Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:
A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezen keresztül a bőr ínynormál állapotának fenntartásához.

Kalcium:  hozzájárul a normál izomműködéshez., szükséges a normál csontozat , fogazat fenntartásához.

Kovaföld: építőeleme a szilícium-dioxid. Az emberi szervezetben a kötőszövetek sejtjeinek keménységét, szilárdságát és rugalmasságát biztosíthatja. Ezen hatásokat figyelembe véve nagy szerepet játszik az emberi szervezetnél a haj, a köröm és a bőr állapotának javításában.

Javallat: A haj, a köröm és bőr állagának megóvására

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

2 810 Ft

Dr.Herz Kurkuma Kapszula 60 db

Kiváló minőségű, kapszulánként 400 mg Curcuma longa port tartalmazó készítmény, hozzáadott C-vitaminnal

A kurkuma természetes gyulladáscsökkentő, elsősorban a reumás panaszok enyhítésében, az ízületi merevség oldásában, az ízületek rugalmasságának megtartásában és az ödémák csökkentésében játszik szerepet. Kiváló méregtelenítő és fájdalomcsillapító fűszer- és gyógynövény, védi a májat, a veséket, kezeli az emésztési panaszokat.

A kurkuma gyógynövényt népgyógyászat emésztési panaszokra, májbetegségekre, fájdalomcsillapításra, vérhígításra, bőrpanaszok kezelésére is egyaránt alkalmazza. Az utóbbi évtizedekben tudományos vizsgálatok bizonyították antioxidáns tulajdonságait. Főkomponense a kurkumin, amely a kurkuma színét adja.

Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadásgátló szereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát.

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

2 730 Ft

A ligetszépe olaj zsírsav összetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat. Hozzájárul az egészséges bőr fenntartásához, növeli a annak nedvességtartalmát. Hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működéséhez, a hormonális egyensúly fenntartásához.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

4 435 Ft

A lizin a fehérjéinket felépítő esszenciális aminosav, alapvető szerepe van a csontok és a bőr szerves állományát alkotó egyik legfontosabb fehérje, a kollagén képzésében, hiányában a táplálékkal bevitt kalcium nem tud beépülni a csontokba. A lizinek immunrendszert erősítő és vírusellenes hatását is igazolták. A lizin megfelelő adagban ?herpesz stop? hatású, azaz abban a fázisban állítja meg a betegség kifejlődését, amikor elkezdjük a szedését. 1-2 g Lizin bevételével az égető érzés perceken belül elmúlik, s egy 2-3 napos kúra napi 6-9 g Lizin bevételével megakadályozza a herpesz tüneteinek megjelenését.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 2 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 780 Ft

Dr.herz lysine-hcl+c-vitamin kapszula 60 db

A lizin egy nélkülözhetetlen aminosav, amely a C-vitaminnal és a cinkkel kombinálva elősegíti az immunrendszer megfelelő működését, hozzájárul a herpesz előfordulásának csökkentéséhez. A lizin megfelelő adagban „herpesz stop” hatású, azaz abban a fázisban állíthatja meg a betegség kifejlődését, amikor elkezdjük a szedését. 1-2 g Lizin bevételével az égető érzés rövid időn belül elmúlik, s egy 2-3 napos kúra napi 6-9 g Lizin bevételével megakadályozhatja a herpesz tüneteinek megjelenését.

Napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

2 525 Ft

Dr.Herz Magnézium Supra Kapszula 60 db

Magas dózisú, jól felszívódó bioaktív készítmény kapszulánként 400 mg szerves Magnéziummal  és hozzáadott szerves cinkkel a kedvezőbb élettani hatásért.

A magnézium létfontosságú az izmok kiegyensúlyozott működéséhez, főleg a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. Ezen felül a magnézium befolyásolja a kalcium és foszfor anyagcseréjét, emiatt szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében is egyaránt.

A cink hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, a bőr és haj egészséghez, a normál vércukorszint fenntartásához, szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 245 Ft

Fontos az idegrendszer, a szív és érrendszer valamint az izmok egészségéhez.

Magnézium, B1, B6, B12 vitamin és folsav tartalmú étrend-kiegészítő kapszula.

A mindennapok kihívásai, a stressz, a fizikai megerőltetés, a terhelés vagy a sport, energiát, izomerőt és erős idegrendszert igényelnek. Jó közérzetünknek és teljesítőképességünknek alapvető feltétele a megfelelő vitamin és nyomelem bevitel.  A magnézium egy kulcsfontosságú ásványi anyag. Mivel a magnézium mással nem helyettesíthető és szervezetünk sem tudja előállítani, ezért figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mennyiségű ásványi anyag bevitelére. Ezen kívül a tárolása csak korlátozott mennyiségben lehetséges. Az élelmiszerek nagyfokú feldolgozása napjainkban oda vezethet, hogy a táplálékból felvett magnézium mennyisége nem mindig megfelelő. A táplálék elkészítése során további veszteség léphet fel, de a hashajtók gyakori használata, valamint a rendszeres alkoholfogyasztás is magnéziumot von el a szervezettől. 

Magnézium- hozzájárulhat az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészségéhez, részt vesz a normál csontozat fenntartásában, szerepet játszik a sejtosztódásban.

B vitaminok - hozzájárulhatnak az idegsejtek optimális anyagcseréjéhez
A B vitaminok az enzimek fontos alkotóelemei, amelyek a sejtek, de főleg az idegsejtek anyagcseréjében létfontosságú szerepet töltenek be. A B1, B6, B12 vitamin és folsav kedvezően befolyásolhatja a vér homocisztein szintjét

B1 vitamin (Tiamin) - jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, valamint az izmok és az idegrendszer zavartalan működésében. 
B6 vitamin (Piridoxin) - elengedhetetlen az idegek és a szervezet fehérje-, szénhidrát-, és zsír anyagcseréjéhez. Szükséges a vörösvérsejt képzéséhez.

B12 vitamin (Cianokobalamin) - nélkülözhetetlen a vérképzésben, valamint központi szerepet tölt be az idegrendszer működésében. 
Folsav - egy vízoldékony, B csoporthoz tartozó vitamin. Központi szerepet tölt be a sejt-újraképződésben, fontos a fehérje anyagcsere folyamataiban, és alapvető része a növekedési és fejlődési folyamatoknak.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 245 Ft

A máj a táplálékkal bevitt toxikus anyagok kiszűrésének és semlegesítésének legfontosabb helye szervezetünkben. Az egészségtelen táplálkozás, a rendszeres alkoholfogyasztás megterhelheti, fokozott működésre készteti a májat. A Máriatövis kivonata hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkciók fenntartásához, a szervezet számára toxikus anyagok eltávolításához. A készítmény hatóanyaga (silymarin) elősegíti a máj egészséges működését és a májszövet, illetve a májsejtek normális regenerációját. Májvédő szerepe mellett hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

4 035 Ft

A Dr. Herz Mester Balzsam hatóanyagai prémium minőségűek és 100%-ban természetesek. Mesterséges színezéket, illatanyagot, parabéneket, kőolajszármazékokat nem tartalmaznak. Olyan különleges gyógyhatással rendelkező gyógynövények koncentrációja mint a borsmenta, árnika, erdei fenyő, eukaliptusz, vadgesztenye, körömvirág, kámfor, fekete nadálytő, rozmaring. A Mester Balzsamot úgy alkottuk meg, hogy kombinált összetevőivel a legjobb eredményeket érje el a használat során. Ajánljuk sportolóknak, időseknek és fiataloknak, akut és krónikus mozgásszervi panaszok kezelésére, visszeres panaszok, fejfájás esetén, és gyógyszeres terápia kiegészítőjeként. Továbá az alábbi tünetek esetén: ízületi, reumás fájdalom, zúzódások, hát-, derék-, izom-, gerincfájdalom, bokaficam, visszér, izomláz, izomgörcsök, fejfájás, sérülés okozta duzzanatok, ütődések.

A készítmény széles körben használható, például a vadgesztenye összetevőnek köszönhetően, amit visszeres gyulladt bőrfelületre, visszahúzza az ereket, elmulasztja a visszeres problémákat.

Az árnikát hatásos gyulladás- és fájdalomcsökkentőként ismeretes, külsőleg fertőtlenítő, sebgyógyító hatású, továbbá kelések, vérömlenyek, csonttörések okozta ödémák, zúzódások, rándulások kezelésére ajánlott. Enyhíti a rovarcsípések okozta viszketéseket, ismeretes fertőtlenítő hatása is. Reumatikus panaszokra is kiváló gyógyír. A rozmaringot is amely a fáradt és sajgó testrészek masszírozására ajánljuk. Használhatjuk izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök, isiász, reumatikus jellegű ízületi gyulladások, zárt baleseti sérülések időszakában, ápolási céllal. A borsmenta nem csak belsőleg hasznos gyógynövény, hanem mentális fáradtság, stressz és depressziós állapotok esetén enyhíti a fejfájást, vagy egyéb végtag fájdalmat. A feketenadálytő gyökere egy kis szerves molekulát az allantoint tartalmazza. Az allantoin segíti a csontok és csontszövetek regenerálódásának gyorsítását, mely a nadálytő egyik legfontosabb gyógyhatását biztosítja.

4 520 Ft

Dr.herz multivitamin férfiaknak kapszula 60 db

Ginseng-, szabalpálma-, ginkgo biloba kivonatot és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó étrend-kiegészítő
kapszula

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez. A cink részt vesz a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásában, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén elősegíti a pajzsmirigy és immunrendszer normál működését.

A biotin támogatja a haj, bőr normál állapotának fenntartását és segíti a normál pszichológiai funkciók működését.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS:

Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 620 Ft

Egészségünk megőrzéséhez és teljesítőképességünk növeléséhez elengedhetetlen a megfelelő tápanyagok fogyasztása. Napi egy szem Dr. Herz Senior multivitamin kapszula tartalmazza mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, melyek az 50 év feletti felnőttek szervezetéhez szükségesek.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az  idegrendszer megfelelő működéséhez. Segíti a vas felszívódását a szervezetben, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A B-vitaminok hozzájárulnak a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

A Jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.

A Magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

A Molibdén hozzájárul a kéntartalmú aminosavak normál anyagcseréjéhez.

A Réz hozzájárul a normál vasszállításban.

A Szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 200 Ft

Nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen eikozapentaénsav (EPA), és dokozahexaénsav (DHA) zsírsavakat. Az EPA és a DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250mg EPA és DHA bevitele esetén.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 160 Ft

Az ördögnyelvből kinyert konjak gumi, vagy glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkenéshez (3 g napi bevitel esetén)

A Króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva, szobahőmérsékleten tárolja! Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott! Ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak valamint elégtelen folyadékbevitel esetén fulladásveszély merülhet fel.

OETI Notifikációs szám: 14661/2014

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 645 Ft

Magas minőségű, nagy hatóanyag-tartalmú természetes bioaktív Q10 (Ubiquinone) hozzáadott E-vitaminnal és szerves kötésű Cinkkel.

A Q10 a szervezetünkben előforduló természetes antioxidáns koenzim. Mennyisége az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken, ezért kiegyensúlyozott beviteléről gondoskodni kell. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárul a szív egészséges működéséhez, a normális vérnyomás fenntartásához, a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz. Antioxidáns tulajdonságai révén védi a sejteket az öregedést okozó oxidatív stressz ellen.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

6 210 Ft

A kapszula komplett értékes összetevői révén erősítheti az immunrendszert, serkentheti a bélflórában lévő hasznos baktériumok szaporodását. A termék standardizált kivonatot tartalmaz, így biztosítva a legmagasabb hatóanyag tartalmat, a hozzáadott C-vitamin és szerves cink erősíti az immunrendszert, hozzájárul a normál kollagénképződéshez, valamint a porcok normál állapotának fenntartásához.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 205 Ft

Melatonint, Macskagyökér (valeriana) kivonatot, gyógynövényeket, B12-vitamint és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 60 db / 40,8 g

Komplex étrend-kiegészítő felnőtteknek vitaminokkal, értékes növényi kivonatokkal jól hasznosuló szerves cinkkel és melatoninnal. A macskagyökér hatékony természetes nyugtatószer, feszültségoldó, szorongásgátló hatását elsősorban alvási zavarokra és idegi eredetű gyomorfájdalmakra ajánljuk. A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt, amely hatás úgy érhető el, ha 1 mg melatonint fogyaszt a lefekvéshez közeli időben.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 990 Ft

A szem minden nap igénybe van véve. Számítógéppel való dolgozás, gyakori tévénézés, és természetesen az autóvezetés is különösen megterhelő a szemnek. A száraz levegő, a kevés alvás, az alkohol és nikotin befolyásolják a szem anyagcseréjét. Különböző faktorok játszanak fontos szerepet az egészségben, ugyanígy a szem látáserősségében is. Ehhez bizonyos tápanyagok biztosítják a jó ellátottságot.

A szemnek fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket a szervezet nem képes önállóan előállítani, ezért ezeket rendszeresen megfelelő táplálkozással biztosítani kell. Kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén ezek a tápanyagok nem kerülnek a szervezetbe. A Dr. Herz Szem Vital kapszulája tartalmazza mindazokat a szükséges anyagokat, melyek a szem anyagcseréjének fontos feladatát végzik.

A-vitamin hozzájárulhat a normál látás fenntartásához. C-vitamin hozzájárulhat az E- vitamin redukált formájának regenerálásához. A C és E vitamin a sejtek védekező rendszerének fontos részei, valamint a szemlencsék megfelelő működésénél van jelentősége. A lutein és a zeaxanthin erősítheti a szemeket. A B2 vitamin és a cink hozzájárul a normál látás fenntartásához.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

6 430 Ft

A cink hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, a haj-, bőr- és köröm normál állapotának megőrzéséhez, a normális szellemi működés, látás és csontozat fenntartásához.

Hatása a szervezetre:

Mivel a cinkhiány egyik jele a rossz éjszakai látás, nyilvánvaló, hogy a cink fontos szerepet játszik a szem egészségének fenntartásában. Antioxidáns tulajdonsága segít védekezni a szemet idősebb korban veszélyeztető makula degeneráció ellen, amit az oxidatív károsodás okoz. Cinkre a májnak is szüksége van az A-vitamin kiválasztásához, ami szintén jelentősen befolyásolja a látást. A cink annak a szállítási mechanizmusnak is része, ami a vért a szem környékére juttatja. Ha a retinában levő cink mennyisége csökken, akkor romlik a látás.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

2 540 Ft

A kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhatnak a a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A Magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat, fogazat fenntartásában. A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

2 810 Ft

Organikus, jól hasznosuló, magas minőségű szerves magnézium (magnézium-laktát), hozzáadott 6 fajta értékes B-vitaminnal és szerves cinkkel.

A kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A Magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat, fogazat fenntartásában. A B-vitaminok hozzájárulnak a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 355 Ft
 
Nézet:
Sorrend: