Hajápolás

Nézet:
Sorrend:

Száraz és igénybevett hajra.

Intenzív ápolás a száraz, igénybevett hajnak.

Az igénybevett haj intenzív ápolást igényel természetes szépségének visszanyeréséhez. A zab hajpakolás bio jojobaolajat, bio kókuszolajat és shea vajat tartalmaz, melyek erősítik és táplálják a hajat, anélkül, hogy elnehezítenék. A tartalmas összeállítás támogatja a haj vízháztartását, újra simává varázsolja a száraz, igénybevett hajat.

Erősít és véd a külső hatásokkal szemben. Táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Nem tartalmaz szilikont és kőolaj lepárlási termékeket. Mentes a szintetikus tartósítószerektől, színezékektől és illatanyagoktól. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

3 595 Ft

Egészséges haj és fejbőr.

Védi a hajat és fenntartja a haj természetes fényét.

Az esszenciális rozmaringolajat és lóhere kivonatát tartalmazó, tisztán növényi hajolaj intenzíven táplálja, valamint puhává és rugalmassá teszi a sprőd és töredezett hajat. Véd a káros környezeti hatásokkal szemben. Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát.

Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert, szilikont, valamint ásványolaj alapú összetevőket.

Használata: Hajmosás előtt vagy után néhány cseppet egyenletesen masszírozz bele benedvesített ujjal a nedves vagy száraz hajba! Intenzív ápolás esetén masszírozd a hajvégekbe is! Nem szükséges leöblíteni.

3 080 Ft

Vékony szálú hajra.

Legrégebbi termékünk ma is hajának egészségéért.

A revitalizáló hajszesz rozmaringolajjal és értékes varjúháj és tormalevél kivonattal erősíti a hajat és fenntartja a fejbőr természetes állapotát. A rozmaring serkentő és melegítő hatású, friss illata teszi különlegessé termékünket.
Használata: Reggel és este a hajszeszt a lehetőség szerint benedvesített hajra kenjük és az ujjainkkal a fejbőrbe masszírozzuk, öblítést nem igényel.

Erősíti a hajat, élénkíti a fejbőrt, táplálja a hajhagymákat és segíti a haj növekedését. Nem tartalmaz szilikont és kőolaj lepárlási termékeket. Mentes a mesterséges színezékektől, tartósítószerektől és illatanyagoktól. Bőrgyógyászok által tesztelt.

Használata: Hajmosás közben masszírozzuk fejbőrünket, így serkentjük hajhagymáinkat növekedésre.

3 595 Ft
Nézet:
Sorrend: