Ginseng

Nézet:
Sorrend:
-20%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 20% kedvezménnyel

Ginseng gyökér kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény
A ginseng gyökér hatóanyagai hozzájárulnak a megfelelő fizikai, szellemi erőnlét fenntartásához.
Alvászavar, idegi kimerültség, fáradtság esetén segít az erőnlét visszanyerésében. Fokozza a vérkeringést, szabályozza az anyagcserét.

A kapszula gyártásához speciális technológiával nyerik ki a friss ginzeng gyökérből a hatóanyagot. A liofilizációs szárítás során hatóanyagai és enzimjei nem károsodnak. A termék 100% természetes ginzeng kivonatból készült.

Adagolás: naponta 1 kapszula.
OÉTI által notifikált termék.

2 285 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 825 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-4%
Raktárkészlet:
1 db

A tenger kincse az izületek és a porcok fittségért

A glukozamin-szulfát fontos összetevője a porcszövet sejtközötti állományának, melynek funkciója, hogy nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, s meghatározza a porc mechanikai tulajdonságait, mint pl a rugalmasság, ellenálló képesség. Az MSM egy szerves kén tartalmú vegyület, mely természetesen is jelen van porcszövetben. A ginseng keringésre gyakorolt hatása révén támogatja a hatóanyagok haszmosulását.

 

 

3 115 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

A C-, A- és D vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A ginkgo biloba hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A ginzeng hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához.

Az 1×1 Vitamin Energy 25 féle aktív összetevőt, köztük ginkgo bilobát és ginzenget tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta.

Aktív összetevő: A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D3-, E-, K1-vitamin, Kalcium, Magnézium, Biotin, Cink, Folsav, Ginkgo biloba, Ginzeng, Vas, Jód, Króm, Magnán, Molibdén, Niacin, Szelén

3 505 Ft

Ginseng: vitalitás és frissesség, az immunrendszer támogatása

Az élet gyökerének is nevezett ginsenget a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a vitalitás és a frissesség megőrzésére. A ginseng hatóanyagai támogatják az immunrendszert, hozzájárulnak a fizikai és szellemi frissességhez. A készítmény különösen nagy segítséget nyújt napjainkban a stressz és a kimerültség korában.

 

2 240 Ft

Dr Chen Anti-Stressz étrend-kiegészítő kapszula gyógynövényekkel és vitaminokkal a stresszmentes hétköznapokért!

A kínai kúszómagnólia (Schizandra sinensis) adaptogén gyógynövény, mely növelheti a stresszhez való alkalmazkodás képességét.

A rózsagyökér (Rhodiola rosea) segíti a stresszhez való alkalmazkodást, a koncentrációt és a mentális teljesítményt stressz esetén.

Az indiai ginseng (Ashwagandha - Withania somnifera) hozzájárul a szervezet stressztűrő képességéhez, segíti fenntartani az energiát és a vitalitást. Támogatja a fizikai és mentális jóllétet, az érzelmi egyensúlyt.

A B1-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Adagolás: naponta 1-2 kapszula folyadékkal bevéve. Az ajánlott adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egsézséges életmódot. A Withania somnifera 12 éven aluli gyermeknek, várandós és szoptató kismamáknak nem ajánlott.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

3 375 Ft

B-MAX Multivitamin + Aktív Ginseng tabletta, B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez - étrend-kiegészítő


Jellemzők (fő hatóanyagok): B1-vitamin, B6-vitamin, folsav, C-vitamin

 

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% az NRV, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményben található vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A ginseng segít a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja anormál vérkeringést, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

 

3 095 Ft

Az eleutheroginzeng Kína északi hegyvidékéről származik. Az egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományos kísérletek igazolják.

  • Általános erősítő és serkentő szer. 
  • Növeli a fizikai erőnlétet, erősíti az ideg- és immunrendszert. 
  • A depresszió és az idegesség fő ellenszere. 
  • Fokozza a vérkeringést, szabályozza az anyagcserét. 
  • Nagymértékben csökkenti a klimax idején kialakuló idegrendszeri eredetű panaszokat: a hőhullámot, ingerlékenységet, stresszt. 


Az ampulla nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, aminosavakat, B-vitamint, hozzáadott méhpempőt., kisebb mennyiségben természetes ásványokat és nyomelemeket. Hasznos általános kimerültség, alvászavar ellen, illetve menstruációs zavarok és fájdalmak esetén.

2 390 Ft

Az ampullába zárt erő ginsenggel és méhpempővel, a szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért.

A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással (Védjegy lajstromszám: 164 258). 

 

 

2 390 Ft

A fizikai és szellemi erőnlétért, tanulási és vizsgaidőszakra


Az Eleuthero ginseng gyökeret (Eleutherococcus senticosus) a kínai gyógyászat már évezredek óta alkalmazza, mint tonizáló és erősítő szert. Hatással van a vérkeringésre, amely összefüggésben áll az agyi teljesítménnyel és aktivitással. Segít megerősíteni a szervezetet, hozzájárul a fizikai jólléthez, fogyasztója energikusabbnak érzi magát. Hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét. Segíti a relaxációt, használható fáradtság, kimerültség, idegesség esetén.

2 025 Ft

A megfelelő agyi vérkeringéshez és a sejtek oxigén-ellátásához

Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, Ginkgo biloba, rózsagyökér

 

A Ginkgo biloba és a rózsagyökér támogatják a megfelelő vérkeringést, beleértve az agyi és a perifériás (végtagok) keringést is.

A standardizált kivonatból származó ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.

A ginseng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét és a természetes védekező rendszer fenntartásához. Támogatja a vérkeringést, ezáltal az agyi aktivitást. Segít fáradtság és stressz esetén, valamint lábadozás időszakában.

Kiszerelés: 30 darab 400 mg-s kapszula

2 775 Ft

A szellemi teljesítmény fenntartásához, a keringési rendszer egészségéhez

 

A Ginkgo biloba és a Panax ginseng összekeverve különleges elixírt alkot. A Ginkgo biloba (magyarul páfrányfenyő) ősi magvas faj, hatóanyagai antioxidáns hatásúak, elősegítik a sejt védelmét a szabadgyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben.

A ginsenggel társítva különleges teát kapunk. Hatóanyagainak köszönhetően mozgósítja a szervezet energiatartalékait, támogatja az immunrendszert, valamint jó hatással van a szellemi teljesítményre és a koncentráló képességre, segít fenntartani a megfelelő memóriát.

 

1 470 Ft

Grapefruit cseppek Ginseng gyökér kivonattal

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): grapefruitmag-kivonat, Panax ginseng gyökér

 

A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

Panax ginseng gyökér és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő kapszula

Az állóképesség fenntartásához

A Panax ginseng gyökér segít a kognitív funkciók előmozdításában, segít fenntartani az állóképességet. Támogatja a normál vérkeringést, és a perifériás keringést.

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 425 Ft

Vitalitás és frissesség

Az élet gyökerének is nevezett ginsenget a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a vitalitás és a frissesség megőrzésére. A ginseng hatóanyagai támogatják az immunrendszert, hozzájárulnak a fizikai és szellemi frissességhez. A készítmény különösen nagy segítséget nyújt napjainkban a stressz és a kimerültség korában.

 

2 455 Ft

Két fő összetevője a Panax ginseng; és a vitaminokban gazdag méhpempő. A távol-keleti népgyógyászat előkelő helyen említi a ginsenget, mint az ?élet gyökerét?, mely segíti a szellemi és fizikai frissesség megőrzését, a szervezet védekező képességének támogatását.

A Panax ginseng hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szellemi és fizikai frissességhez. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást.

2 455 Ft

A szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért


A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült készítmény hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással. (Védjegy lajstromszám: 164 258)

 

2 670 Ft

Ginseng és zöld tea, A szellemi felfrissülésért

A ginsenggyökér legalább 5 éven át szívja magába és raktározza el a Föld energiáját, hogy majd fogyasztójának átadja azt. A távol-keleti gyógyászat szerint 30 éves kor után fokozatosan gyengül szervezetünk. Ennek ellensúlyozására jó szolgálatot tesz a természet végtelen patikájából a ginseng. Kínában már évszázadok óta használják a ginseng gyökér és a zöld tea felhasználásával készült teakeveréket, mely szervezetünk számára szükséges revitalizáló hatóanyagokat tartalmaz. A ginseng támogatja a normális vérkeringést, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és az agyi aktivitással, valamint energiával tölt fel, hogy megfeleljünk a kihívásoknak. Erősíti, élénkíti az idősödő szervezetet. Támogatja az immunrendszert, a gyakori fáradtság és kimerültség kiváló ellenszere.

 

 

1 320 Ft

Granulált frissesség a szellemi és fizikai aktivitás érdekében


Kínában az idős korhoz közeledve szinte mindenki rendszeresen fogyaszt ginsenget.

Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál vércukor szint fenntartásában.

 

 

2 090 Ft

A Nan bao kapszula hagyományos kínai recept alapján, természetes alapanyagokból készült tonizáló készítmény. A Nan bao kapszulában található hatóanyagok, többek között a ginseng, támogatják a fizikai és mentális funkciókat.

A Nan bao kapszulát Kínában a 21. század növényi vitaminjának tekintik. A kínai orvosok hagyományosan ?a még nem beteg, de már nem egészséges állapot? jelentkezésekor ajánlják kifejezetten férfiak számára.

 

2 025 Ft
 
Nézet:
Sorrend: