Ásványi alapú

Nézet:
Sorrend:

Az E-vitamin és a szelén szinergista hatású. Ez azt jelenti, hogy együttesen erősebb a hatásuk, mint külön-külön kifejtett hatásaik összege.

  • A szelén elősegíti az immunrendszer egészséges működéséhez
  • Szükséges a pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez


A szervezetben ez az ásványi anyag csekély mennyiségben, csak nyomokban fordul elő, ezért szükséges folyamatosan pótolni. Újabb adatok szerint a sejtek működéséhez nélkülözhetetlen aktív formájú pajzsmirigyhormon kialakulásához is szükséges. Jóformán a test minden sejtje tartalmazza, de legnagyobb mennyiségben a vesében, a májban, a lépben, a hasnyálmirigyben és a herékben halmozódik fel.

A férfiaknak nagyobb szükségük van a szelénre. A szervezetükben lévő szelénnek csaknem a fele a herékben és az ondóhólyagokban koncentrálódik. Az ondóval a szelén is ürül a szervezetből.


2 735 Ft

Az Iron All egy speciálisan összeállított komplex formula, ami a vason kívül tartalmazza többek között a B-vitamin komplex tagjait, beleértve a folsavat és a B12 -vitamint, valamint a felszívódáshoz szükséges C-vitamint is.

A vashiány és a vashiányos tünetei jól ismertek:

  • a fáradékonyság
  • gyengeség
  • fejfájás, szédülés
  • a bőr sápadtsága
  • nyelési zavarok

 

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.

  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
  • hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglo­bin-képződéshez.
  • vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállí­tásban
  • hozzájárul az immun­rendszer normál működésé­hez
  • hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentésé­hez
  • szerepet játszik a sejtosztódásban.


OÉTI bejegyzési szám: 2 tabletta
Napi ajánlott mennyiség: 
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

4 605 Ft

Vitaking Cink Gluconate 25mg Tabletta 90 db

A cink egy nélkülözhetetlen ásványi-anyag. Úgy működik a szervezetben, akár egy közlekedési rendőr.

Például részt vesz az anyagcsere folyamatokban, szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben, részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában.

A cink megtalálható a fehérjében gazdag ételekben, például a tojásban, a hüvelyesekben, a húsokban, a halakban és a tenger gyümölcseiben.

Az egyik legnépszerűbb formája a cink-kiegészítőknek a cink glükonát.

Ezért fontos az Ön számára is a megfelelő cink-pótlás: Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntar­tásában Részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.

A cinkhiányos étrend és az öregedés mellett néhány gyógyszer szedése is okozhatja azt, hogy nincs elegendő cink a szervezetünkben.

Elsősorban a vízhajtók és a magas vérnyomás ellen szedett gyógyszerek mellékhatásaként eshet a cink szintje a kritikus szint alá testben. A savcsökkentő gyógyszerek mellett az alkoholizmus is a cink hiányát eredményezi.

A Vitaking cink készítmény cink glükonát tartalma tablettánknént 25 mg.

1 900 Ft

A hialuronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme.

Az életkor előrehaladtával a termelése csökken.

A kollagén szintén a kötőszövet építőeleme.

Hialuronsavat és kollagént tartalmazó készítmény.

A hialuronsav és kollagén a kötőszöveteink legfontosabb építőelemei. Leginkább a sportolók, a fizikai munkát végzők és a 40 év felettiek (40 éves kor felett a szervezetben jelentősen csökken a termelődése) számára igen célszerű ez a kiegészítés. 

A kollagén a szervezet legfontosabb építőeleme, és a testünkben lévő fehérjék mintegy 30% -át teszi ki.

A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely összetevője valamennyi kötőszövetnek, beleértve a bőrt, az inakat, az ínszalagokat, a porcokat és a csontokat.

Lényegében a kollagén erős és rugalmas, és a ?ragasztó?, amely mindent együtt tart.

7 680 Ft

Kalcium-magnézium-cink ? egy tablettában. A Vitaking Kalcium-magnézium-cink komplex készítménye megfelelő arányban tartalmazza a szervezet számára ezen ásványi anyagokat.

A Kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez.

A kalcium: Részt vesz a normál véralvadási folyama­tokban. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a normál izomműködéshez. Részt vesz a normál ingerületátvitelben. Hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. Szükséges a normál csontozat fenntartá­sához. Szükséges a normál fogazat fenntartásá­hoz. Magnézium-ionok szükségesek az izmok működéséhez, különösen a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. A magnézium befolyásolja a kálcium és foszfor anyagcserét, így szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében.

A magnézium: Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez. Hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntar­tásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. Hozzájárul a normál izomműködéshez. Szerepet játszik a normál fehérjesz­intézisben. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz a normál csontozat fenntartá­sában. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

3 235 Ft

A Vitaking MagneTrio egy olyan kiváló minőségű komplex készítmény, ami nagy mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, D3 és K2 vitamint. A növényekben is megtalálható szerves magnézium, D3-vitamin a magnézium jobb beépüléséért és Menakinon-7 (MK7) a legjobban hasznosuló K-vitamin forma.

4 000 Ft

Az Omega-3 Kids a magas DHA tartalmú halolaj kifejezetten gyerekek számára készült. Két éves kortól adható a gyermekeknek. Kellemes, eper illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják. 

Magas hatóanyagtartalom kapszulánként 500mg halolajban: EPA 100mg; DHA 150mg.

5 015 Ft

Vitaking Omega-3 olaj 150ml-es kiszerelésben, tisztított halolajjal, citromolajjal, E-vitaminnal és rozmaring kivonattal. A termék finom citromos íze mellett a hal íze szinte alig érezhető. Kellemes aromája miatt bátran adható gyermekeknek is. Hatóanyag-tartalom: min. 350mg EPA és min 2000mg DHA /napi adag. 

Adagolás: Napi ajánlott mennyiség: 5 ml omega-3 olaj étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után. Adagoláshoz használja a mellékelt adagoló poharat. Fogyasztható higítatlanul vagy egy pohár vízben feloldva.
Hozzájárul a normál látás fenntartásához is ? a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

7 225 Ft

A tengeri moszatból álló tabletta nagy mennyiségű jódot tartalmaz.
A pajzsmirigy egészséges működésének fenntartásában fontos szerepe van, mivel az általa termelt hormon elengedhetetlen alkotóeleme.

Jellemzők:

  • A jód: Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.
  • Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
  • Hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez.
  • Hozzájárul a bőr, köröm és a haj normál állapotának megőrzéséhez is.
  • A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
  • Szabályozza az anyagcserét.
1 980 Ft

Természetes folsav A B-vitaminok családjába tartozó folát az ételekben természetesen előforduló vitamin.

A folsav szervezet számára közvetlenül nem hasznosítható, ahhoz, hogy aktív, a test számára hasznosítható forma legyen belőle a szervezetben átalakítás szükséges, de sajnos nem mindenkinek a szervezete tudja átalakítani. Ahhoz hogy a folsav foláttá alakuljon több enzimnek kell közreműködnie.

Egyre többet hallani manapság arról, hogy a a folsav biokémiai úton és sokkal kisebb hatékonysággal hasznosul, mint a folát, ezért inkább ezt érdemes fogyasztani, ha valakinek hiány van ebből a vitaminból.

A folát: A terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Részt vesz a normál aminosav-szintézisben. Hozzájárul a normál vérképződéshez. Hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Szerepet játszik a sejtosztódásban.

3 605 Ft

Vitaking Vitafer 120 ml

Megújult, mikrokapszulás forma (Lipofer® mikrokapszula). A régi liposzómás változathoz képest változatlan íz és minőség! Vitafer folyékony vaskészítmény kiválóan szívódik fel a szervezetben.

A vason kívül B6- és B12-vitaminokat is tartalmaz.

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

  • kellemes íz
  • kiváló felszivódás
  • emésztési és székletproblémák nélkül

A Vas

  • hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.
  • hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.
  • a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban.
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • szerepet játszik a sejtosztódásban.

Emiatt minden korosztály számára létfontosságú a megfelelő vaspótlás.

A B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez.

3 035 Ft

Krill olaj ? az egyik legkiválóbb Omega-3 forrás Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz környékén. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak. Vitakrill olaj és Omega 3 Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, különösen DHA-ban és EPA-ban, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi egészség számára. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsav a szervezetre.

6 395 Ft
Nézet:
Sorrend: