Gyógyteák

Nézet:
Sorrend:
Népszerű mediterrán fűszernövény, de ma már hivatalosan elismert gyógynövény is. Gyógyhatásai hasonlítanak a kakukkfűéhez. Köptető és enyhén görcsoldó tulajdonságai miatt a légutak gyulladásos folyamataiban használható. Kiváló étvágy- és emésztésjavító.
370 Ft

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék

THYROID+  teakeverék (Pajzsmirigy túlműködés terápia kiegészítéséhez)

A különböző peszérce fajok (Lycopus sp.) Amerikában, Európában és Ázsiában (India, Kína) humán klinikai kísérletekben hatásosnak bizonyultak. Kivonataikat gyógyszer alapanyagként használják. A növény 2017 áprilisában az Európai Gyógyszerkönyvben hivatalosan elismert gyógynövény lett. Több gyógynövénnyel együttműködik, így a citromfű, szúrós gyöngyajak és a rozmaring előnyösen társítható vele.

Javasolt adagolása: három csészével naponta. Egy kávéskanál teakeverék 250 ml forró vízhez, 5 perc állás után fogyasztható. A hatás 6-8 hét fogyasztás után jelentkezik. Ajánlatos kéthavonként egy hónap szünetet tartani.

1 105 Ft

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék

Korszerű humán kísérletekkel bizonyított, hogy a népgyógyászatban Ázsiában ( Irán, Szaúd-Arábia, India, Pakisztán, Egyiptom) szinte univerzális gyógynövénynek ?a Próféta gyógyszerének? tekintett fekete köménymag (Nigella sativa) hatóanyaga a thymoquilone fokozza a pajzsmirigy hormontermelését, beszabályozza az immunrendszert-helyreállítva annak egyensúlyát, megakadályozza a sejtek elhalását, fokozza a kognitív képességeket, visszaállítja a normális inzulin termelést és zsíranyagcserét, gyulladásgátló hatást is tapasztaltak. A hatás fokozható, mert a szakirodalom alapján előnyösen együttműködik (szinergens) a fekete köménymaggal az édesgyökér és a gyömbérgyökér.

Javasolt adagolása: egy csészével naponta. Egy kávéskanál teakeverék 250 ml forró vízhez, 10 perc állás után fogyasztható. A hatás 6-8 hét fogyasztás után jelentkezik. Ajánlatos kéthavonként egy hónap szünetet tartani.

1 105 Ft
Teakeverékekben használják köptetőként, de szerepel hasmenés elleni teákban is. Nőknél menopauzás, klimaxos panaszok kezelésére ajánlják. Klinikai vizsgálatok során jelentős javulást értek el időskori fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedő betegeknél.
715 Ft

Gyógyfű Víruskergető Teakeverék 50 g

A citromfű és a kasvirág vírus ellenes, a tüdőlevél és a kakukkfű görcsoldó, hurutoldó, köptető hatású.

A mediterrán területeken sok helyen nagymértékben elterjedt bodorrózsát a népgyógyászat évszázadok óta használja különböző betegségek kezelésére. Az egyéb alkotórészek közül a kasvirág és a tüdőlevél önmagukban és keverékekben régóta általánosan használt gyógynövények. Az eredmények alapján leghatásosabbnak a fertőzés megelőzésében, megállításában bizonyulhat. 

Alkalmazás: 1 kávéskanál teakeveréket adjunk 250 ml forró vízhez. Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.

Ajánlott fogyasztás: egy csészével, több alkalommal naponta.

1 065 Ft
A Mediterráneumban fűszernövény. Emésztésjavító, gyulladáscsökkentő és görcsoldó hatású. Mikrobaellenes, összehúzó, vérzéscsillapító tulajdonságai következtében kiváló torok- és szájöblögető szer. Újabban tárták fel szerepét a zsír lebontásában.
640 Ft
Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. Az ajánlott mennyiségben fogyasztva meggyorsíthatja a fogyás folyamatát.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. A hatásokat humán- és állatkísérletek igazolják.

1 010 Ft
Nézet:
Sorrend: