Kókuszvirág cukor

Nézet:
Sorrend:

Dr. Natur étkek, Kókuszvirág cukor. Finomítatlan, természetes édesítő. Egészséges cukorhelyettesítő!

A kókuszvirág cukor valóban a kókusz virágjából készül.

Már az előállítása is lenyűgöző, amit kétlépcsős folyamat jellemez:

Először bemetszést ejtenek a kókuszpálma virágain, és több napon keresztül „csapolják” nedvüket. A hatalmas konténerekben összegyűjtött sűrű nektárnak a 80%-a víz. Ezért a következő lépcsőben, alacsony hőmérsékleten, és kíméletesen elpárologtatják a virágnektárban található vizet, mely először sziruppá sűrűsödik, ezt követően pedig kikristályosodik.
És ez már maga a kókuszvirág cukor! – ami vegán, gluténmentes, Paleo és

Diétás étrend része, Alacsony glikémiás indexel.

Mikor válaszd a kókuszvirág cukrot édesítőként?

  • ha fehérítetlen, finomítatlan, egészséges alternatívát keresel cukor helyett
  • ha nem elsődleges szempont a legalacsonyabb glikémiás index
  • ha mellékízmentes édesítőt szeretnél
  • ha fontos, hogy ne csak édes legyen, de tápanyagokat is tartalmazzon
  • ha szempont, hogy receptjeidben 1:1 arányban helyettesíthesd az asztali cukrot vele (nem kell átváltani, számolgatni)
  • ha valóban természetes cukorpótlót keresel
  • ha nem bírod a nyírfacukrot, hasmenésed van tőle
  • ha gluténmentes vagy paleo diétát követsz
3 645 Ft

Dr. Natur étkek, Kókuszvirág cukor. Finomítatlan, természetes édesítő. Egészséges cukorhelyettesítő

A kókuszvirág cukor valóban a kókusz virágjából készül.

Már az előállítása is lenyűgöző, amit kétlépcsős folyamat jellemez:

Először bemetszést ejtenek a kókuszpálma virágain, és több napon keresztül „csapolják” nedvüket. A hatalmas konténerekben összegyűjtött sűrű nektárnak a 80%-a víz. Ezért a következő lépcsőben, alacsony hőmérsékleten, és kíméletesen elpárologtatják a virágnektárban található vizet, mely először sziruppá sűrűsödik, ezt követően pedig kikristályosodik.
És ez már maga a kókuszvirág cukor! – ami vegán, gluténmentes, Paleo és

Diétás étrend része, Alacsony glikémiás indexel.

Mikor válaszd a kókuszvirág cukrot édesítőként?

  • ha fehérítetlen, finomítatlan, egészséges alternatívát keresel cukor helyett
  • ha nem elsődleges szempont a legalacsonyabb glikémiás index
  • ha mellékízmentes édesítőt szeretnél
  • ha fontos, hogy ne csak édes legyen, de tápanyagokat is tartalmazzon
  • ha szempont, hogy receptjeidben 1:1 arányban helyettesíthesd az asztali cukrot vele (nem kell átváltani, számolgatni)
  • ha valóban természetes cukorpótlót keresel
  • ha nem bírod a nyírfacukrot, hasmenésed van tőle
  • ha gluténmentes vagy paleo diétát követsz
1 050 Ft

Dr. Natur étkek, Kókuszvirág cukor. Finomítatlan, természetes édesítő. Egészséges cukorhelyettesítő!

A kókuszvirág cukor valóban a kókusz virágjából készül.

Már az előállítása is lenyűgöző, amit kétlépcsős folyamat jellemez:

Először bemetszést ejtenek a kókuszpálma virágain, és több napon keresztül „csapolják” nedvüket. A hatalmas konténerekben összegyűjtött sűrű nektárnak a 80%-a víz. Ezért a következő lépcsőben, alacsony hőmérsékleten, és kíméletesen elpárologtatják a virágnektárban található vizet, mely először sziruppá sűrűsödik, ezt követően pedig kikristályosodik.
És ez már maga a kókuszvirág cukor! – ami vegán, gluténmentes, Paleo és

Diétás étrend része, Alacsony glikémiás indexel.

Mikor válaszd a kókuszvirág cukrot édesítőként?

  • ha fehérítetlen, finomítatlan, egészséges alternatívát keresel cukor helyett
  • ha nem elsődleges szempont a legalacsonyabb glikémiás index
  • ha mellékízmentes édesítőt szeretnél
  • ha fontos, hogy ne csak édes legyen, de tápanyagokat is tartalmazzon
  • ha szempont, hogy receptjeidben 1:1 arányban helyettesíthesd az asztali cukrot vele (nem kell átváltani, számolgatni)
  • ha valóban természetes cukorpótlót keresel
  • ha nem bírod a nyírfacukrot, hasmenésed van tőle
  • ha gluténmentes vagy paleo diétát követsz
1 935 Ft

Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is.

Enyhén karamellás ízű durva cukor. Alternatív édesítőszer.

A termék alacsony Glikémiás indexel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel.


Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.

Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.

Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.






1 525 Ft

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.

Felhasználása: édesítésre bárhol a hagyományoscukor helyett.

2 710 Ft

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.

Felhasználása: édesítésre bárhol a hagyományoscukor helyett.

1 445 Ft

100%- a kókuszvirág tiszta levéből nyerve ellenőrzött ökölógiai gazdálkodásból.

Alternatív édesítőszer enyhén karamelles ízzel.

A Rapunzel kókuszvirágcukrot indonéz termelők hagyományos kézi munkával állítják elő és ez a munka a térségben számos családnak ad biztos megélhetést. A kókuszpálma virágbimbóját megvágják, melyből a kifolyó levet felfogják. Ezt a levet felfőzik, így nyerik a cukorkristályokat.
Végezetül megszáritják és csomagolják.

Ajánljuk italok, sütemények, desszertek édesíésére.

Gazdag ásványi anyagokban, a glikémiás indexe alacsony (35).


1 770 Ft

Royal Green használ semmiféle vegyi anyagokat, tartósítószert, mesterséges édesítőszerek vagy ízfokozókat, és 100%-ban vegetáriánus. Tapasztalja meg a különbséget most!

  • Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít. Alternatív édesítőszer.
  • A termék alacsony Glikémiás indexel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel.
  • Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.


Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.









2 135 Ft

Royal Green használ semmiféle vegyi anyagokat, tartósítószert, mesterséges édesítőszerek vagy ízfokozókat, és 100%-ban vegetáriánus. Tapasztalja meg a különbséget most!

  • Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít. Alternatív édesítőszer.
  • A termék alacsony Glikémiás indexel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel.
  • Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.


Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.









6 850 Ft

Kókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszer

Nem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is fogyaszthatják. Paleo és vegán életmódba is beépíthető.

Ötször kevesebb kell az ételekbe, italokba, mint a kristálycukorból, így 5-ször kevesebb az étel -édesítésből származó- hozzáadott szénhidráttartalma, ezáltal a szénhidrát-csökkentett életmódot követők számára is ajánljuk.

 

2 970 Ft

Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is.

Glikémiás indexe 35, mely igen alacsony érték, a szervezetben lassan szívódik fel.

Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.

Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.

Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.






3 205 Ft

Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is.

A termék alacsony Glikémiás indexel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel.

Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.

Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.

Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.






900 Ft

Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is.

Glikémiás indexe 35, mely igen alacsony érték, a szervezetben lassan szívódik fel.

Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.

Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.

Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.






1 605 Ft

Dark 92%! Az íze kizárólag kiváló minőségű Panama kakaó. Kellemes, enyhe ízű annak ellenére, hogy magas a kakaó tartalma. Finomított kókuszdió virág cukor teszi különlegesen kiemelkedő élménnyé a csokoládé szerelmeseinek.

Dark 92%! Kellemes, páratlan karamellás íz, tökéletes élmény és alacsony glikémiás index.

Dark 92%! Ez a csoki laposabb mint a standard Vivani 100 g-os csokoládék, s ezért 80 g-os.

Dark 92%! Szójelecitin nélkül!

1 300 Ft
Nézet:
Sorrend: