Csíráztatáshoz

Nézet:
Sorrend:
-24%
Raktárkészlet:
1 db

Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus)

  • Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
  • Hőmérséklet 21 °C.
  • Öblítés naponta kétszer.
  • Csírázási idő: 5-6 nap

Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.

Nyomokban glutént és szezámot tartalmazha

650 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
495 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.05.09 - A készlet erejéig!

    A kicsírázott cékla csírája vékony, vöröses-fehéres színű, kis hozamú és jellegzetessége, hogy a magház része kemény marad, nem puhul meg és nem válik le a csíráról a csíráztatás során. Fogyasztásra a mag nem alkalmas, csupán a csírája.

    Csíráztatás: 12 óra áztatás után.

    Hőmérséklet: 21 °C.

    Öblítés naponta kétszer.

    Csírázási idő: 6-7 nap

    Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.

    1 025 Ft
    • Szín: zöld levél, zöld csíra
    • Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz
    • Csíráztatás: 12 óra áztatás után
    • Csírázási idő: 3-5 nap. Az 5. napon jelentős hozamnövekedés várható, érdemes megvárni.
    • Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.

    Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!

    1 360 Ft

    Vajrépa

    • Szín: zöld levél és zöld csíra
    • Íz: zsenge salátára emlékeztető íz
    • Csíráztatás: 3-6 óra áztatás után
    • Csírázási idő: 5-7 nap. Az 5. nap nap után dobja le a legtöbb maghéjat, ilyenkor érdemes naponta egy tál bő vízbe önteni, mert alul összegyűlik a maghéj és így könnyű eltvávolítani. A 6. nap után már lezárt dobozban a hűtőben lehet továbbtárolni.
    • Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.

    Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!

     

    910 Ft

    Retekmag - vörös korall csíráztatásra (raphanus sativus)

    • Szín: zöld levél és halványvörös csíra
    • Íz: friss, retekre jellemző
    • Csíráztatás: 12 óra áztatás után
    • Csírázási idő: 3-5 nap
    • Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.

    Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.

     

    1 030 Ft

    Csíráztatási útmutató:

    • Magvak elhelyezése: egy sor magasan, ne tegyünk sokat a csíráztató tálba.
    • Csíráztatás: kerüljük az áztatást! Áztatás hatására zselés állagú lesz és nem csírázik.
    • Nedvesítés: kerüljük az öblítést, szórófejes flakonnal nedvesítsük.
    • Csírázási idő: 2-4 nap

     

    Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.

    Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.

    980 Ft
    Nézet:
    Sorrend: