Hajápolás

Nézet:
Sorrend:

Száraz és igénybevett hajra.

Intenzív ápolás a száraz, igénybevett hajnak.

Az igénybevett haj intenzív ápolást igényel természetes szépségének visszanyeréséhez. A zab hajpakolás bio jojobaolajat, bio kókuszolajat és shea vajat tartalmaz, melyek erősítik és táplálják a hajat, anélkül, hogy elnehezítenék. A tartalmas összeállítás támogatja a haj vízháztartását, újra simává varázsolja a száraz, igénybevett hajat.

Erősít és véd a külső hatásokkal szemben. Táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Nem tartalmaz szilikont és kőolaj lepárlási termékeket. Mentes a szintetikus tartósítószerektől, színezékektől és illatanyagoktól. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

3 595 Ft

Vékony szálú hajra.

Legrégebbi termékünk ma is hajának egészségéért.

A revitalizáló hajszesz rozmaringolajjal és értékes varjúháj és tormalevél kivonattal erősíti a hajat és fenntartja a fejbőr természetes állapotát. A rozmaring serkentő és melegítő hatású, friss illata teszi különlegessé termékünket.
Használata: Reggel és este a hajszeszt a lehetőség szerint benedvesített hajra kenjük és az ujjainkkal a fejbőrbe masszírozzuk, öblítést nem igényel.

Erősíti a hajat, élénkíti a fejbőrt, táplálja a hajhagymákat és segíti a haj növekedését. Nem tartalmaz szilikont és kőolaj lepárlási termékeket. Mentes a mesterséges színezékektől, tartósítószerektől és illatanyagoktól. Bőrgyógyászok által tesztelt.

Használata: Hajmosás közben masszírozzuk fejbőrünket, így serkentjük hajhagymáinkat növekedésre.

3 730 Ft

A zab ápoló sampon gyengéden tisztít, simítja a hajfelszínt és segít csökkenteni a hajtöredezést. A bio jojobaolaj valamint a bio zab és a bio zsálya kivonatai visszaadják a haj természetes fényét, rugalmasságát. A mimóza, cédrusfa és tonkabab fűszernövény marcipánra emlékeztető aromája finom virágos illatot kölcsönöznek a zab ápoló termékeknek.


Előnyök

  • Gyengéden tisztítja száraz haját, javítja annak rugalmasságát.
  • Nem tartalmaz szilikont és kőolaj lepárlási termékeket.
  • Mentes a mesterséges színezékektől, tartósítószerektől és illatanyagoktól. Bőrgyógyászok által tesztelt.

 

3 290 Ft
Nézet:
Sorrend: