Mustármag

Nézet:
Sorrend:

Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű.

Ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A fehér mustár enyhén csípős, a fekete mustár ereje intenzívebb, némi kesernyés beütéssel.

Az asztali mustár alapanyaga, valamint sültek, fűszerkeverékek, pácok és savanyúságok ízesítőinek egyik gyakori összetevője.


200 Ft

Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert.

A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű. Ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A fehér mustár enyhén csípős, a fekete mustár ereje intenzívebb, némi kesernyés beütéssel.

Az asztali mustár alapanyaga, valamint sültek, fűszerkeverékek, pácok és savanyúságok ízesítőinek egyik gyakori összetevője.

195 Ft

Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű.

Ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A fehér mustár enyhén csípős, a fekete mustár ereje intenzívebb, némi kesernyés beütéssel.

A fekete mustármag az indiai ételek gyakori ízesítője, egészben pirítva, vagy fűszerkeverékekben őrölt formában használják fel.

205 Ft
Nézet:
Sorrend: