Sampon

Nézet:
Sorrend:

Normál hajra.

Természetes összetevőjű sampon az egészséges fényű hajért.

A bio köleshéjkivonat, a bio makadámiadió-olaj és a bio zsálya segítik a normál haj természetes állapotának fenntartását és támogatják a hajat szilárdságának és természetes fényének megtartásában.

Gyengéden tisztító sampon az egészséges, fénylő hajért. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem tartalmaz szilikont és kőolaj lepárlási termékeket. Mentes a mesterséges színezékektől, tartósítószerektől és illatanyagoktól.

Használata: Hajmosás közben masszírozzuk fejbőrünket, így serkentjük hajhagymáinkat növekedésre.

3 495 Ft

Korpásodás ellen és enyhén zsíros hajra.

A búzacsíra olaj erejével segít megvédeni a haj és a fejbőr egészségét.

A búzasampon búzacsíra olajjal és a csodabogyó (Ruscus aculeatus), az árvácska és bio zsálya értékes kivonataival támogatja a fejbőrt. Tartósan ápolja haját anélkül, hogy elnehezítené azt, valamint csökkenti a korpásodást. A rozmaring és a Copaiba olaj kölcsönzi a sampon élénkítő illatát. A búza hatóanyagai segítenek a száraz, korpásodásra hajlamos fejbőr természetes egyensúlyának helyreállításában.

Gyengéd, hatékony tisztítás az egészséges fejbőrért. Nem tartalmaz szilikont és kőolaj lepárlási termékeket. Mentes a mesterséges színezékektől, tartósítószerektől és illatanyagoktól. Bőrgyógyászok által tesztelt.

Használata: Hajmosás közben masszírozzuk fejbőrünket, így serkentjük hajhagymáinkat növekedésre.

3 285 Ft
Nézet:
Sorrend: