Ginseng

Nézet:
Sorrend:

Tradicionális keleti gyógynövény


A Jiaogulant (Ötlevelű-ginseng) a kínai népi gyógyászat a "Hallhatatlanság növényeként" is említi. A japánok Japán ginsengnek nevezik. Ellentétben a ginsenggel, a magas vérnyomásban szenvedők is bátran fogyaszthatják a belőle készült teát. Magas flavonoid tartalma mellett 8 különböző mikroelem és 18 féle aminosav is megtalálható a növényben.

2 560 Ft

"Az ampullába zárt erő"

Két fő összetevője a keleti orvoslás egyik alappillére, a ginseng; és a vitaminokban gazdag méhpempő. A távol-keleti népgyógyászat előkelő helyen említi a ginsenget, mint az "élet gyökerét", mely segíti a szellemi és fizikai frissesség megőrzését, a szervezet védekező képességének támogatását (lásd Európai Szakhatóság: EFSA állításai).

A méhpempő vitamintartalma kiemelkedő, természetes B1-, B2-, B6-, C- és E-vitamint, pantoténsavat és folsavat tartalmaz. Hosszú betegség után történő lábadozás esetén, megerőltető munkát végző sportolóknak, vizsgaidőszakban, de akár egészségmegőrzés céljából is ajánlható a készítmény fogyasztása.

2 240 Ft

A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény jelentős hatóanyag tartalommal.

 A Szépség Komplex kapszulában található aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei, a jó minőségű fehérjék a szép bőr, a dús és fényes haj és az erős köröm esszenciális alkotóelemei

  • A biotin, a cink segítik a haj, bőr, köröm egészséges szerkezetének megtartását.
  • A cink, B1- és B6-vitamin, C-vitamin szükségesek az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.
  • A ginseng az élet gyökere, az energiaáramlásra és a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a hatóanyagok felszívódását, valamint segít fenntartani a vitalitást, a szellemi és fizikai frissességet. 

 

2 270 Ft

Természetes védelem férfiak számára

A készítmény kifejezetten az urak számára hasznos összetevőket tartalmaz. A MACA (Lepidium meyenii) a perui őserdők csodálatos hatású növénye, amely energiával és életerővel tölti fel a szervezetet, javítja a testi és szellemi teljesítőképességet, előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére. A ginseng gyökér és a rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. A törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A ginkgo flavonoidok támogatják a keringési rendszer normál működését, a megfelelő véráramlást, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását.

4 165 Ft

Dr.Chen Ginseng Multivitamin Kapszula 60 db

Panax ginsenget és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula az immunrendszer és az állóképesség fenntartásához.

Jellemzők:

  • Panax ginsenget és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula az immunrendszer és az állóképesség fenntartásához
  • A Panax ginseng hozzájárul a természetes védekezéshez, segít fenntartani az állóképességet.
  • A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, szükséges az idegrendszer normál működéséhez, fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez.
  • A D3-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat fenntartásához.
  • A riboflavin (B2-vitamin) hozzájárul a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
  • A B1-vitamin hozzájárul a szív és az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • A folsav hozzájárul a normál vérképződéshez, az immunrendszer megfelelő működéséhez.
  • A biotin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a haj, a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához.
3 180 Ft

A teljesítőképesség fenntartásához, a méregtelenítő folyamatok támogatásához


A Magyarországon több mint 10 éve forgalomban lévő teakeverék nagy népszerűségnek örvend kellemes íze és az egészséges életmódot elősegítő hatása miatt.

A zöld tea támogatja a testsúly kontrollt, miközben antioxidánsként védi a sejteket a károsító hatású szabad gyökökkel szemben. Míg a mályva támogat minket a test formálásában, addig a ginseng energiával tölti fel a szervezetet. A három komponens harmóniája kiváló zamatú és hatású teakeveréket eredményez.

 

1 495 Ft

Innopharm Ginzeng Plus panax-ginzeng kivonattal + 10 vitaminnal étrend-kiegészítő kapszula 50x

A ginzeng hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához. A riboflavin és a B6-vitamin részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Az Innopharm Ginzeng Plus panax-ginzeng kivonattal étrend-kiegészítő kapszula 300 mg panax-ginzeng kivonatot (ebből 3,6 mg ginzenozidot) és 10 féle vitamint tartalmazó készítmény.

Napi 1 kapszula fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 985 Ft

A Big Star Ginseng Royal jelly ampulla összetevői miatt a legegészségesebb élénkítő. Hatása a kávéval vetekszik.

A ginzeng egyik legkedvezőbb tulajdonságaként tartják számon, hogy tulajdonképpen normalizáló funkciója lehet, állapottól függően stimulál, vagy épp nyugtat, csillapít. A kínaiak által régóta alkalmazott ginzeng-méhpempő együttes alkalmazása jól bevált immunerősítő.

 

2 115 Ft

Sun Moon Panax Ginseng 400mg Kapszula 60 db

A Ginseng kapszula hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, a koncentrációs képesség növeléshez és a fáradság csökkentéséhez.

Segít az éberség, a vitalitás előmozdításában.

Segít a jó szexuális kapcsolatok fenntartásában.

Jótékony hatásai:

  • segít a fáradtság és stressz esetén
  • stimulálja a T-sejtek termelését, amelyek az immunrendszer összetevői
  • segít fenntartani a jó kognitív teljesítményt
  • támogatja a memória teljesítményét
  • hozzájárul az agy normális vérkeringéséhez
  • segít a normál vércukorszint fenntartásában a egészséges életmód részeként/ hozzájárul a normál glükóz ? inzulin anyagcseréhez
  • hozzájárul a természetes védekezéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez
  • segít az éberség előmozdításában, a vitalitás előmozdításában és ellensúlyozni a fáradtságot
  • segít a jó szexuális kapcsolatok fenntartásában
  • segít a fizikai és szellemi képességek fenntartásában gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén
2 495 Ft
Nézet:
Sorrend: