Fogyókúra

Nézet:
Sorrend:

Natur Tanya® Expressz Diéta csomag -Antikatabolikus ketogén étrend

  • Testtömeg csökkentés célját szolgáló, a napi étrend egy részét (étkezést) helyettesítő élelmiszerekkel.
  • 5 nap, 4 étkezés, 3 perc alatt elkészíthető, finom Antikatabolikus ketogén ételek!
  • A csomag finom, gyorsan elkészíthető ételekkel váltja ki a hagyományos étkezéseket 5 napon át.


Mit kell (t)enned?

Számolj 20-ig! Napi 4 étkezés, 5 napon keresztül, ennyiszer eszel majd az Expressz Diéta étkezést kiváltó ételeiből. Az egyedüli kikötés, hogy ne keverd az egyes napszakokra való ételtípusokat! Az ízeket viszont ezen belül már Te választhatod ki.

Reggeli? Édes zabkása, valódi gyümölcsdarabokkal!

Ebéd és vacsora? Sűrű, gazdag, erőt adó levesek!
Napközbeni étkezés? Édes koktél a nap bármely szakában!
Nincs apró betűs rész! A gyorsan elkészíthető ételek, azonnal fogyaszthatók, és nemcsak ízletesek, de természetesek is. Nincs műíz, nincs káros anyag, nátrium-glutamát- és gluténmentes termékek!

5 napos ketogenikus Program

Az 5-napos ketogenikus étrend program, olyan Expressz Diéta, amely protein alapú testsúlycsökkentő, működése pedig a ketózis alapjain nyugszik, miszerint gyorsan csökken a testsúly, méghozzá izomveszteség és éhségérzet nélkül. Az Expressz Diéta ételei emelt mennyiségben tartalmaznak magas-minőségű természetes proteineket, míg csökkentett mennyiségű szénhidrátokat, zsírt és kalóriát.
A napi 4 étkezés, mindössze 850 kalóriát tesz ki.
A kalóriacsökkentés és az alacsony szénhidrát bevitel ketózishoz vezet, ami egy speciális anyagcsere állapot, melyben a szervezet minden energiáját arra összpontosítja, hogy a zsírt inkább a szervezetben tárolja, mint az izomszövetekben, így válik a zsírtárolás elsődleges energiaforrássá.
A gyors zsírégetés során ketonok termelődnek a szervezetben, amik elnyomják az éhség érzetet, aktiválják az öröm és az energia érzést az agyban, így könnyen követhető az Expressz Diéta, és az nem ütközik nehézségbe.

A program maximum 20 napig alkalmazható attól függően, hogy mennyi a súlyfölösleg, de ezt követően szünetet kell tartani. Ez idő alatt azonban folyamatos használatát ajánljuk, hogy a ketózis állapota ne szűnjön meg.


A csomag tartalma: 
20 adag Antikatabolikus ketogén étel/csomag

  • 4 féle leves: Krémes, lágyan selymes sajtleves (3 tasak), Ínyenc paradicsomleves bazsalikommal (2 tasak), Roppanós spárga krémleves(2 tasak), és Friss gombaleves érett ízvilágban (3 tasak),
    2 féle zabkása: Friss málna - Illatos vanília zabkása, és Piros alma (3 tasak)- Keleti fahéj zabkása (2 tasak)
    és 2 féle smoothie: Epres smoothie élményekkel meghintve (2 tasak), és Krémes csokis-málnás csábítás (3 tasak)

 

28 430 Ft

ErbaVita® Greente’ antioxidáns spray - étvágycsökkentő, zsírégető. Csak a nyelv alá kell fújni az étkezések előtt

A Greente’ spray őrzi és koncentrálva tartalmazza azokat az erős antioxidáns hatású polifenolokat, amelyek a különféle káros oxidatív hatások ellen védik a sejteket.

A hatásért különösen a katekinek és azok közül is az Epigallo katekin gallát (EGCG) felel.

 

6 060 Ft

ESI DIURERBE FORTE® filmtabletta. Salaktalanítás és vízhajtás. Jó társ a makacs narancsbőr ellen

Magnéziumot, káliumot, kloridot valamint titrált és standardizált növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő.


SALAKTALANÍTÁS - VÍZHAJTÁS

A termék különösen olyan személyek számára ajánlott, akik anyagcsere serkentő, salaktalanító-, vízhajtó, -cellulit elleni kúrát folytatnak.


A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához. A klorid a gyomorban termelődő sósav révén hozzájárul az egészséges emésztéshez.

  • természetes növényi alapanyagok felhasználásával készült
  • vegán formula
  • gluténmentes
  • nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges aromát


Nyírfa (Betula pendula):

A közönséges nyír levele magas flavonoidtartalmának köszönhetően vízhajtó és gyulladáscsökkentő, illetve húgyúti és vesefertőtlenítő szer. Húgyúti kövek és vesekő esetén, valamint ödémák kezelésére is alkalmazzák.


Eüstös hölgymál (Hieracium pilosella):

A gyógynövény nagyon gazdag kumarinban, fenolsavakban és flavonoidokban, melyek vízhajtó tulajdonságokkal rendelkeznek, különösen az alsó végtagokban, és elősegítik a szervezetben felhalmozódó salakanyagok gyors kiürülését.


Jávatea – Vesetea (jávaitea, indiai vesetea, Orthosiphon):

Jáva szigetének magasan fekvő területeiről származó, hosszú szálú, testes zamatú tealevél, aminek hatóanyagai elégtelen vizelet-kiválasztás esetén ajánlott. Méregtelenítő tulajdonságait pedig az epén és a vizeleten át is kifejti.


Aranyvessző (Solidago virgaurea):

Népies nevén aranyos istápfű, mezei aranyos vessző, veres gyűrűfű, melynek vízhajtó tulajdonságait 1600 óta ismerjük. Összetevői apró vesekövek hajtására, és kőképződés veszélyeinek enyhítésére is szolgálnak.


Tarackbúza gyökértörzs (Agropyron repens):

Népies nevei: ebgyógyítófű, tarackfű, tarack. A népgyógyászatban régóta használt vizelethajtó, vizeletképzést fokozó (diureticum) összetevői okán. Kiegészítője lehet hólyaghurut, hólyag- és vesekő panaszok esetén.


Mezei zsurló(Equisetum arvense):

A népi gyógyászat a növényt vízhajtóként, veseproblémák, reumás panaszok és elhízás kezelésére alkalmazza már hosszú ideje. Tudtad? A mezei zsurló meddőszára szilíciumot tartalmaz, ami erősíti a kötőszövetet, a hajat és a körmöket.

Kálium és kloridok:

A szervezet harmadik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyaga. A nátrium és a kloridok is elektrolitok, s ha a szervezetben ezek között az ásványi anyagok között felborul az egyensúly, akkor egy sor életfontosságú folyamat kerülhet veszélybe.


Magnézium:

A magnézium az egészség megőrzése szempontjából az egyik legfontosabb ásványi anyag. Vizsgálatok támasztják alá, hogy nemcsak több mint 300 enzimreakcióhoz szükséges, de több idült betegség megelőzésében vagy kezelésében is szerepe lehet.

 

5 520 Ft
Nézet:
Sorrend: