Kardamom

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

A luxust kedvelőknek - a világ egyik legdrágább fűszere.

Az arab vendégszeretet szimbóluma: 1-2 bogyó egy csésze kávéban vagy teában megídézi a Kelet erejét és illatát!


Ínyenc Tipp: A fűszert az étellel-itallal együtt főzzük, hogy elszabaduljon az aromája.

 

1 920 Ft
ÚJ

A luxust kedvelőknek - a világ egyik legdrágább fűszere.

Az arab vendégszeretet szimbóluma: 1-2 bogyó egy csésze kávéban vagy teában megídézi a Kelet erejét és illatát!


Ínyenc Tipp: A fűszert az étellel-itallal együtt főzzük, hogy elszabaduljon az aromája.

 

1 920 Ft

Forgalomba kerül egészben, őrölve vagy tisztított mag formában is. Kávéba rakott, kissé megrepesztett kardamom mag nagyszerű aromát és illatot kölcsönöz az italunknak. Indiában étkezés után kardamom magot rágcsálnak a lehelet illatosítására és az emésztés serkentésének az érdekben.

665 Ft

Forgalomba kerül egészben, őrölve vagy tisztított mag formában is. Kávéba rakott, kissé megrepesztett kardamom mag nagyszerű aromát és illatot kölcsönöz az italunknak. Indiában étkezés után kardamom magot rágcsálnak a lehelet illatosítására és az emésztés serkentésének az érdekben.

605 Ft

A Dél-Indiában honos növény szárain termő, ovális alakú 1-2 cm-es hüvelyekben található magok adják a fűszert. Íze kissé citromos, eukaliptusz és kámfor mellékízű, aromája átható, jellegzetes. A jó minőségű kardamom hüvelye épp és zárt, ennek érdekében kézzel szedik, majd lassan szárítják, munkaigényessége miatt az egyik legdrágább fűszer a világon. Forgalomba kerül egészben, őrölve vagy tisztított mag formában is. A fehér kardamom a kardamom blansírozott változata, ezt főként az indiai konyha használja édességek készítéséhez. A curryk és más fűszerkeverékek része, főtt- pikáns húsokhoz remekül illik, felhasználás előtt a magokat kissé roppantsuk össze. A kávéba vagy teába rakott, kissé megrepesztett kardamommag nagyszerű aromát és illatot kölcsönöz az italunknak. Indiában étkezés után kardamommagot rágcsálnak a lehellet illatosítására és az emésztés serkentésének az érdekben.

570 Ft

A Dél-Indiában honos növény szárain termő, ovális alakú 1-2 cm-es hüvelyekben található magok adják a fűszert. Íze kissé citromos, eukaliptusz és kámfor mellékízű, aromája átható, jellegzetes. A jó minőségű kardamom hüvelye épp és zárt, ennek érdekében kézzel szedik, majd lassan szárítják, munkaigényessége miatt az egyik legdrágább fűszer a világon. Forgalomba kerül egészben, őrölve vagy tisztított mag formában is. A fehér kardamom a kardamom blansírozott változata, ezt főként az indiai konyha használja édességek készítéséhez. A curryk és más fűszerkeverékek része, főtt- pikáns húsokhoz remekül illik, felhasználás előtt a magokat kissé roppantsuk össze. A kávéba vagy teába rakott, kissé megrepesztett kardamommag nagyszerű aromát és illatot kölcsönöz az italunknak. Indiában étkezés után kardamommagot rágcsálnak a lehellet illatosítására és az emésztés serkentésének az érdekben.

500 Ft
Nézet:
Sorrend: