Előétel

Nézet:
Sorrend:

Kézzel szüretelt olajbogyó Görögországból, Amphissa körzetből. Finom aromás, kemény, lédús gyümölcshús. Kimagozottan praktikus és gyorsan használható

Ideális előételnek, salátákhoz, vagy sütésre és tészta szószoknak, vagy egyszerűen csak pizzára, vagy kenyérrel.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. 

Felbontás után saját levében hűtve tárolandó. 

2 030 Ft

 

A praktikus az előre vágott szeletelt olajbogyó könnyedén pizzát vagy salátát készíthetünk.

Kézzel szüretelt olajbogyó a fajta Amphissa központi Görögországban. Finom aromás, sőt kemény, lédús gyümölcshús.

Ajánljuk: salátákhoz, pizzára, tésztához és mártásokhoz.

 

Felbontás után saját levében hűtve tároljuk és pár napon belül fogyasszuk el, mert tartósítószert nem tartalmaz.

1 630 Ft

Az orientális keleti konyha tipikus eledelét előételként, de önálló ételként is ajánljuk a vegán ételek kedvelőinek. A finom szőlőlevelet kézzel töltik meg.

Ajánljuk: hagyományosan hideg előételnek, de ideális egy kiadós uzsonnának is.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.
Felbontás után lefedve, hűtve tároljuk és hamarosan fogyasszuk el.

2 025 Ft
Nézet:
Sorrend: