Előétel, pesto

Nézet:
Sorrend:

Kézzel szüretelt olajbogyó Görögországból, Amphissa körzetből. Finom aromás, kemény, lédús gyümölcshús. Kimagozottan praktikus és gyorsan használható

Ideális előételnek, salátákhoz, vagy sütésre és tészta szószoknak, vagy egyszerűen csak pizzára, vagy kenyérrel.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. 

Felbontás után saját levében hűtve tárolandó. 

1 845 Ft

 

A praktikus az előre vágott szeletelt olajbogyó könnyedén pizzát vagy salátát készíthetünk.

Kézzel szüretelt olajbogyó a fajta Amphissa központi Görögországban. Finom aromás, sőt kemény, lédús gyümölcshús.

Ajánljuk: salátákhoz, pizzára, tésztához és mártásokhoz.

 

Felbontás után saját levében hűtve tároljuk és pár napon belül fogyasszuk el, mert tartósítószert nem tartalmaz.

1 480 Ft

Illatos fűszereselőétel, gondosan előkészített, friss bazsalikommal, fenyőmaggal és sok sós extra parmezánnal. Eredeti olasz receptek alapján készült gyönyörűen díszített ízzel.


 - A pasztát gyártás során nem hevítik.
 - Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
 - Ajánljuk szószok, tészták ízesítésére.
 - Vegán.
 - Felbontás után hűtve tárolandó!

Ajánljuk: finom tésztához, pizzához, salátákhoz, mártásokhoz és különösen finom pirított kenyérrel.

1 680 Ft

Vegan fűszeres paszta készült aszalt paradicsommal. Eredeti olasz receptek alapján készült gyönyörűen díszített íz.

Ajánljuk szószok, zöldséges ételek, tészták ízesítésére. Különösen finom az íze pirított kenyérre kenve, egy pohár fehér borral.

Felbontás után hűtve tároljuk és hamar fogyasszuk el, mert tartósítószert nem tartalmaz. 

1 680 Ft
Nézet:
Sorrend: