Viva Natura C-Vitamin Porkeverék 150 g

Viva Natura C-Vitamin Porkeverék 150 g
Viva Natura C-Vitamin Porkeverék 150 g
4 175 Ft
A vásárlás után járó pontok: 167 Ft

C-vitamin por és hozzáadott növényi tartalom hatásai:

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamin is.

A hibiszkusz sok C-vitamint, 15-30 % szerves savat (pl. alma-, citrom-, aszkorbin- és gyümölcssavat) poliszacharidokat és flavonoidokat (pl.: kvercetin), valamint: B1-, B2-, B3-, B6-, D-provitamin és számos ásványi anyagot és nyomelemet (pl. kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot, nátriumot, cinket, szelént, vasat, krómot, mangánt) tartalmaz.

A nátha- és influenzaszezon, illetve a hétköznapi helytállás növelése érdekében is érdemes a szervezetünket támogatni és az immunrendszerünket erősíteni, hogy elkerüljük a legyengülést.

Mentes tulajdonságok:
Glutén, GMO és adalékanyagmentes készítmény

Felhasználási javaslat: 4 púpozott mérőkanál (1000 mg) porkeverék ? mely 800 mg C-vitamint tartalmaz ?, 2,5 dl folyadékban elkeverve (gyümölcslébe, langyos teába, limonádéba)