Tökmag

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A hidegen sajtolt tökmagolajat fogyasztják salátákhoz, szószokhoz, húsokhoz, de kiváló magában vagy kenyérre kenve is.

A tökmagolaj erőteljes diós ízével gazdagítja a vele készített leveseket, salátákat, szószokat és édességeket.

  • 100% héjnélküli tökmag

 

3 585 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 225 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Premium osztrák, bio-tökmagolaj,első préselés, igazi különlegesség, ellenőrzött biotermék.

A nativ tökmagaolaj természetes termék, így különlegesen megőrzi kellemesen erőteljes dióízét.

Kb. 46% zsírt tartalmaz, amelynek 57%-át többszörösen telítetlen zsírsavak teszik ki. A színe sötétbarnás vagy zöldes, íze kifejezetten aromás. A népi gyógyászatban húgyhólyag- és prosztatapanaszok esetén alkalmazzák. Férfiak, akik szeretnének megelőzni időskori bajokat, kezdjék el időben a tökmagolaj fogyasztását! Hasonló módon a hölgyek is sokat tehetnek a húgyhólyagjuk érdekében, megelőzve sok kellemetlenséget.

4 570 Ft

Többféle tököt (és benne rejlő magot) termesztenek szerte a világon. A legelterjedtebb fajta az olajsajtolás céljára a héjnélküli olajtökmag. Ez a típus magas olajtartalmával emelkedik ki a többi közül.

A hagyományos, héjas tökmag alacsonyabb olajtartalommal ugyan, de szintén alkalmas olajsajtolásra, és a kinyert olaj íze magáért beszél. Hidegkonyhai ételek, saláták elkészítéséhez ajánljuk elsősorban, így megőrzi magas vitamin-tartalmát és kellemes ízvilágát.

Mi található a tökmagolajban, amiért minden nap érdemes fogyasztani?

  • delta-7 fitoszterol és szelén, amelyek enyhítik a prosztata jóindulatú megnagyobbodását kísérő tüneteket, például vizeletürítést kísérő fájdalmat és az éjszakai vizelések gyakoriságát
  • telítetlen zsírsavak, amelyek csökkenthetik az emelkedett koleszterin szintet, lassíthatják a szervezet érelmeszesedési folyamatait, illetve előnyösen befolyásolhatják az agyi keringés normál állapotának fenntartását
  • E-vitamin
  • F-vitamin komplex, amely alapvető szerepet tölt be a magzati idegrendszer kifejlődésében
  • antioxidánsok (E-vitamin, A-vitamin, szelén), amelyek lassíthatják a szervezet öregedési folyamatait
  • Koenzim-Q, amely jelentős immunstimuláló és antioxidáns hatással rendelkezik
  • Komplex vitamintartalom, amely segíti a legyengült szervezet roborálását a betegség utáni lábadozás időszakában

 

 

3 160 Ft

Grapoila pörkölt tökmagolaj 250 ml

Különleges ízvilágú, lágy, vöröses színű olaj.

A tökmagot nem pörköljük, értékes beltartalma a mechanikus hidegen sajtolás során nem károsul, és az olajhoz semmilyen adalék nem kerül.

A héj nélkül préselt tökmagolaj az úgynevezett "olajtök" héj nélküli magjából készül, íze lágyabb, kevésbé karakteres. Ezzel a technológiával - igény esetén - héjával préselt tökmagolajat is előállítunk a kanadai tök - bébiételgyártás melléktermékeként keletkező - héjas magjából. Élettani hatásait tekintve javítja a vérkeringést, kedvezően befolyásolja a vérnyomást.

Kismamák és babák "védelmezőjeként" is ismert. Erősíti az immunrendszert, lassítja az öregedést és az érelmeszesedést. Íze lágyabb a hagyományosan sózva, pörkölve készült olajénál.

Férfiak esetében ajánljuk prosztataproblémák megelőzésére és kezelésére. Ideális hidegkonyhai ételek, mártások és saláták készítéséhez, krémlevesek tetejére is csepegtethetjük, utolsó "simításként".

3 160 Ft
  • Koleszterinszint csökkentésére
  • Agyi keringés javítására
  • Ásványi anyagok és vitaminok pótlására
  • Gyulladások kezelésére és méregtelenítésre
  • Haj- és bőrápolásra


A tökmagolajat a héj nélküli tökmagból hidegen sajtolják, így megmarad az olaj vitamin, ásványi anyag és antioxidáns tartalma. A benne lévő telítetlen zsírsavak csökkenthetik a koleszterinszintet, vértisztító hatásúak lehetnek, lassíthatják a szervezet érelmeszesedési folyamatait, illetve javíthatják az agyi keringést. Hatékonyan orvosolhatja a prosztataproblémákat, de természetesen nem csak a férfiak évezhetik pozitívumait, hiszen a tökmagolaj ezernyi problémát és betegséget képes lehet megelőzni, kezelni és gyógyítani.

 

3 730 Ft

Az omega 3-6-9 zsírsavakat tartalmazó olajkeverék egészségünk őre. Ezen telítetlen zsírsavak életfontosságú építőkövei anyagcserénknek, szervezetünk számára nélkülözhetetlenek. 


Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó lenmagból hidegen sajtolva.

Felhasználási javaslat: az olajat az értékes beltartalmi anyagok megőrzése érdekében ne hevítsük, az ételekhez főzés után adjuk hozzá.

Tároljuk a minőségét megőrző, ererdeti OXYGUARD csomagolásban fénytől védve, hűvös helyen

2 800 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó pirított  tökmagból.

A tökmagolaj 57%-ban többszörösen telítetlen zsírsavakat, mindenekelőtt linolsavat tartalmaz, így nagyon értékes zsírsavat biztosít az anyagcsere számára.

Intenzív íze miatt különleges jelleget ad szószok, saláták ízesítésének.

3 620 Ft

Kiváló étolajként (elsősorban saláta olaj) használatos. Az utóbbi években, mint gyógyolajat kapszulázva is forgalmazzák, de elterjedten használja a kozmetikai ipar is. A gyógyászatban - főleg a fájdalmas vizeletürítés, prosztata problémák enyhítésére, megelőzésére használatos.

Fogyasztása fokozza a szervezet ellenállóképeségét, valamint szellemi- testi teljesítőképességet. Kedvezően befolyásolja az agyi vérkeringést. Csökkenti a koleszterinszintet, s ez által a szívinfarktus előfordulásának valószínűségét. Érelmeszesedés ellen is jól hasznosul, lassítja azt. Bőrgyulladások kezelésére, és még számtalan - az orvosok által előírt - gyógykezelések kiegészítéseként használatos.

2 775 Ft
Nézet:
Sorrend: