Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

Dr Chen Anti-Stressz étrend-kiegészítő kapszula gyógynövényekkel és vitaminokkal a stresszmentes hétköznapokért!

A kínai kúszómagnólia (Schizandra sinensis) adaptogén gyógynövény, mely növelheti a stresszhez való alkalmazkodás képességét.

A rózsagyökér (Rhodiola rosea) segíti a stresszhez való alkalmazkodást, a koncentrációt és a mentális teljesítményt stressz esetén.

Az indiai ginseng (Ashwagandha - Withania somnifera) hozzájárul a szervezet stressztűrő képességéhez, segíti fenntartani az energiát és a vitalitást. Támogatja a fizikai és mentális jóllétet, az érzelmi egyensúlyt.

A B1-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Adagolás: naponta 1-2 kapszula folyadékkal bevéve. Az ajánlott adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egsézséges életmódot. A Withania somnifera 12 éven aluli gyermeknek, várandós és szoptató kismamáknak nem ajánlott.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

3 375 Ft

Nyújtott felszívódású filmtabletta

Az immunrendszer támogatásáért

Nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását. A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.

A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál csontozat fenntartásához, a haj, a bőr, a köröm normál állapotának és a szellemi működés fenntartásához.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 845 Ft

A természetes növényi szterinek hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, klinikailag bizonyítottan csökkentik a vér koleszterinszintjét.

A kiegyensúlyozott étrend, mely növényi szterineket is tartalmaz szerepet játszik a koleszterinszint egészséges mértékének fenntartásában, ezáltal a szív és érrendszer egészségének támogatásában.

 

3 415 Ft

D-Max kapszula 50 ?g (2000 NE) D3-vitamin kapszulánként

étrend-kiegészítő készítmény

80 db

Nettó tömeg: 26,4 g

Adagolás: naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 50 ?g (2000 NE) D3-vitamint tartalmazó készítmény. A D-vitamin zsíroldékony vitamin, mely ultraibolya sugárzás hatására képződik a szervezetben, azonban a napfény hatására képződő D-vitamin mennyisége idős korra jelentősen csökken. Figyelembe véve a Magyarországon mért napos órák számát, valamint, hogy mennyi időt töltünk a napon, sok esetben szükségessé válik étrendi bevitele minden korosztály számára. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Támogatja az egészséges csontok és a fogak megőrzését, részt vesz a kalcium és a foszfor felszívódásában és hasznosulásában, segít fenntartani a normál izomfunkciót. Hozzájárul a vér normál kalcium szintjének fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódásban.

2 965 Ft

A D-Max Plus magas hatóanyag-tartalmú, kapszulánként 80 ?g (3200 NE ? nemzetközi egység) D3-vitamint tartalmazó készítmény.

A D-vitamin szükséges a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

2 775 Ft

Grapefruit cseppek Echinaceával, Grapefriutmag és Echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): Echinacea purpurea (bíbor kasvirág), grapefruitmag kivonat

 

A kivonat jótékonyan ötvözi az Echinacea és grapefruitmag hatóanyagait. Az Echinacea purpuera (bíbor kasvirág) kivonat támogatja a légúti rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. Kedvező hatást gyakorol a húgyutak egészségének megőrzésében is. A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

Emésztőenzim komplexet tartalmazó készítmény

Glutén, zsírok, keményítő, rost és fehérjék lebontását segítő enzimekkel

Emésztőenzim komplex recept - különböző tápanyagok lebontásához, az emésztés elősegítéséhez.

A proteáz enzim a fehérjék, a lipáz a zsírok, az amiláz a keményítő, a celluláz az élelmi rostok lebontásában vesz részt. A prolil-oligopeptidáz gluténbontó enzim.

Napjaink civilizációs velejárója az emésztés egyensúlyának hosszabb-rövidebb időre történő elvesztése. Az egészségmegőrzés érdekében érdemes az optimális állapot fenntartására törekedni.

3 950 Ft

Az immunrendszer és a légutak támogatásához, a keringési rendszer egészségéért

A fokhagyma (Allium sativum) az egyik legrégebben ismert fűszer és gyógynövény. Fő hatóanyaga az allicin, egy kéntartalmú vegyület, melynek a növény erős szaga is köszönhető. Jelentős a kálium-, és szeléntartalma, illetve a B1-, B6-, C-, K-vitamin tartalma. Fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Hozzájárulhat a légúti rendszer, valamint az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A C-vitamin fontos antioxidáns anyag, a szabad gyökök megkötése révén segíti a sejtek védelmét. Támogatja az immunrendszert, és fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását a bélrendszerből. A C-vitamin szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában.
A két hatóanyag kombinációjának jelentőségét tovább fokozza egymásra gyakorolt kedvező hatásuk. A C-vitamin egy meglehetősen érzékeny vegyület, a fokhagymaolaj ezt az érzékenységet jótékonyan befolyásolja, a C-vitamin pedig megvédi a fokhagymaolajat az oxidációtól.

 

 

 

3 265 Ft

Grapefruit cseppek Ginseng gyökér kivonattal

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): grapefruitmag-kivonat, Panax ginseng gyökér

 

A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

Dr.Chen Gyömbértea Szelén Kapszula

A jó közérzet és a természetes védekezőképesség támogatásáért.

Összetevők: gyömbérgyökér (Zingiber officinale) 330 mg zselatin (BSE/TSE mentes) 100 mg szelénnel dúsított élesztő szelén: 27,5 ?g 13,75 mg magnézium-szilikát (csomósodást gátló) 3,47 mg

Adagolás (felhasználás): naponta maximum 2 kapszula elfogyasztása javasolt.

3 200 Ft

Dr.Chen Hair-Revall Kapszula

A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez hasznos összetevőket tartalmazó komplex készítmény magas hatóanyag-tartalommal.

Modern rohanó világunkban idegrendszerünk nap mint nap ki van téve különböző megpróbáltatásoknak.

A haj kapszulában található C-, B1- és B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

A biotin, a cink segítik a haj, bőr, valamint a köröm egészséges szerkezetének megtartását. Az aminosavak (pl. metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei.

Jellemzők (fő hatóanyagok): C-vitamin, B-vitamin, cink, ginseng gyökér, kéntartalmú aminosavak

Adagolás (felhasználás): naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

2 670 Ft

A készítmény természetes E-vitamin tartalmú búzacsíra olajat, aranyköles kivonatot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

A biotin és a cink hozzájárul a bőr és a haj, a niacin és a B2-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. A szelén és az E-vitamin hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A szelén a cinkkel együtt hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A biotin, a niacin és a riboflavin (B2-vitamin) hozzájárulnak a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.

A niacin támogatja az idegrendszer működését, hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a riboflavin és a B5-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Folyékony hatóanyag lágyzselatin kapszulában a könnyű felszívódás érdekében.

3 415 Ft
Nagy mennyiségű hialuronsavat és hidrolizált kollagénpeptidet tartalmazó Dr Chen Premium étrend-kiegészítő kapszula biotinnal és C-viatminnal.
A kollagén strukturális fehérje, a bőr, a kötőszövet és a porcok egyik fontos alkotórésze. A készítmény kíméletes enzimatikus eljárással készült, jól felszívódó természetes kollagénpeptidet tartalmaz.
A hialuronsav a bőrben, az izmokban és ízületekben is megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező poliszacharid molekula. A készítmény nagy mennyiségű, 140 mg hialuronsavat tartalmaz kapszulánként.
A biotin hozzájárul a bőr a haj és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.
A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok, a csontok, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
Adagolás: napi 1 vagy 2 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermeke elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Tárolás: száraz, hűvös helyen
3 950 Ft

Az egészséges immunrendszerért

Komplex készítmény 14-féle vitaminnal és 5-féle gyógynövénnyel

Komplex multivitamin-készítmény ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, Ginkgo biloba és Panax ginseng-kivonatokkal és antioxidánsokkal.

A termékben lévő vitaminok és ásványi anyagok hozzájárulnak a szervezet mindennapi szükségletének biztosításához.

  • Az A-, C-, D3-, B6-, B12-vitaminok, cink, réz, vas, szelén és folsav hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
  • A biotin hozzájárul az idegrendszer normál működéshez.
  • A C-, B2-, B3-, B5-, B6-vitaminok, folsav és vas hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
  • Magas D3-vitamin tartalommal (2000NE) az immunrendszer és a csontozat támogatásához.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 405 Ft

A nők komfortérzetének és aktivitásának megőrzéséért
Immunrendszer támogatása, keringés egészségének támogatása

A recept holisztikus szemlélet alapján került összeállításra a hölgyek számára kedvező hatású gyógynövények és szója-izoflavonoid felhasználásával. Az Angelica sinensis gyökér hatóanyagai támogatják az urogenitális rendszer egészségét, a vér megfelelő oxigénszállítását, az immunrendszer és a keringési rendszer egészségét. Antioxidánsként támogatja a szervezetet a káros szabad gyökökkel szembeni védekezésben. A csüdfű-gyökér (Astragalus) segíti a keringési rendszer egészségét, a normál vérnyomás és az egészséges vércukorszint megőrzését. Támogatja a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottságot, és a vese kiválasztó funkcióját.



2 305 Ft

A Kollagén MAX Plus tabletta jelentős mennyiségű kollagént és hialuronsavat tartalmaz. Természetes eredetű C-vitaminnal (acerola gyümölcsből), élesztőből kivont szelénnel készült. A C-vitamin támogatja a megfelelő kollagénképződést a szervezetben, ezáltal bőr, a fogíny, a csontok és fogak, az erek és a porcok egészségének fenntartását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén segít megőrizni a haj és a köröm megfelelő állapotát, védi a szervezetet az oxidatív stresszel szemben. A króm részt vesz a makrotápanyagok (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) anyagcseréjében. A kollagén és a hialuronsav a bőrben természetesen jelen lévő vázfehérjék. 

3 310 Ft

Dr.chen magnézium 375mg izom és ideg kontroll 101 db

Jól hasznosuló szerves magnézium-biszglicinátot is tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta mangánnal és rézzel, adagonként 375 mg magnéziummal

  • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, és az idegrendszer normál működéséhez.
  • A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéshez.
  • A réz hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához, és az idegrendszer megfelelő működéséhez.
4 345 Ft

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. Kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktáttal.

A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a fehérje anyagcserében.

A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a normál érzelmi egyensúly fenntartásához, a pihentető és egészséges alváshoz.

A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

 

 

2 090 Ft
 
Nézet:
Sorrend: