Idegrendszer

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, valamint a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő rágótabletta eper ízben. A készítmény 250 mg magnéziumot és 1,4 mg B6-vitamint tartalmaz.

 

 

2 525 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 270 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-20%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 20% kedvezménnyel

Bioextra B-Komplex Kapszula 100 db

A BIOEXTRA-B komplex 6-féle B-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, az idegrendszer normál működésének támogatásáért.

A B-vitaminok családjába olyan vízoldékony vitaminok tartoznak, melyek a szervezet egészséges működése szempontjából nélkülözhetetlenek. Sokan elsősorban az idegrendszerre gyakorolt hatásaikról ismerik ezt a vitamincsoportot, melyet B-komplex néven is ismerhetünk, ám számos egyéb funkciót látnak el, például a vérképzésben is, és az immunrendszer működésében is fontos szerepük van.

A készítmény hozzájárul :

? az immunrendszer normál működéséhez,

? a normál pszichológiai funkció fenntartásához

? a kifáradás és a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez

? valamint a normál mentális teljesítmény fenntartásához.

Lágyzselatin formátumának és kis méretének köszönhetően könnyedén lenyelhető!

1 980 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 580 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

A normál izomműködés fenntartásához.

A MagnExpress Forte étrend kiegészítő kapszula magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.
A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál izomműködéshez.
A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

A MagnExpress Forte magas magnéziumtartalmának köszönhetően hatékony megoldást kínál a magnéziumpótlásra. Már egyetlen kapszula 100%-ban képes fedezni egy felnőtt ember átlagos napi magnézium szükségletét.

1 995 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 795 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

A Valeriana officinalis (macskagyökér) hozzájárul a megfelelő idegállapot és a normál alvás fenntartásához.

A citromfű hozzájárul a megfelelő pihenéshez és a nyugodt alváshoz.


Az 1×1 Vitamin Valeriana Remax étrend-kiegészítő filmtabletta B6-vitamint, magnéziumot, macskagyökér -és citromfű kivonatot tartalmazó készítmény.

 

2 200 Ft

Aby bio életerő 250 g

Omega ? 3 zsírsavakban gazdag,  B-vitaminokat tartalmaz. B1-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál és a szív megfelelő működéséhez. Emészthető formula. Élelmi rostban gazdag.

A csíráztatás során aktiválódó enzimek hatására, a szervezetünk számára könnyen hasznosítható ásványi anyag-, vitamin-, szénhidrát-, esszenciális aminosav- és zsírösszetétel alakul ki.

A csírázás hatására a gabona magokban található emésztést gátlók lebomlanak, így javítva a gabona meglévő kiváló tulajdonságait.

A B1-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál és a szív megfelelő működéséhez. A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez. 

Az omega-3 megnevezés a többszörösen telítetlen zsírsavak egyik csoportját jelöli.

Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak a szervezet számos élettani folyamatában. Az Omega-3 zsírsav (ALA) fogyasztása hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2 g alfa-linolénsav (ALA) napi bevitelével érhető el. Élelmi rostban gazdag.

1 490 Ft

Biztosítsd szervezeted számára a magnéziumot egyszerűen és gyorsan bárhol-bármikor, akár sportolás közben.

  • Alkalmazása javasolt sportolóknak vagy fokozott megterhelést végzőknek.
  • Cukormentes, őszibarack-marakuja ízben.
  • Közvetlenül a szájba öntve, folyadék nélkül bevehető.
  • Bevehető akár edzés előtt, közben vagy utána.
  • A termék bevétele gyors és egyszerű.
  • 400 mg magnéziumot tartalmaz.
  • 6 féle B-vitamin található a termékben.


A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben. A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

A magnézium és a B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitaminok hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

A magnézium és a B1-, B3-, B6-, B12-vitaminok hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B5-vitamin hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.
A magnézium, B12-vitamin és a folsav szerepet játszanak a sejtosztódásban

  • fokozott fizikai megterhelés esetén, pl. sportolóknak
  • jelentős szellemi igénybevétel, feszült, felfokozott életmód esetén,
  • kiegyensúlyozatlan táplálkozásból adódó elégtelen magnézium- és B-vitamin-bevitel (pl. szigorú diéta, fogyókúra) esetén.
3 570 Ft

Forte filmtabletta, magnéziumot és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, és emellett részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

A magnézium továbbá szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben és a sejtosztódásban.

A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

 

4 200 Ft

Az ajurvédikus gyógynövények közül egyre szélesebb körben válik ismertté az India szárazab régióiban honos Ashwagandha, más néven indiai ginzeng.

Ashwagandha por a fa gyökerének őrleménye, 100%-ban természetes, GMO mentes, nem tartalmaz adalékanyagokat, vegyszert és szennyeződéseket sem. Biológiailag aktív összetevői az alkaloidok, a szteroid laktonok, a szaponinok, a vas és a kolin, illetve 18 különböző zsírsavat, számos polifenolt és fitoszterolt is tartalmaz.

Kúraszerű szedése serkentheti a növekedési hormont, a pajzsmirigyműködést és a libidót, hatékonyan enyhítheti a stressz és a depresszió tüneteit, javíthatja az agyműködést, a szellemi teljesítményt és ellenállóbbá teheti a szervezetet, külsőleg alkalmazva enyhítheti a köszvénybetegség tüneteit.

 

2 865 Ft

Ginseng: vitalitás és frissesség, az immunrendszer támogatása

Az élet gyökerének is nevezett ginsenget a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a vitalitás és a frissesség megőrzésére. A ginseng hatóanyagai támogatják az immunrendszert, hozzájárulnak a fizikai és szellemi frissességhez. A készítmény különösen nagy segítséget nyújt napjainkban a stressz és a kimerültség korában.

 

2 240 Ft

B-MAX Multivitamin + Aktív Ginseng tabletta, B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez - étrend-kiegészítő


Jellemzők (fő hatóanyagok): B1-vitamin, B6-vitamin, folsav, C-vitamin

 

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% az NRV, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményben található vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A ginseng segít a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja anormál vérkeringést, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

 

3 095 Ft

D3-vitamin liposzómás C-vitaminnal, csipkebogyó-, acerola-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula

 

A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 ?g D-vitamin bevitellel érhető el. A betegségnek több kockázati tényezője is van, melyek egyikének megváltoztatása nem biztos, hogy kedvező hatást eredményez.

Liposzómás technológiával előállított C-vitamin, természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált készítmény.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer normál működésében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

 

2 730 Ft

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet.

A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban.



3 025 Ft

 

Természetes védekezés értékes gombákkal


A kínai hernyógombát (Cordyceps sinensis) Tibet csodálatos gombájaként ismerik Kínában, ahol a legdrágább és legkülönlegesebb ajándékok között tartják számon. A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához. A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) gazdag poliszacharid tartalma miatt támogatja az immunrendszer és a keringési rendszer egészségét. A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelő működését, valamint a szív és a keringési rendszer egészséges működését. A B1-vitamin részt vesz a sejtszintű anyagcsere-folyamatokban, szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez.
Javasolt mindazoknak, akik törekednek immunrendszerük karbantartására, valamint radikális kezelést követően kiegészítőként.

 

 

 

 

3 525 Ft

Magnézium B6-vitamin Forte tabletta, az idegrendszer és az izmok kiegyensúlyozott működéséhez - étrend-kiegészítő

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): magnézium, B6-vitamin

 

A készítmény 1000 mg kedvező biológiai hasznosulású magnézuim-laktátot tartalmaz. A B6-vitaminnal együtt támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, hogy könnyebben vegyük az akadályokat, melyekkel felpörgetett, rohanó életvitelünk miatt a mindennapokban találkozunk.


A magnézium és a B6-vitamin egyaránt hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.


A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban.
A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt-képződés folyamataiban, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

1 705 Ft

Lúgosítás egyszerűen

A zsenge zöld árpafű és búzafű hajtásokat speciális, kíméletes eljárással alacsony hőfokon szárítják és őrlik, ennek köszönhetően megőrzi aktív hatóanyagait. Zöld színét klorofill tartalmának köszönheti, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a hemoglobin, támogatja a sejtek oxigén ellátását.

Tartalmaz SOD (szuperoxid-dizmutáz) enzimet, melynek mennyisége a szervezetben a kor előrehaladtával csökken. E- és B6-vitamin tartalmának köszönhetően szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. pH értéke a lúgos tartományba esik, így segít optimalizálni a sav-bázis egyensúlyt. A C-vitamin fontos antioxidáns vitamin, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani. Támogatja az immunrendszer megfelelő működését, szükséges az idegrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, segíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.

 

3 025 Ft
 
Nézet:
Sorrend: