C-vitamin

Nézet:
Sorrend:
  • folyékony c-vitamin
  • 40 napi adag
  • magas biohasznosulás
  • gyomorkímélő
  • 5 ml-ben 1000 mg hatóanyag
  • narancs ízesítés
  • természetes édesítőszerrel, steviával


Mik is azok a liposzómák?
A liposzómák felfedezése Alec D. Bangham (1921-2010) brit hematológus nevéhez fűződik. A gyógyszeripar előszeretettel használja őket, egyes bioaktív anyagok hordozóiként, lehetővé téve ezáltal a hatóanyagok célszervhez való eljuttatását, csökkentve a különböző mellékhatásokat. A belsejében található üregnek köszönhetően lehetőség adódik arra, hogy a gyógyszerhatóanyagokat a szervezeten belül különböző helyekre szállítsák, célba juttassák. A liposzómák különböző kémiai és makromolekulákat képesek szállítani, ígéretesnek mutatkoztak a biológiailag aktív vegyületek potenciális szállítóeszközeként kozmetikumokban és gyógyszerekben.


A liposzómák, olyan zárt rendszerek, amelyek gömb alakúak, kettős foszfolipid réteggel rendelkeznek, ugyanúgy, mint ahogyan az emberi sejtmembránoknál is ez jellemző, kémiai összetételük az élő sejtfalhoz hasonló. Átmérőjük néhány nm-től egészen néhány száz nm-ig terjedhet.


A liposzómás forma ellenállóbb az emésztésnek, és mivel termékünk az aszkorbinsav nátrium sóját tartalmazza (nátrium-L-aszkorbát), teljes tömegének 11%-át nátrium és 89%-át az aszkorbinsav teszi ki, így kíméletesebb a savasabb kémhatású aszkorbinsavval szemben.


A szerves liposzómás C-vitamin hatásai igen sokfélék:

  • hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez
  • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
  • antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, a porcok, a fogak, fogíny, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához
  • fokozza a vas felszívódását
  • hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz
  • hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához


A C-vitamin a vékonybélből szívódik fel, egy nátrium-függő aktív transzport mechanizmuson keresztül. A C-vitamint egy esszenciális vitamin; számos állatfaj képes az előállítására, de az emberi szervezet nem képes szintetizálni, nem tárolja, ezért fokozottan oda kell figyelni a pótlására.
Egy vízben jól oldódóvitamin, amely minden testszövetben előfordul. A liposzómás, folyékony C-vitamin egyik előnye, hogy biohasznosulása nagyobb mértékű, mint egy hagyományos likvid formának.

Mikor van szükségünk több C-vitaminra?

  • Intenzív sporttevékenység esetén
  • Aktív dohányosoknál
  • Betegség utáni felépüléskor/lábadozáskor
  • Bizonyos műtéti beavatkozások vagy lázas állapot esetén
  • Fogamzásgátlók vagy bizonyos gyógyszerek használata esetén
  • Alacsony zöldség-, és gyümölcsfogyasztás esetén
  • Stresszes életvitel esetében
  • Kiegyensúlyozatlan, egyoldalú vitaminhiányos táplálkozás esetében
  • Vashiányos állapot esetén
  • Tavaszi fáradtság esetén


Kinek ajánljuk?
azoknak, akik a napi C-vitamin szükségletüket liposzómás C-vitamin formájában szeretnék kielégíteni, gyomorproblémákkal küzdőknek

 

8 995 Ft

Natur Tanya - Szerves C Ultra 1500 mg Retard C-vitamin, csipkebogyó kivonattal

1500 mg-os, nyújtott felszívódású, csipkebogyós C-vitamin formula. A megfelelő immunitáshoz és az idegrendszer egészségére.

  • magas, 1500 mg c-vitamin tartalommal
    laborban bevizsgált termék!
  • retard hatását akkreditált laborban történő vizsgálatokkal támasztjuk alá
  • nyújtottan, fokozatosan szabadul fel a szervezetben
  • antioxidáns hatású csipkebogyó kivonattal
  • vegán termék
  • nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket és aromát
  • elég naponta 1 tabletta
  • 2 hónapra elegendő mennyiség
  • 1500 mg-os, nyújtott felszívódású, csipkebogyós C-vitamin


Mivel a C-vitamin antioxidáns, hatással van immunrendszerre, a humán kísérletek szerint a csökkentheti a hajlamot a légúti vírusfertőzésekre és a tüdőgyulladásra, valamint a gyulladásban szenvedő betegek C-vitamin igénye jelentősen megnő.

Csak a paprikában található C-vitamin?
A gyümölcsök és a zöldségek többsége jó C-vitamin forrás, a lakosság napi bevitelének ~ 90% -a tőlük származik. A tartalom azonban fajonként változó, különösen nagy eltérések vannak termények között.


100 gramm csipkebogyó átlagosan 400 mg, a fenyőtű 200 mg, a petrezselyemlevél 185 mg, a paradicsompaprika 180 mg, a zöldpaprika 125 mg, a káposzta 87 mg, a barack 50 mg, a citrom 45 mg és a burgonya 24 mg aszkorbinsavat tartalmaz (Lykkesfeldt, 2014 [16]).


A tudományos szakirodalom szerint a csipkebogyó C-vitamin-tartalma jóval meghaladja más citrusfélékét.

Csipkebogyó (Rosa canina L.)
A tudományos szakirodalom szerint a csipkebogyó C-vitamin-tartalma jóval meghaladja a citrusfélékben található mennyiséget. A csipkebogyóban a legmagasabb a C-vitamin-tartalom (30–1300 mg/100 g) a gyümölcsök és zöldségek között.

A csipkebogyót kedvező élettani hatásai és kellemes íze miatt, hazánkban is régóta alkalmazzák gyógy- és élelmiszernövényként egyaránt.


A C-vitamin hozzájárul:

  • a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül az erek-, a csontok-, a porcok-, a fogíny-, a fogak, és a bőr normál állapotának fenntartásához
  • az immunrendszer normál működéséhez
  • az idegrendszer normál működéséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
  • a vas megfelelő felszívódásához
  • Kinek ajánljuk a Szerves C Ultra C-vitamint?
  • Mindenkinek, aki az átlagos étrendjét szeretné kiegészíteni
  • Sportolóknak, megnövekedett C-vitamin igény esetén
  • Kismamáknak vitaminkiegészítésre
  • Dohányzás estén
  • Szépségápolás támogatására
  • Vashiány esetén
    Nátha és megfázás kezelésének kiegészítésére
  • Egyéb gyulladásos betegségek kezelésének kiegészítésére
  • Betegséget követő felépülés időszakában
  • Vegán készítmény.
4 670 Ft

Az L- Aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz. Többféle étel ízesítéséhez vagy állagának javításához felhasználhatjuk.

A Nature Cookta Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas L-aszkorbinsavat tartalmaz.

Használhatjuk főzéshez, sütéshez, tartósításhoz, vízben oldva is.

 

1 815 Ft

Naturland C-Vitamin 1000mg 100 db

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, így segíthet a szervezetnek a fertőzések elleni védekezésben, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, amely a sejtkárosodás egyik fő oka. Továbbá hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A C-vitamin szervezetre gyakorolt jótékony hatásai:

  • Antioxidáns hatása révén hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához
  • Fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében
  • Segítheti az immunrendszer megfelelő működését
  • Szükséges az idegrendszer normál működéséhez
  • Hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez
  • Nélkülözhetetlen az egészséges fogazat, csontozat és íny felépítéséhez
  • Fontos szerepe van a vas felszívódásában
  • Elősegítheti a szív és a keringési rendszer egészséges működését
  • Szerepet játszhat a vérerek normál struktúrájának fenntartásában
4 000 Ft

Naturland C-Vitamin 1000mg Tabletta 40 db

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, így segíthet a szervezetnek a fertőzések elleni védekezésben, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, amely a sejtkárosodás egyik fő oka. Továbbá hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A C-vitamin szervezetre gyakorolt jótékony hatásai:

  • Antioxidáns hatása révén hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához
  • Fontos szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében
  • Segítheti az immunrendszer megfelelő működését
  • Szükséges az idegrendszer normál működéséhez
  • Hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez
  • Nélkülözhetetlen az egészséges fogazat, csontozat és íny felépítéséhez
  • Fontos szerepe van a vas felszívódásában
  • Elősegítheti a szív és a keringési rendszer egészséges működését
  • Szerepet játszhat a vérerek normál struktúrájának fenntartásában
2 585 Ft

Naturland echinacea+c-vitamin szirup 150 ml

Echinacea kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő készítmény C-vitaminnal. Alkoholmentes.

Jellemzők 

  • A kasvirág kivonat nyugtatja a torkot, a garatot, valamint támogatja a felső légutak és az immunrendszer normál működését. 
  • A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
  • Alkoholmentes.
3 325 Ft

Naturland lándzsás útifű+c-vitamin gyerek szirup 150 ml

A lándzsás útifű kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Fogyasztása 3 éves kor alatt nem javasolt.

2 790 Ft

Naturland Prémium C+D Vitamin Tabletta 40 db

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál kollagénképződéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál fogazat, egészséges csontozat és izom-funkció fenntartásához.

3 235 Ft

Naturland Propolisz+C-Vitamin Szopogató Tabletta 20 db

A tabletta különböző felső légúti megbetegedések (szájüregi- és torokgyulladások) megelőzésére, a panaszok enyhítésére, a húgyúti és gyomor-bélrendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekezőképességének erősítésére alkalmazható.

A propoliszkivonat főbb komponensei (flavonoidok, növényi savak, polifenolalkoholok, ásványi sók) baktérium- és gombaölő hatással rendelkeznek.
Az aszkorbinsav (C-vitamin) növeli a szervezet ellenálló képességét.

2 450 Ft

A tabletta különböző felső légúti megbetegedések (szájüregi- és torokgyulladások) megelőzésére, a panaszok enyhítésére, a húgyúti és gyomor-bélrendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekezőképességének erősítésére alkalmazható.

A propoliszkivonat főbb komponensei (flavonoidok, növényi savak, polifenolalkoholok, ásványi sók) baktérium- és gombaölő hatással rendelkeznek.
Az aszkorbinsav (C-vitamin) növeli a szervezet ellenálló képességét.

3 565 Ft

Naturland Vas+ C-Vitamin Szirup 150 ml

A készítmény a vasat szerves vas-biszglicinát formában tartalmazza, melynek felszívódását segíti a C-vitamin is. A vas és a C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Továbbá, a vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez is.

3 235 Ft

Magas C-vitamin, vas és magnézium tartalmú, vákuumszárított feketeribizli és cékla por keverék.

Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

  • Termék tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül.
  • A vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében
  • A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Ajánlott felhasználás: 2 evőkanál (15g) port oldjon 2 dl szénsavmentes vízben. Azonnal oldódik! A dobozt használata után gondosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. A dobozban nincs csomósodásgátló adalék, ezért felbontásután a levegő nedvességtartalmát magábaszívhatja, és összeállhat a termék. Ha beleményedik célszerű öszetörni, és utána folyadékban feloldani. Ez a hatását és az élvezeti értékét nem befolyásolja. Naponta egy alkalommal fogyasztandó.

A C-vitamin az egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír.
A szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért nélkülözhetetlen.
Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle. Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen fontos ez a védelem a gyermekek esetében.

A vas szervezetünk számára nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából kiemelt jelentősége van.

A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését.

A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára is fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • Kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • Betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.


A feketeribizli hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

7 135 Ft

Magas C-vitamin és vas tartalmú, étrend kiegészítő. 

Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

  • Termék tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül.
  • A vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében
  • A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Ajánlott felhasználás: 2 evőkanál port oldjon 2 dl szénsav mentes vízben. Naponta egy alkalommal fogyasztandó.

A C-vitamin az egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír.
A szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért nélkülözhetetlen.
Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle. Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen fontos ez a védelem a gyermekek esetében.

A vas szervezetünk számára nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából kiemelt jelentősége van.

A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését.

A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára is fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • Kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • Betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.


A feketeribizli hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

7 135 Ft

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat.

A szupertáplálékok esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket stb. tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes napi szinten beépíteni étkezesünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

Az acai bogyó (ejtsd: ászáj) egy brazil pálmaféle gyümölcse, melyet fagyasztva szárítanak rögtön a szüret után, hogy értékes tápanyagait minél nagyobb mértékben megőrizze.
Az acai bogyó antocianinokban és antioxidánsokban gazdag. Az antocianinok azok a jótékony hatású összetevők, melyek a vörösborban is megtalálhatók és hozzájárulnak az egészséges szívműködéshez. Az acai bogyó antocianin tartalma többszöröse a vörösborban mért mennyiségnek.

Vitaminok és ásványi anyagok:

  • A-vitamin
  • B1-vitamin
  • B2-vitamin
  • B3-vitamin
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • cink
  • kálium
  • kalcium
  • magnézium
  • réz
  • cink

Jótékony hatásai:

  • segíti szerveink egészséges működését,
  • növeli energiaszintünket, libidónkat,
  • állóképességünket
  • hozzájárul az egészséges alváshoz,
  • az egészséges, ragyogó hajhoz és bőrhöz
  • gyulladáscsökkentő és
  • fájdalomcsillapító hatás
  • frissíti a testet és az elmét is

 

4 485 Ft

A chlorella egy nagyon erős zöld színű édesvízi alga, mely már több mint 2 milliárd éve létezik a Földön.

Nevét a klorofilról kapta, jelenlegi ismereteink szerint a chlorella a legmagasabb klorofil tartalmú növény bolygónkon. Kimagasló klorofil (4-5 %) és egyéb pigment tartalmának köszönhetően méregtelenítő hatású, a nehézfémek szervezetből való kivezetését segíti.

Amalgám töméseink cseréjénél különösen ajánlatos a chlorella fokozott fogyasztása, mert így megakadályozható, hogy a fúrás során szervezetünkbe kerülő higany lerakódjon. Magas rosttartalma fokozza a bélműködést, kitisztítja a bélrendszert, így elősegítve a tápanyagok felszívódását.

Az alga a klorofilon kívül jelentős mértékű növényi fehérjét tartalmaz.

Fogyókúrázóknak különösen ajánlott, mert csökkenti az étkezések közötti éhségérzetet.

A nap során bármikor fogyaszthatjuk a chlorellát, akár többször kis mennyiséget is ehetünk belőle.
Amennyiben fogyasztásakor bármilyen kellemetlenséget (hasmenés, fejfájás) tapasztalunk az alga méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően, átmenetileg csökkentsük az adagot. Fontos tudni, hogy mint minden új táplálék esetén, a chlorella fogyasztásánál is ügyeljünk a fokozatosságra. Kezdjük kis adagokkal (napi fél teáskanál) és csak pár nap elteltével növeljük az adagot.


Jótékony hatások:
immunerősítő, javítja az emésztést, segíti a méreganyagok távozását

 

4 055 Ft

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat.

A szupertáplálékok esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket stb. tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes napi szinten beépíteni étkezesünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav megtalálható benne, köztük az a 8 esszenciális aminosav is, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani.

Fehérje és növényi (többszörösen telítetlen) zsírsavtartalmának (gamma linolénsav) köszönhetően elsőrendű energiaforrás, sportolóknak nélkülözhetetlen. 

Vitaminok és ásványi anyagok:

  • A-vitamin
  • B1-vitamin
  • B2-vitamin
  • B3-vitamin
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • kálium
  • kalcium
  • magnézium
  • réz
  • cink


Jótékony hatásai:

  • segíti szerveink egészséges működését,
  • növeli energiaszintünket, libidónkat,
  • állóképességünket
  • hozzájárul az egészséges alváshoz,
  • az egészséges, ragyogó hajhoz és bőrhöz
  • gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás
  • frissíti a testet és az elmét is

 

3 200 Ft

Segít abban, hogy emésztése zavartalan maradjon, segít fenntartani a komfortérzetet mind a gyomorban, mind a nyelőcsőben. Jótékony baktérium-tartalma miatt az egész emésztőrendszer egyensúlyát is karban tartja.

Felhasználási javaslat:

A Gastro-Bon alkalmazása javasolt a gasztrointesztinális rendszer egészségéért. Ajánlott a nyelőcső nyálkahártyájának védelmére, erősítésére. Segíti a gyomor és bélrendszer egészségét, a jó emésztést. A régi medvecukorra hasonlít az íze, amit legtöbben szívesen elrágcsálnak. Emellett nagy előnye, hogy cukrot egyáltalán nem tartalmaz, a benne lévő xilitol, nyírfacukor a fogaknak éppen előnyös!

A készítmény alkalmazása javasolt:

  • az emésztés elősegítésére,
  • a nyelőcső védelmére a gyomorsavval szemben (savas visszafolyás),
  • a tejcukor lebontásának segítésére,
  • antibiotikum-kezelések alatt és után,
  • utazások, nyaralások során a bélműködés segítésére,
  • betegségek alkalmával az immunrendszer támogatására.
6 765 Ft
 
Nézet:
Sorrend: