Tortabevonó

Nézet:
Sorrend:

Tisztán növényi alapú tortazselé agar-agarból. Egy torta elkészítéséhez elegendő mennyiségű zselét lehet belőle készíteni. Felhasználható dzsemmek, szószok készítéséhez is.

Torták és gyümölcs sütik zselésítésére használhatjuk ezt a teljesen természetes növényi alapanyaggal rendelkező tortazselésítőt. 100% a-ban tartalmaz agar-agar algát, melyet különböző vörös algákból nyernek.  Nem fehérített alapanyagból dolgoznak.

  • GMO mentes
  • Vegán
  • alacsony zsírtartalmú


Jó tudni! Az agar-agar csak forró vízben oldódik és csak 40 foknál kezd zselésíteni. Ha a zselésítő már a feldolgozás előtt zselésít, még egyszer fel lehet melegíteni. Ez bármennyiszer megismételhető. A gyorsabb zselésítéshez a lehűlt, de még folyékony tortazselét, jó hűvös, hideg gyümölcsökre kell ráönteni.

425 Ft

Habtejszín torták, krémek, zselék, és aszpik készítéséhez ajánljuk. Nagyon könnyen adagolható és elősegíti az egészségmegőrzését. A zselatin egy tiszta kollagén fehérje, ami bio disznózsírból származik. Segít egészségesen tartani a csontokat, ízületeket, erősíti a hajat, a bőrt és a körmöket. A zselatin lapokat enyhe melegben, a mikrohullám sütőben is feloldhatjuk. Desszerteket és tortákat, amik habtejszínnel vagy tojással készültek, kiválóan lehet fagyasztani vagy mély hűteni. Aszpikot és gyümölcszselét azonban nem javasolt fagyasztani.

Állati eredetű termék, igy vegáknak és vegánoknak nem ajánljuk.

800 Ft
Nézet:
Sorrend: