Gyógytermékek

Nézet:
Sorrend:

Natur Tanya® 5 ujjas Masszázskesztyű arcra, testre1PÁR – serkenti a vér- és nyirokkeringést, leradírozza az elhalt hámsejteket


Használja fürdés közben. Leradírozza az elhalt hámsejteket, fokozza a vér- és nyirokkeringést és segíti a test és arcápolók felszívódásának hatékonyságát.

3 lépéses tipp helyi zsírpárnák és narancsbőr ellen


1. lépés:

Fürdés közben gyengéd, alulról-felfelé haladó körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át a testet. Ez eltávolítja az elhalt hámsejteket, fokozza a vér- és nyirokkeringést és kitágítja a pórusokat.


2. lépés:

Töröljük szárazra a bőrt szintén alulról-felefelé haladó körkörös mozdulatokkal, majd kenjük fel a Chili gélt. A gélben a chili paprika zsírégető kapszaicinjét találjuk koncentrálva, ami csökkenti a helyi zsírpárnákat és a narancsbőr megjelenését. Az előkészítésnek köszönhetően a kapszaicin a bőr mélyebb rétegeiben tud majd felszívódni.

Tudta? Felkenni a chili gélt fürdést követően, egyenlő ugyanannyi kalóriacsökkentéssel, mint ha egy óra hosszat sétálnánk!

3.lépés:

Ha tovább akarjuk fokozni az eredményt, használjunk speciális kozmetikai testtekercselő fóliát. Haladjunk a bokától felfelé tekercselve körbe az egész testen, egészen a csípő és a has területéig. Figyeljünk rá, hogy a fólia ne legyen se túl laza, se túl szoros, és minden „körnél” fedjék kissé egymást a rétegek.

Ezt követően takarózzunk be és feküdj le egy órára, majd szedjük le a fóliát, de a gélt ne mossuk le, hiszen hatóanyaga 6-8 órán át még tovább dolgozik. Az edzettebbek tornával, például szobabiciklizéssel vagy futópadi gyaloglással is fokozhatják a hatást.

 

840 Ft

Natur Tanya® Lélegző, speciális testtekercselő kozmetikai fólia. Bőrfeszesítés, helyi zsírpárnák, narancsbőr!

Ma már számos testtekercselő fólia közül választhatunk a piacon. Az azonban, hogy mivel tekercselünk, ugyanúgy nem mindegy, mint az, hogy mit kenünk fel a fólia alá!

Új generációs, speciális testtekercselő fólia 
Ennek a szabadalommal védett, új generációs, speciális testtekercselő fóliának, az egyik előnye, a 22 mikronos anyagvastagságában rejlik (ez nem állítható elő újrahasznosított műanyagból, így az allergia is kizárva), ami nagyszerű levegőzést enged a bőrnek, a másik tulajdonsága, a fólia szövetszerkezete, ami nagy teherbírású és nagyszerűen tapad fel az anyaggal borított testrészre (ezáltal a felhelyezése is könnyebb), ugyanakkor nagy hőt képez, ami a hatóanyagokat mélyebb rétegekbe préseli.

A módszerrel a nyirokkeringést fokozzunk. Ennek köszönhetően növeljük a salak- és méreganyagok elszállítását, amit a kiválasztó szervek a vese, a máj és az emésztési folyamat feldolgoznak. Éppen ezért még nagyon fontos a kúra alatt megemelni a folyadékbevitelt! Fontos azt is megjegyezni, hogy a hőegyensúly változás hatására a szervezet rengeteg energiát használ fel, ami szintén fogyáshoz vezet!

Ajánlott alakformáló, fogyasztó, narancsbőr elleni testkezelésekhez, testpakoláshoz, otthoni használatra is. A testkezelések során, nagymértékben fokozza a felhasznált hatóanyagok hatását! Sportolás vagy infra-szaunázás közben az izzadás fokozására is ajánluk.


Miért kell speciális fólia a testtekercseléshez?

Ahhoz, hogy egy pakolás rendesen dolgozni tudjon, oxigénre van szükség.

A bolti, háztartási fólia (folpack) teljesen lezár, azaz nem szellőzik, nem dolgoznak a hatóanyagok, befullad a bőr, eltömődnek a pórusok. A kozmetikai tekercselő fóliákon apró, szemmel alig látható aprócska lyukak találhatók, amelyek épp annyira engedik szellőzni a bőröd, amennyire szükséges a pakolások hatóanyagainak mély felszívódásához. Mindemellett alapanyagában is sokkal erősebb, rugalmasabb, praktikusabban használható.


A Dr. Natur Kozmetikum testtekercselő fólia felhasználható:
Bármilyen márkájú testkezelő készítményhez, bármilyen testtekercselései eljáráshoz, testpakoláshoz; korlátozás nélkül:

  • narancsbőr (cellulit) testkezelés
  • bőrcsíkok halványítása, kötőszövet feszesítés
  • fogyasztó testkezelés, alakformáló bandázsolás
  • sportolás vagy infra-szaunázás közben az izzadás fokozására
  • aromaterápiás tekercselés, gyógyászati célú pakolások
  • krémes-, iszapos- és sópakolásos testkezelések
2 560 Ft

ESI® NO-DOL Hűthető-melegíthető géltasak- többször felhasználható CE/Orvostechnikai eszköz.

Többször felhasználható géltasak minden olyan esetre, amikor hőterápia, vagy krioterápia (hidegterápia ) szükséges

Melegterápia alkalmazása javasolt pl.: lumbágó, elfeküdt nyak, reumatikus tünetek, menstruációs panaszok, fülfájás kezelésére.

Hidegterápiát - alkalmazhatunk véraláfutások, rándulások, ficamok, fogfájás, fejfájás (migrén), rovarcsípések, égési sérülések, orrvérzés esetén.

 

4 595 Ft

ESI® NO-DOL Ördögkarom (ÖRDÖGCSÁKLYA) Fájdalomcsillapító hatású izom- és ízület gél - CE/Orvostechnikai eszköz minősítéssel

Külsőleg, izom- és, ízületi fájdalom, ízületi mozgásbeszűkülések (contracturák), izomgörcs, reumás fájdalom, sportsérülések, hátfájás esetére. Oldja az ízületek és izmok merevségét, szabaddá és fájdalommentessé teszi az ízületek mozgását, felfrissít és megszünteti a fáradtságérzetet.

4 830 Ft

ESI® NO-DOL Traum gél - zárt baleseti és sportsérülések esetén javallott CE/Orvostechnikai eszköz.

Húzódásra, zúzódásra

Aescint (vadgesztenye), ördögkarom és árnika kivonatot tartalmazó regeneráló gél, zárt baleseti – és sport sérülések (rándulás, húzódás, zúzódás, ficam) ill. azok következtében keletkező duzzanatok, gyulladások, vérömleny, véraláfutások kezelésére, reumás fájdalmak, ínhüvelygyulladás tüneteinek enyhítésére.

Színezőanyag és parabén mentes termék. Mikrobiológiailag tesztelt.

 

3 930 Ft

Specchiasol® Leni complex fájdalomcsillapító ízület gél -Ördögkarom+Boswellia+Legyezőfű+Paprika kivonat

Gyógynövények komplex, innovatív, természetes és szinergikus keveréke ízületi, mozgásszervi és reumatikus bántalmakra külsőleg!


Az összetevők hozzájárulnak:

  • az ízületek merevségének, és
  • gyulladásoknak a csökkentéséhez
  • az ízületi fájdalmak enyhítéséhez
  • Szerves, növényi vegyületek
  • Parabének és színezék nélkül
  • Gluténmentesen


Növényi kivonatok a javuló mozgásfunkciókért

Harpagoside (ördögkarom)
 Gyulladásgátló és fájdalomcsillapító szerves vegyületei hozzájárulnak a fájdalmak enyhítéséhez, és az ízületek duzzanatának csökkentéséhez.

Boswellia (tömjéngyanta) A tömjén szerves összetevői hozzájárulnak a gyulladások csökkentéséhez.

Réti legyezőfű A benne levő szalicilátoknak köszönheti („szalicilát-növénynek” is nevezik) fájdalomcsillapító tulajdonságát.

Paprika kivonat A kapszaicin fájdalomcsillapító és érzéstelenítő tulajdonságú, melynek része van a gyulladáskeltő derivátumok kialakulásában. A kapszaicin helyi alkalmazása segíti az ízületi és izomfájdalmak kiegészítő kezelését.

Az összetevők szinergikus hatékonyságát tudományos kutatások támasztják alá.

3 505 Ft
Nézet:
Sorrend: