Kókuszvirág cukor

Nézet:
Sorrend:

Kókusz-chiamag instant kása, reggeli.
Bio- és vegán termék, 100% növényi összetevők, 42 fokon szárítva.

Tartósítószert nem tartalmaz.

Nettó súly: 55g, melyből 200g készétel készíthető.

Elkészítés: a poháron jelzett vonalig felöntjük forró vízzel, jól összekeverjük és 5 percig hagyjuk duzzadni a fedél alatt. Egyszerűen a papírpohárból fogyasztható.

1 115 Ft

Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is.

Enyhén karamellás ízű durva cukor. Alternatív édesítőszer.

A termék alacsony Glikémiás indexel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel.


Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.

Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.

Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.






1 175 Ft

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.

Felhasználása: édesítésre bárhol a hagyományoscukor helyett.

2 335 Ft

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.

Felhasználása: édesítésre bárhol a hagyományoscukor helyett.

1 260 Ft

100%- a kókuszvirág tiszta levéből nyerve ellenőrzött ökölógiai gazdálkodásból.

Alternatív édesítőszer enyhén karamelles ízzel.

A Rapunzel kókuszvirágcukrot indonéz termelők hagyományos kézi munkával állítják elő és ez a munka a térségben számos családnak ad biztos megélhetést. A kókuszpálma virágbimbóját megvágják, melyből a kifolyó levet felfogják. Ezt a levet felfőzik, így nyerik a cukorkristályokat.
Végezetül megszáritják és csomagolják.

Ajánljuk italok, sütemények, desszertek édesíésére.

Gazdag ásványi anyagokban, a glikémiás indexe alacsony (35).


1 770 Ft

Royal Green használ semmiféle vegyi anyagokat, tartósítószert, mesterséges édesítőszerek vagy ízfokozókat, és 100%-ban vegetáriánus. Tapasztalja meg a különbséget most!

  • Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít. Alternatív édesítőszer.
  • A termék alacsony Glikémiás indexel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel.
  • Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.


Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.









2 140 Ft

Royal Green használ semmiféle vegyi anyagokat, tartósítószert, mesterséges édesítőszerek vagy ízfokozókat, és 100%-ban vegetáriánus. Tapasztalja meg a különbséget most!

  • Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít. Alternatív édesítőszer.
  • A termék alacsony Glikémiás indexel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel.
  • Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.


Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.









6 870 Ft

Kókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszer

Nem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is fogyaszthatják. Paleo és vegán életmódba is beépíthető.

Ötször kevesebb kell az ételekbe, italokba, mint a kristálycukorból, így 5-ször kevesebb az étel -édesítésből származó- hozzáadott szénhidráttartalma, ezáltal a szénhidrát-csökkentett életmódot követők számára is ajánljuk.

 

2 690 Ft

Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is.

Glikémiás indexe 35, mely igen alacsony érték, a szervezetben lassan szívódik fel.

Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.

Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.

Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.






2 425 Ft

Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is.

A termék alacsony Glikémiás indexel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel.

Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.

Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.

Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.






710 Ft

Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is.

Glikémiás indexe 35, mely igen alacsony érték, a szervezetben lassan szívódik fel.

Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párolják, csak a víztartalmat párologtatják ki a virágból nyert szirupból. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.

Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.

Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.






1 285 Ft

Dark 92% ! Az íze kizárólag kiváló minőségű Panama kakaó. Kellemes, enyhe ízű annak ellenére, hogy magas a kakaó tartalma. Finomított kókuszdió virág cukor teszi különlegesen kiemelkedő élménnyé a csokoládé szerelmeseinek.

Dark 92% ! Kellemes, páratlan karamellás íz, tökéletes élmény és alacsony glikémiás index.

Dark 92% ! Ez a csoki laposabb mint a standard Vivani 100 g-os csokoládék, s ezért 80 g-os.

Dark 92% ! Szójelecitin nélkül! 



1 230 Ft
Nézet:
Sorrend: