eredményességéért.

Adagolás: Naponta 1 vagy 2 kapszula bevétele javasolt bőséges folyadékkal

A készítmény összeállításához olyan hatóanyagok kerültek felhasználásra, amelyek a fogyókúra eredményességét segítik különböző módokon. A kaktuszkivonat támogatja a cukor- és zsíranyagcserét, ezzel segítve a testsúly-kontrollt. A CLA (konjugált linolsavak) a természetben előforduló zsírsavak, hosszú évek óta hódítanak a fogyókúrázók körében. A kitozán hozzájárulhat a megfelelő koleszterinszint fenntartásához. A fehér vesebab támogatja a normál cukor-anyagcserét, késlelteti a szénhidrátok felszívódását, ezáltal támogatja a testsúly-kontrollt. A kalcium-piruvát a sejtszintű cukor- és fehérje-anyagcserében játszik szerepet, mint a piroszőlősav jól hasznosuló formája. A zöld tea (szűztea) hatóanyagai, a polifenolok és az EGCG közismerten támogatják az optimális testsúlyt, ezáltal a külső és belső harmóniát.

4 300 Ft

Multivitamin gumitabletta gyermekeknek az egészséges csontozatért

természetes narancs, alma és eper koncentrátumokkal

A szervezet kiegyensúlyozott működéséhez szükséges a vitaminok rendszeres fogyasztása, az immunrendszer jó működésének, a teljesítőképesség fenntartásának érdekében. A Vita Maci Multivitamin ? 12 féle vitaminnal ? rendszeres fogyasztása hozzájárul a növekvő szervezet alapvető vitamin ellátásához. Három féle ízben, természetes gyümölcslé koncentrátumokkal a változatos és egészséges kiegészítésért gyermekek számára. A D3-vitamin szükséges a gyermekek egészséges csontfejlődéséhez.

2 880 Ft

Az Xtra Women & Men italpor asparagust és cinket tartalmazó étrend-kiegészítő a termékenység támogatásához.

Az Xtra Women & Men italporban lévő Asparagus racemosus (spárga) egyaránt támogatja a női és a férfi reproduktív funkciókat.

A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a normál DNS-szintézishez.

Adagolás és felhasználási javaslat: naponta 1 tasakból készült ital elfogyasztása javasolt. Az italpor folyadékban elkeverve (pl. víz, gyümölcslé, tea), vagy levesekhez, joghurthoz adva is fogyasztható

2 400 Ft

Dr.Chen D-Mannose Italpor + kapszula 10+20 db

A D-mannóz az egyszerű cukrok (monoszacharidok) közé tartozó hat szénatomos vegyület, amely megtalálható egyes gyümölcsökben, mézben és bizonyos gombák sejtfalában. A szervezetben nem okoz vércukorszint emelkedést.

A bíbor kasvirágkivonat (Echinacea purpurea) hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez.

A tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) értékes flavonoidokat (proantocianidinek), természetes C-vitamint tartalmaz. A kapszulában lévő kivonat koncentrált formában kínálja a gyümölcs értékes hatóanyagait.

Javasolt adagolás:

  • Naponta 1 italpor és 2x1 kapszula.
  • Az italpor 1-2 dl nem szénsavas italban elkeverve azonnal fogyasztható, szükség szerint kétszer fél tasak adagolásban is alkalmazható.
  • A kapszula bevétele bőséges folyadékkal ajánlott.
  • Javasolt naponta legalább 1-2 liter folyadék fogyasztása.

Aktív anyagok a napi adagban:

1 db italpor: D-mannóz: 3 g;

2 db kapszula: tőzegáfonya-kivonat: 620 mg, amelyből antocianidin: 31 mg, bíbor kasvirágkivonat: 80 mg, C-vitamin: 60 mg (NRV 75%).

4 375 Ft

Dr.Chen Ginseng Multivitamin Kapszula 60 db

Panax ginsenget és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula az immunrendszer és az állóképesség fenntartásához.

Jellemzők:

  • Panax ginsenget és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula az immunrendszer és az állóképesség fenntartásához
  • A Panax ginseng hozzájárul a természetes védekezéshez, segít fenntartani az állóképességet.
  • A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, szükséges az idegrendszer normál működéséhez, fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez.
  • A D3-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat fenntartásához.
  • A riboflavin (B2-vitamin) hozzájárul a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
  • A B1-vitamin hozzájárul a szív és az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • A folsav hozzájárul a normál vérképződéshez, az immunrendszer megfelelő működéséhez.
  • A biotin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a haj, a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához.
3 180 Ft

Dr.Chen Kollagén Forte Ivóampulla 9x30ml

Hidrolizált kollagénpeptid tartalmú étrend-kiegészítő glükózaminnal, kondroitinnal, Astragalus-kivonattal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal és édesítőszerrel

Az ízületek, a porcok és a bőr megfelelő állapotának támogatásához.

Nagy mennyiségű hidrolizált kollagénpeptidet, valamint hialuronsavat és elasztint tartalmazó ivóampulla C-vitaminnal, Astragalus-kivonattal az ízületek, a porcok és a bőr megfelelő állapotának támogatásához.

Az astragalus (csüdfűgyökér) támogatja az ízületek mozgékonyságát és a rugalmasságát.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok, a csontozat és a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

A D-vitamin, a cink és a mangán hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához, a cink és a mangán a bőr normál állapotának megőrzéséhez.

A C- és D-vitamin támogatja az immunrendszer egészségét.

6 515 Ft

Dr.Chen Vércukor Ingadozás Stop 80 db

A fogyókúra eredményességének támogatásához, a vércukorszint-ingadozás kiegyensúlyozásához

Az ördögnyelv kivonat hatóanyaga, a glükomannán hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához (napi 4 g bevitel esetén).

A csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkentéshez (legalább napi 3g bevitel esetén).

A bevitt természetes rostok nedvesség hatására duzzadni kezdenek, így teltségérzet alakul ki.

A rostok rendkívüli duzzadó képessége miatt javasolt további bőséges folyadék fogyasztása a készítmény használata során.

A Gymnema sylvestre kiegyensúlyozza a vércukor ingadozását, támogatja a normál vércukorszint fenntartását, hozzájárul a szénhidrát anyagcseréhez. A Garcinia cambogia elősegíti a zsírok energiává alakulását, így hozzájárulhat a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez.

A fogyókúra eredményességéhez a megfelelő folyadékfogyasztással és a rendszeres testmozgással is hozzájárulhatunk. 

4 230 Ft
Nézet:
Sorrend: