Magnézium

Nézet:
Sorrend:

A kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhatnak a a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A Magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat, fogazat fenntartásában. A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

2 810 Ft

Organikus, jól hasznosuló, magas minőségű szerves magnézium (magnézium-laktát), hozzáadott 6 fajta értékes B-vitaminnal és szerves cinkkel.

A kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A Magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat, fogazat fenntartásában. A B-vitaminok hozzájárulnak a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 355 Ft

A KOENZIM Q10 egy létfontosságú vitaminszerű anyag (ubikinon), amely a napi táplálékkal (pl.: hal, hús, élesztő) kerülhet a szervezetbe és a szervezetünk is képes előállítására.

A MAGNÉZIUM hozzájárul az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

Az E-VITAMIN hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.  Megújult csomagolásban!

Adagolási javaslat

Naponta 1 kapszulát folyadékkal bevenni.

9 805 Ft

ESI DIURERBE FORTE® filmtabletta. Salaktalanítás és vízhajtás. Jó társ a makacs narancsbőr ellen

Magnéziumot, káliumot, kloridot valamint titrált és standardizált növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő.


SALAKTALANÍTÁS - VÍZHAJTÁS

A termék különösen olyan személyek számára ajánlott, akik anyagcsere serkentő, salaktalanító-, vízhajtó, -cellulit elleni kúrát folytatnak.


A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához. A klorid a gyomorban termelődő sósav révén hozzájárul az egészséges emésztéshez.

  • természetes növényi alapanyagok felhasználásával készült
  • vegán formula
  • gluténmentes
  • nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges aromát


Nyírfa (Betula pendula):

A közönséges nyír levele magas flavonoidtartalmának köszönhetően vízhajtó és gyulladáscsökkentő, illetve húgyúti és vesefertőtlenítő szer. Húgyúti kövek és vesekő esetén, valamint ödémák kezelésére is alkalmazzák.


Eüstös hölgymál (Hieracium pilosella):

A gyógynövény nagyon gazdag kumarinban, fenolsavakban és flavonoidokban, melyek vízhajtó tulajdonságokkal rendelkeznek, különösen az alsó végtagokban, és elősegítik a szervezetben felhalmozódó salakanyagok gyors kiürülését.


Jávatea – Vesetea (jávaitea, indiai vesetea, Orthosiphon):

Jáva szigetének magasan fekvő területeiről származó, hosszú szálú, testes zamatú tealevél, aminek hatóanyagai elégtelen vizelet-kiválasztás esetén ajánlott. Méregtelenítő tulajdonságait pedig az epén és a vizeleten át is kifejti.


Aranyvessző (Solidago virgaurea):

Népies nevén aranyos istápfű, mezei aranyos vessző, veres gyűrűfű, melynek vízhajtó tulajdonságait 1600 óta ismerjük. Összetevői apró vesekövek hajtására, és kőképződés veszélyeinek enyhítésére is szolgálnak.


Tarackbúza gyökértörzs (Agropyron repens):

Népies nevei: ebgyógyítófű, tarackfű, tarack. A népgyógyászatban régóta használt vizelethajtó, vizeletképzést fokozó (diureticum) összetevői okán. Kiegészítője lehet hólyaghurut, hólyag- és vesekő panaszok esetén.


Mezei zsurló(Equisetum arvense):

A népi gyógyászat a növényt vízhajtóként, veseproblémák, reumás panaszok és elhízás kezelésére alkalmazza már hosszú ideje. Tudtad? A mezei zsurló meddőszára szilíciumot tartalmaz, ami erősíti a kötőszövetet, a hajat és a körmöket.

Kálium és kloridok:

A szervezet harmadik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyaga. A nátrium és a kloridok is elektrolitok, s ha a szervezetben ezek között az ásványi anyagok között felborul az egyensúly, akkor egy sor életfontosságú folyamat kerülhet veszélybe.


Magnézium:

A magnézium az egészség megőrzése szempontjából az egyik legfontosabb ásványi anyag. Vizsgálatok támasztják alá, hogy nemcsak több mint 300 enzimreakcióhoz szükséges, de több idült betegség megelőzésében vagy kezelésében is szerepe lehet.

 

5 520 Ft

Sokféle magnéziumforma létezik, amelyek hasznosulásában lényeges különbségek mutatkoznak. Nem elég ismernünk a nevét egy jól hasznosuló formának, ugyanis az két lényeges dolgot nem árul el: Okoz-e számunkra laza székletet? Ha okoz, akkor máris kevésbé hasznosul? A másik, hogy ?fully reacted?, azaz teljesen reagált forma-e? Ha nem, akkor a magnézium jelentős része nem az összetevőknél jelölt formában van, hanem szervetlen formában maradt.

Termékünkben a magnézium a glicin aminosavhoz kötve van jelen kizárólag, azaz egy ?fully reacted? szerves forma. Tapasztalatunk az, hogy még a kényes gyomrúaknak sem okoz laza székletet, sem egyéb problémát ez a forma.

 

5 960 Ft

Termék leirás: A magnézium részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez, a fogak és a csontok normális felépítéséhez. Emellett szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását, támogatja az idegrendszer normális működését. A citromfű kivonat hozzájárul a megfelelő ellazuláshoz, az idegesség leküzdéséhez.

Nettó tömeg: 20,4 g

Kiszerelés: 30 filmtabletta/ doboz

OÉTI szám: OÉTI 8400/2011

Forgalmazza: Herbavita Kft, 1135 Budapest, Csata utca 27.

Adagolás: 1 db tabletta / nap

Tárolás: Szobahőmérsékleten,15 °C-25 °C-on tárolandó.

2 445 Ft

Innopharm Magnézium-laktát + B6 vitamin filmtabletta 100x

Étrend-kiegészítő filmtabletta

Az Innopharm Magnézium-laktát+B6 417 mg magnézium-laktátot (50 mg szerves kötésű magnézium) és 5 mg B6-vitamint tartalmaz. A magnézium hozzájárul a normál izomműködés fenntartásához. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Adagolás: felnőtteknek napi 4 tabletta fogyasztása javasolt

3 465 Ft

Innopharm Magnézium 250 mg + B6 pezsgőtabletta 20x

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál izomműködéshez, valamint az idegrendszer megfelelő működéséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta barack ízben. A készítmény 250 mg magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.

Napi 1 pezsgőtablettát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

1 275 Ft

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.

 

2 275 Ft

Magas hatóanyag tartalommal és immár D3 vitaminnal kiegészítve!

A kalcium fontos az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez, a magnézium segíti az
izmok és az idegrendszer optimális működését, a cink hozzájárul a haj,a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez.


A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a fogazat egészségéhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

 

 

 

1 240 Ft

Magas hatóanyag tartalommal és immár D3 vitaminnal kiegészítve!

A kalcium fontos az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez, a magnézium segíti az
izmok és az idegrendszer optimális működését, a cink hozzájárul a haj,a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez.


A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a fogazat egészségéhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

 

 

 

2 735 Ft

Magas hatóanyag tartalmú (tiszta magnézium tartalom: 250mg), nyújtott felszívódású termék.

A filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják szervezetünk számára a magnéziumot. A magnézium jelentős szerepet játszik az idegek és izmok optimális működésében.

A B6 Vitamin segíti a magnézium felszívódását.

 

1 680 Ft

Vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, tartalmazó étrend-kiegészítő édesítőszerekkel, cukrokkal.

Olyan kellemes gyümölcs ízű komplex készítmény, amely A, B1, B2,B3, B12, C, D3, E vitaminok mellett folsavat, cinket, jódot, krómot, szelént tartalmaz. A D3-vitamin szükséges a gyermekek egészséges csontfejlődéséhez. A jód hozzájárul a gyermekek normál növekedéséhez.

Az A, B12, C, D3, vitaminok, a cink, a folsav, szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

2 305 Ft

A JutaVit multivitamin 50 év felettiek számára

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A nyújtott felszívódásu filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

2 305 Ft

Jutavit szerves magnézium granulátum italpor 380mg/tasak 30 db

Kizárólag szerves kötésu, jól hasznosuló magnézium-citrátot tartalmazó, citromos ízu étrend-kiegészítő készítmény édesítoszerrel.

A magnézium-citrátból származó szerves magnézium jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen magnézium vegyületek (magnézium-oxid, magnézium-karbonát).

A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelo muködéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A magnézium részt vesz a normál energiatermelo anyagcsere-folyamatokban és a normál csontozat és fogazat fenntartásában.

3 100 Ft

JutaVit Szerves Magnézium + B6 + D3 filmtabletta 70 db-os terméke szerves-jól hasznosuló magnézium + B6 + D3 vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

A JutaVit Szerves Magnézium kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló magnézium-citrátot tartalmaz. A magnézium-citrátból származó szerves magnézium jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen magnézium (magnézium-oxid, magnézium-karbonát) vegyületek. A magnézium és a B6 vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat, fogazat fenntartásában. A B6 vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

Adagolás: Napi 1 vagy 2 filmtablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 70 db tabletta

Nettó tömeg: 96,25 g

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

2 305 Ft
 
Nézet:
Sorrend: