Gyulladás

Nézet:
Sorrend:

A Wu Long egyike a legrégebbi időktől termesztett kínai teáknak, amelyet fokozott gyógyhatása miatt nagy előszeretettel alkalmaznak a kínai tradicionális orvoslásban. 

A Wu Long gyógyhatása mindenek előtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt, javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterin szintet.

 A Wu Long tea vérnyomás- és gyulladás - csökkentőként, vízhajtóként és székrekedés ellenszereként is kitűnő. 

 

2 090 Ft

Immunerősítő és méregtelenítő, eredeti aloe vera gélt tartalmaz, melyet az aloe héjának eltávolítása után a növény egész leveleiből nyernek.

Eredeti Aloe Vera Ital 93%-ban valódi egész leveles Aloe Vera gélt, valamint 6,8% valódi áfonya sűrítményt tartalmaz. Az ital tiszta és megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő Aloe növény a természetben tartalmaz, melyek a következők: poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav.

Mindezeknek köszönhetően az Aloe Vera immunerősítő, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatású, betegségek esetén elősegíti az általános gyógyulást, regenerálódást. Segíti a szervezetbe bevitt C- és E vitaminok felszívódását. Az áfonya gyümölcs igen sok vitamint tartalmaz, többek között C, B1, B2, B6, illetve A- vitamint. Magas a csersav és foszfortartalma, kitűnő vértisztító és méregtelenítő hatású. Az áfonya régóta ismert gyógyszere a vese és hólyag-problémáknak, a mirigyekre pedig regeneráló, élénkítő hatást gyakorol. Az Eredeti Aloe Vera tiszta, mentes alointól és emodintól. A gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a termék egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vizet, színezoanyagokat, illetve ízfokozókat.

Adagolása: napi adagja egészségmegőrzés céljából 30?60 ml reggel és este étkezés előtt, betegségek esetén az adagok 2x100 ml-ig emelhetők. Gyermekeknek 1x30 ml ajánlott.

5 380 Ft

Immunerősítő és méregtelenítő, 99,5 % -ban eredeti aloe vera gélt tartalmaz, melyet az aloe héjának eltávolítása után a növény egész leveleiből nyernek.

Aloe Vera Nektár 99,5%-ban valódi Aloe Vera gélt tartalmaz, melyet az Aloe növény egész leveléből nyernek. Az Aloe Vera nektár frissítő, kellemes ízű, mely az Aloe Vera Barbadensis Miller növény friss leveleiből szigorú minőségi előírások alapján készül. Így a nektár megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő Aloe növény a természetben tartalmaz, melyek a következők: poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav.

Kifejezetten ajánlott a napi tápanyagbevitel kiegészítéséhez, gyomor-és bélpanaszok, anyagcsere problémák esetén, méregtelenítésre, valamint általános immunrendszer-erősítőként. Segíti a szervezetbe bevitt C- és E-vitaminok felszívódását. Az Eredeti Aloe Vera tiszta, mentes alointól és emodintól. A gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a termék egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vizet, színezőanyagokat, illetve ízfokozókat. A termék megfelel a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (IASC) szabványainak.

Adagolása: napi adagja egészségmegőrzés céljából 30-60 ml reggel és este étkezés előtt, betegségek esetén az adagok 2x100 ml-ig emelhetők. 
Gyermekeknek 1x30 ml ajánlott. 
Fogyasztható magában, vagy ízlés szerint gyümölcslével keverve. 

5 125 Ft

ESI® Alkoholmentes Echinacea csepp - Immunvédő, külső, belső gyulladások, felső légúti, húgyuti fertőzések

A Greente’ spray őrzi és koncentrálva tartalmazza azokat az erős antioxidáns hatású polifenolokat, amelyek a különféle káros oxidatív hatások ellen védik a sejteket.

A hatásért különösen a katekinek és azok közül is az Epigallo katekin gallát (EGCG) felel.

4 040 Ft

ESI® NO-DOL® Micellás kurkuma kivonat - 185-ször magasabb biohasznosulással a kurkuma porral szemben

Egy új technológiai vívmányról számolhatunk be ismét, hiszen ez a liquid kurkuma kapszula 185x magasabb biohasznosulásra képes a természetben előforduló, kurkuma porral szemben!

Micellás kurkuma technológia

Mint tudjuk a kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin. Ez a hatóanyag zsírban oldódó, és rossz a felszívódása a belekben, így minden bevitt adagból csak egy kis része jut be a véráramba. Az ESI® kutatói ezt szerették volna javítani, és ez igen csak jól sikerült, hiszen 185x-ös felszívódást értek el. Ez a folyékony micellás kurkuma oldat kiemelkedő oldhatóság, biohasznosulás és felszívódási sebességet illetően is!

A NO-DOL®Kurkuma folyékony micellás oldat kisebb, mint 30 nm-es átmérőjű részecskékből áll, pedig még a liposzómákból álló emulziók is (mely általában kurkuma + szója lecitin) általában 100-1000 nm nagyságúak. A kisebb részecskék könnyebben és gyorsabban szívódnak fel a belekben!


1,1 óra alatt éri el a maximális koncentráltságot a plazmában, mely a természetben előforduló kurkuma esetén 7,5 óra. A vérplazmában 24 órán át jelen van, hatása folyamatos.

Micellás kurkuma kivonat jellemzők:

  • gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló tulajdonság
  • erőteljes antioxidáns képesség
  • hozzájárulhat az ízületi gyulladás, porckopás és menstruációs
  • fájdalmak enyhítéséhez
  • támogatja a csontok egészségét
  • csökkentheti a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatát
  • segíti az emésztési folyamatokat, támogatja a máj egészségét
  • Nem tartalmaz allergéneket, és vegán termék.


Tejszármazék, glutén, laktóz, hozzáadott cukor, hozzáadott tartósítószer, mesterséges ízfokozó, és GMO MENTES kivonat.

A kapszulatok is natur, növényi rostból áll, melyet tápióka fermentálásával állítanak elő, így teljesen természetes és növényi eredetű. Nem tartalmaz mesterséges színezéket és könnyen emészthető.

10 535 Ft

ESI Echinaid® Echinacea, kasvirág koncentrátum 60 db - 2 féle Echinaceából, 4 féle növényi részből. Standardizált étrend-kiegészítő, fermentált növényi kapszulatokban

Nagy dózisú, standardizált étrend-kiegészítő, amely az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) és az Echinacea angustifolia (keskenylevelű kasvirág) különböző részeit (virágzat, levél, szár, gyökér) egyesíti. Az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező folyamataihoz, valamint az alsó húgyúti szervek egészséges működéséhez.

Jótékony hatása több évtizedes múltra tekint vissza. Ismertebb hatóanyagai: kávésav-származékok, poliszacharidok, alkamidok.

  • 2 féle koncentrált echinacea kivonat a növény 4 részével: virág, szár, levél, gyökér
  • standardizált, hatóanyagtartalom
  • összesen 380 mg echinacea kivonat
  • fermentált növényi kapszulatok
  • a szervezet természetes védekező folyamataihoz az alsó húgyúti szervek egészséges működéséhez gluténmentes termék
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
    könnyen adagolható, naponta 1 kapszula elegendő


Kinek és mikor ajánljuk?

  • azoknak, akik immunrendszerüket szeretnék erősíteni
  • betegség utáni lábadozás esetén
  • 12 éves kortól, nemtől függetlenül
  • hideg, hűvös, átmeneti időszakokban


Fermentált növényi kapszulatok

A termék formulázásakor naturcaps® szabadalmaztatott növényi kapszulát használnak, amely természetes eredetű összetevőkből lett kifejlesztve; pullulánt tartalmaz, amit a tápióka növény fermentációjából állítanak elő. Nem tartalmaz állati eredetű zselatint, így vegán életmódot követők is bátran használhatják a készítményt.

 

5 635 Ft

ESI® Echinaid® Immunerősítő Echinacea szirup - hozzáadott gesztenyemézzel, és balzsamos gyógynövényekkel

Ebben az Echinacea szirupban, az Echianece purpurea növényt gesztenyeméz, és a balzsamos gyógynövények kísérik, melyek együttesen adnak enyhülést, a jellemzően hideg évszakban előforduló problémák ellen.


A szirup nagyon fontos előnye a hasonló piaci termékekkel szemben, hogy itt egy standardizált kivonatról van szó, ami nagyon meghatározó a hatás szempontjából! Ez azt jelenti, hogy garantáltan és egyenlően elosztva találjuk meg a hatóanyagokat a termékben.

Nevezetesen minden 10ml-enként 320mg friss Echinacea Purpurea-t tartalmaz a kivonat, gesztenyemézzel és az egyéb balzsamozó gyógynövényekkel, mint fehérmályva gyökér, hársfa virágzat, ökörfarkkóró virág, szalmarózsa virág, kakukkfű illóolaj, és édesköménymag illóolaja.

Nem tartalmaz: glutént, tejet, laktózt, mesterséges aromákat, színezőket. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

  • OGM mentes. 
3 035 Ft

Ezerjófű őszi margitvirág+ kivonat 50 ml

Gyulladás - fájdalomérzet csökkentő komplex gyógynövény kivonat
Alkoholmentes kivonat
Gyógynövények: Őszi margitvirág, Ginkgo biloba, Orvosi citromfű, Levendula, Rhodiola rosea, Fehérfűzfa kéreg, Gyömbér, Menta
Alkalmazás: 3×20-40 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható. Használat előtt felrázandó!
Tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen, felbontás után hűtőben tárolandó.
A Őszi Margitvirág+ kivonat az Ezerjófű énkezű gyógyműves alkoholmentes terméke.
3 730 Ft

Ezerjófű vasfű+ kivonat 50 ml

Gyulladások - Fájdalomérzet komplex gyógynövény kivonat
Alkoholmentes kivonat
Gyógynövények: Vasfű, Lósóska, Pitypang, Csipkebogyó, Kakukkfű, Ánizs, Görögszéna
Alkalmazás: 3×20-40 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható. Használat előtt felrázandó!
Tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen, felbontás után hűtőben tárolandó.
A Vasfű+ kivonat az Ezerjófű énkezű gyógyműves alkoholmentes terméke.
3 730 Ft

A római kamilla kedves illatával nyugtatja az idegrendszert, segít a pihentető alvásban. Erőteljes gyulladáscsökkentő szer. Emellett antiallergén, görcsoldó, parazitaölő, antibakteriális és viszketéscsillapító hatásaiért is nagyon kedvelt. Ajánlott a nyugtalanság enyhítésére, szorongás oldására, álmatlanságra, depresszióra. Bőproblémáknál akne, ekcéma, bőrgyulladás esetén.

Rendkívül sokoldalú:

  • görcsoldó
  • lazító
  • szabályozza a menstruációt
  • félelemoldó
  • csökkenti az agresszió
  • segíti a pihentető alvást
  • nyugtató
  • vérömlenyeknél
  • reumatikus és ízületi fájdalmaknál
  • ficamoknál
  • gyengeség és idegkimerültség esetén is használ
  • bőrgyógyászatban allergiáknál, ekcémánál és idős emberek
  • bőrápolásánál kitűnő
4 965 Ft

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat.

A szupertáplálékok esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket stb. tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes napi szinten beépíteni étkezesünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

Az acai bogyó (ejtsd: ászáj) egy brazil pálmaféle gyümölcse, melyet fagyasztva szárítanak rögtön a szüret után, hogy értékes tápanyagait minél nagyobb mértékben megőrizze.
Az acai bogyó antocianinokban és antioxidánsokban gazdag. Az antocianinok azok a jótékony hatású összetevők, melyek a vörösborban is megtalálhatók és hozzájárulnak az egészséges szívműködéshez. Az acai bogyó antocianin tartalma többszöröse a vörösborban mért mennyiségnek.

Vitaminok és ásványi anyagok:

  • A-vitamin
  • B1-vitamin
  • B2-vitamin
  • B3-vitamin
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • cink
  • kálium
  • kalcium
  • magnézium
  • réz
  • cink

Jótékony hatásai:

  • segíti szerveink egészséges működését,
  • növeli energiaszintünket, libidónkat,
  • állóképességünket
  • hozzájárul az egészséges alváshoz,
  • az egészséges, ragyogó hajhoz és bőrhöz
  • gyulladáscsökkentő és
  • fájdalomcsillapító hatás
  • frissíti a testet és az elmét is

 

4 485 Ft

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat.

A szupertáplálékok esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket stb. tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes napi szinten beépíteni étkezesünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav megtalálható benne, köztük az a 8 esszenciális aminosav is, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani.

Fehérje és növényi (többszörösen telítetlen) zsírsavtartalmának (gamma linolénsav) köszönhetően elsőrendű energiaforrás, sportolóknak nélkülözhetetlen. 

Vitaminok és ásványi anyagok:

  • A-vitamin
  • B1-vitamin
  • B2-vitamin
  • B3-vitamin
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • kálium
  • kalcium
  • magnézium
  • réz
  • cink


Jótékony hatásai:

  • segíti szerveink egészséges működését,
  • növeli energiaszintünket, libidónkat,
  • állóképességünket
  • hozzájárul az egészséges alváshoz,
  • az egészséges, ragyogó hajhoz és bőrhöz
  • gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás
  • frissíti a testet és az elmét is

 

3 200 Ft

A macskakarom kivonatok immunrendszert befolyásolóak.

Gátolja továbbá a gyulladást fokozó anyagok termelődését, mint pl. nitrogén monoxid, prosztaglandin, szabadgyökök gátlása.

A fentiek alapján a Macskakarom VIBE kapszula alkalmazása ajánlható krónikus gyulladással járó mozgásszervi megbetegedések esetén (rheumatoid arthritis, osteoarthritis) az izületi fájdalom csökkentésére önmagában és a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként, a szervezet védekező képességének fokozására légúti vírusfertőzések, rhinovírus, influenza valamint bakteriális fertőzések (légúti és húgyúti fertőzések, Gram pozitív és negatív kórokozók) kiegészítő kezelésére.

 

8 880 Ft

Az emberek már a régi görögök óta mágikus, például szelleműző hatást tulajdonítottak ennek a növénynek. Népi elnevezése arra utal, hogy sárga szirmai szétroncsolva vörösre színeződnek, s Keresztelő Szent János lefejezésének napja (június 24) körül virágzik. Hazája Eurázsia, de más földrészeken is meghonosodott. Évelő, fás szárú növény kicsiny, hosszúkás levelein áttetsző olajmirigyek vannak, és kora nyáron, bogernyőkben hozza ötszirmú, sárga virágait.

Felhasznált részei: Szárított hajtáscsúcs virágokkal

Hatóanyagai: Karioflén, pinén, limonén és mircén; hipericinek; flavonoidok; gyanta

Szakirodalom szerinti hatásai: Nyugtató, szorongásoldó, depressziót enyhítő, gyulladásoldó, fertőtlenítő.

Gyógyászati alkalmazása: Ingerlékenység és enyhe szorongás kezelésére, különösen ha az depresszióval jár, gyulladás enyhítésére.

A készítmény reform élelmiszer minősítésű, tartósító és konzerválószert, festékanyagot nem tartalmaz, mellékhatást semmilyen körülmények között sem okozhat, de javasoljuk, hogy bármilyen egészségügyi probléma esetében kérje ki kezelőorvosa véleményét.

 

5 180 Ft
Nézet:
Sorrend: