Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. Kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktáttal.

A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a fehérje anyagcserében.

A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a normál érzelmi egyensúly fenntartásához, a pihentető és egészséges alváshoz.

A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

 

 

2 090 Ft

Magnézium B6-vitamin Forte tabletta, az idegrendszer és az izmok kiegyensúlyozott működéséhez - étrend-kiegészítő

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): magnézium, B6-vitamin

 

A készítmény 1000 mg kedvező biológiai hasznosulású magnézuim-laktátot tartalmaz. A B6-vitaminnal együtt támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, hogy könnyebben vegyük az akadályokat, melyekkel felpörgetett, rohanó életvitelünk miatt a mindennapokban találkozunk.


A magnézium és a B6-vitamin egyaránt hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.


A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban.
A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt-képződés folyamataiban, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

1 705 Ft

Dr.chen malva komplex kapszula 60 db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentés támogatásához

Gyógynövények felhasználásával készült készítmény. A szennalevél-kivonat természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát. A boróka támogatja a zsír- és szénhidrát metabolizmust, a barnaalga-kivonat segíti a testsúlycsökkentést.

3 050 Ft

31 aktív hatóanyag támogatja immunrendszerét


Ez a készítmény napi egyetlen tablettában tartalmazza az emberi szervezet napi vitamin- és ásványianyag-igényének túlnyomó részét kielégítő 30 féle hatóanyagot, s emellett megnövelt mennyiségű (20 mg) Q10 koenzimet, amely a sejtek természetes üzemanyagaként elősegíti a tápanyagok hatékony hasznosulását. A készítményben értékes flavonoid hatóanyagok (béta-karotin, rutin, lutein, likopin) segítik szervezetünk további támogatását.

 

 



3 415 Ft

A cink részt vesz a termékenység és szaporodás, és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásában, a szelén a normál spermaképződésben és az immunrendszer megfelelő működésében. A B-vitaminok és a biotin támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, a fáradtság és kifáradás csökkentését. Mindezek mellett a Ginkgo biloba segíti a keringési rendszer működését, ennek következtében az időskori agyműködést, a Panax ginseng támogatólag hat a szellemi és fizikai aktivitásra, a vérkeringésre, az agyi teljesítményre. A kisvirágú füzike és a törpepálma hozzájárulnak a prosztata egészségének fenntartásához.

2 990 Ft

A női szervezet igényeit figyelembe vevő multivitamin Kudzuval és Angelica gyökér kivonatokkal

A Kudzu kivonat a változó kori kellemetlen tünetek kiegyensúlyozását segíti a szervezet természetes támogatásával. A termékben levő C-vitamin hozzájárul a kollagén képződéshez, így a csontok, a fogak, a porcok, a bőr és az erek normál állapotának fenntartásához. A cink és biotin segíti a haj, bőr, köröm egészséges állapotát megőrizni. A B-vitaminok támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, míg a cink a C-vitaminnal együtt védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen. A krómnak szerepe van a normál vércukorszint megőrzésében és részt vesz a makrotápanyagok, vagyis a zsírok, szénhidrátok, fehérjék anyagcseréjében. A folsav segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében. A szelén támogatja az immunrendszer és pajzsmirigy működését, a vas segíti a vörösvértestek képződését. A szója izoflavonoidok szerkezete hasonlít egyes női hormonok szerkezetéhez.

A vörösgyökerű zsálya kivonat kedvezően hat a megfelelő vérnyomás kialakulására, az angyalgyökér támogatja az urogenitális rendszer egészségét, a kudzu kivonat segítség a változó kori kellemetlen tünetek kiegyensúlyozásában.

3 070 Ft

Dr.Chen Nac 6 Komplex Kapszula

Az N-acetilcisztein (NAC) a cisztein aminosav stabil formája, ami a fehérjék egyik építőköve. A NAC bontja a légutakban előforduló viszkózus váladékban lévő fehérjék közötti kötéseket, elősegítve annak kiürülését.

Az izlandi zuzmó nyugtató hatású a torok irritációja esetén, támogatja a könnyű légzést, az immunrendszer egészséges működését.

Az erdei mályva segíti a légúti egészség megőrzését, nyugtatólag hat a torokra, a garatra és a hangszálakra. Hozzájárul a légutak felszabadításához.

Az echinacea támogatja a felső légutak egészégét, nyugtatólag hat a torokra, a garatra és a hangszálakra, emellett hozzájárul a természetes védekezőrendszer normál működéséhez.

Az édesgyökér nyugtatja a felső légutakat.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátáshoz, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.

4 485 Ft

Magas D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula extraszűz olívaolajjal

Az Oliva D3 Forte lágyzselatin kapszula magas hatóanyag-tartalmú, kapszulánként 100 ?g (4000 NE ? nemzetközi egység) D3-vitamint tartalmaz, amely extraszűz olívaolajban oldva kerül a készítménybe.

A D-vitamin hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez,
  • az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához,
  • a kalcium megfelelő hasznosulásához,
  • az egészséges izomfunkció fenntartásához.
2 990 Ft

Dr. Chen Omega-3 Forte Plusz kapszula
A készítmény nagy mennyiségű, kapszulánként 560 mg Omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkentheti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát, mivel a zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják.

Az Omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az Omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét.

Az EPA és DHA hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitellel érhető el (1 kapszula fedezi).

A DHA hozzájárul a normál agyműködés és látás fenntartásához. A kedvező hatás naponta 250 mg DHA bevitellel érhető el (2 kapszula fedezi).

4 845 Ft

Dr.Chen Porc-Joint Easy Move Tabletta

Természetes hialuronsavval és az ízületek számára hasznos összetevőkkel

Könnyed mozgás, rugalmas ízületek ? Glükózamin, hialuronsav, kollagén, mukopoliszacharid, ördögcsáklya-kivonat és mangán tartalmú étrend-kiegészítő tabletta

Magas hatóanyagtartalmú (tablettánként 900 mg glükózamin-szulfát), és további hasznos hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény. A természetes hialuronsav az emberi szervezetben, az ízületekben, a bőrben, az izmokban és a szemben is megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező anyag. A glükózamin-szulfát a porc szerkezeti felépítője, a porcszövet sejtközötti állományának összetevője. Az ördögcsáklya gyógynövény-kivonat segít fenntartani az ízületek mozgékonyságát, egészségét. A II. típusú kollagén strukturális fehérje, a porcok egyik alkotóeleme. A természetes mukopoliszacharidok az inakban lezajló fiziológiai folyamatokban vesznek részt. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, és a kötőszövet-képződéshez.

5 340 Ft

Kollagén, glükozamin, MSM, kondroitin-szulfát tartalmú étrend-kiegészítő filmtabletta C-vitaminnal.

5 proenzim építőelem a porcok egészségéért.

A II. típusú kollagén strukturális fehérje, a porcok alkotója.

A glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porc szerkezeti anyagai, a porcszövet sejtközötti állományának összetevői, nagy vízmegkötő képességgel rendelkeznek. A metil-szulfonil-metán (MSM) szervesen kötött ként tartalmaz, jelen van az izmokban, inakban, ízületekben is.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

5 980 Ft

Dr.chen pre-melatonin álombogyó kapszula 30 db

A könnyű elalvásért. Triptofánt és álombogyót tartalmazó étrend-kiegészítő.

Jellemzők

  • A minőségi alvás elengedhetetlen szervezetünk alapvető működéséhez, a bennünk zajló folyamatok kiegyensúlyozásához, a testi-lelki egészség támogatásához. Ehhez járul hozzá az álombogyó, ami az elalvás megkönnyítését célozza. 
  • A triptofán (pre-melatonin) esszenciális aminosav, mely a szervezetben számos vegyület termeléséhez elengedhetetlen. Többek között szerotonint szintetizál, melyből melatonint hoz létre, mely szükséges a természetes alváshoz.
  • Az álombogyó (Withania somnifera) támogatja az elalvást, hozzájárul a szervezet stressz- kezeléséhez. A rózsagyökér támogatja az érzelmi stresszhez és a fizikai erőfeszítésekhez való alkalmazkodást, az alvási nehézségek leküzdését.
2 350 Ft

7-féle élőflóra törzs és inulin

A készítmény 7-féle élőflóra törzset tartalmaz, amelyek természetes alkotóelemei az emberi bélflórának, illetve kapszulánként 360 mg inulint, mely egy természetes rost, ami emésztetlenül jut a vastagbélbe.

Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

4 390 Ft

A jó anyagcseréért és immunrendszerért, a megfelelő komfortérzetért

7 féle élőflórás baktériumot, kolint, inulint, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

7 féle élőflórás baktériumot tartalmazó készítmény kolinnal, inulinnal, nyomelemekkel és vitaminokkal.

A készítmény 7 féle élőflórás baktériumot tartalmaz, melyek az emberi bélflórában természetesen is jelen vannak, ám bizonyos helyzetekben a mennyiségük ingadozhat. Valamint tartalmaz inulint, ami az élőflórás baktériumok táplálékául szolgál.

A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák (pl az emésztőrendszeri nyálkahártya) normál állapotának fenntartásához.

A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához, részt vesz a homocisztein- és zsíranyagcserében.

A cink és a króm részt vesznek a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A C-vitamin, a B5; B2; és B1-vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A B2; B6- és B12-vitaminok, a folsav és a C-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A szelén és a cink segítik az immunrendszer megfelelő működését, a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A D3- és a K2-vitamin részt vesznek az egészséges csontozat fenntartásában.

A kapszulában jelen lévő vitaminok és ásványi anyagok fedezik a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget. Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

4 390 Ft

Dr.chen q10+ginkgo+omega3 kapszula 30 db

A Ginkgo biloba segít a kognitív funkciók, a normál vérkeringés fanntartásában, ami összefüggésbe hozható az agyi teljesítménnyel és reaktivitással. Segíti a memória és akognitív funkciók megőrzésétaz életkor előrehaladtával bekövetkező hanyatlás esetén. Elősegíti a perifériás vérkeringést.

Az E-vitamin antioxidánsként járul hozzá a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Jellemzők (fő hatóanyagok): Q10 koenzim, mélytengeri halolaj, E-vitamin

4 610 Ft

Plusz energia az aktív alakformáláshoz, a fogyókúra támogatásához

Guaranával, ginsenggel, L-karnitinnel és krómmal

Aktív, rendszeres testmozgással, sporttal kombinált fogyókúra kiegészítéséhez javasolt készítmény. A ginseng és a guarana elősegíti az éberséget, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

A Garcinia cambogia és az indiai csalán támogatja a testsúly-kontrollt, segít szabályozni a zsíranyagcserét. A guarana növeli az anyagcserét, támogatja a testsúlycsökkentő életmód eredményességét. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A ginseng támogatja a fizikai és mentális kapacitást.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek, várandós és szoptató kismamák számára nem javasolt.

3 345 Ft

Növényi kivonatokkal - Rózsagyökérrel és Valeriánával a stressztűrő képességért

Magas hatóanyagtartalmú készítmény. A rózsagyökér-kivonat adaptogén gyógynövényként hozzájárul a stresszel szembeni védekezéshez, segíti a koncentrációt és a mentális teljesítményt stressz esetén.

A Valeriana segít megbirkózni a rohanó életvitel okozta stresszel, támogatja a mentális állapotot feszültség, stressz esetén.

A magnézium és a B6-vitamin támogatják az idegrendszer megfelelő működését, a folsav, a magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 630 Ft
 
Nézet:
Sorrend: