Gyógyfű teakeverék

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Gyógyfű Cukorstop Teakeverék Filteres 20 filter

A 2-es típusú cukorbetegség kezdődő szakaszában ajánlott. Az eperfalevél gátolja a cukor és keményítő bontásáért felelős enzimet, vizes kivonatában inzulint létrehozó és inzulintermelést fokozó komponenst is találtak.

Alkalmazás: Egy csészével főétkezések előtt. 1 filter/2.5 dl

A teakeverék egyedi összeállítású. A népgyógyászati tapasztalatok és az ezeket igazoló legújabb tudományos eredmények felhasználásával készült. A fehér babhéj a Német Gyógyszer Kódexben hivatalos. A fehér eperfa levél a Kínai Gyógyszerkönyvben elismert. A csalánlevél szerepel az Európai Gyógyszerkönyvben.
A fűszerként ismert tárkony újabban került antidiabetikus növényként a kutatások látószögébe. 

940 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
845 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

A krizantém (Chrysanthemum morifolium) Kína, azon belül is Hang Zhou külterületének speciális terméke, termesztési története hosszú múltra tekint vissza, a virág hírneve a kínai Long Jing (sárkány kút) zöld teájához hasonló. Az ősi Kínában fogyasztása a kínai császárok kiváltsága volt. Teaként elkészítve a virágok különlegesen szép látványt nyújtanak.
Távol-Keleten olyan népszerű, mint nálunk a kamilla virág, felhasználási területük is hasonló. Külsőleg szemöblítőként is alkalmazzák

2 630 Ft

Gyógyfű Egynyári Üröm-Mix/artemisia 50 g

Gyulladásgátló, baktérium-, és gombaellenes, vírusgátló tulajdonságú termék.

Teakészítés: 3g herbát 250ml forró vízhez adunk. Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.

Ajánlott fogyasztás: egy-két csészével naponta.

Az egynyári üröm (Artemisia annua) kínai eredetű, hazájában mintegy 2000 éve használt gyógynövény, melynek a hagyományos kínai orvoslás sokféle hatást tulajdonít. A termesztésből elvadulva idővel sokfelé elterjedt, szórványosan nálunk is előfordul. A kínai, koreai és vietnami gyógyszerkönyvben szerepel. Napjainkban a tudományos kutatás több okból kiemelt figyelmet szentel neki. Az eperfalevél nálunk elfelejtett gyógynövény, amit szintén a Kínai Gyógyszerkönyv tartalmaz. A borsmenta, édesgyökér és gyömbérgyökér régi gyógynövényként megtalálhatók az Európai Gyógyszerkönyvben.  

1 065 Ft

Gyógyfű Érdoktor Teakeverék 50 g

Az “ÉRDOKTOR” keringési zavarok, visszér, ödéma kiegészíto terápiához ajánlott teakeverék.

Hatóanyagai erősítik az ereket és segítik a véráramlást, gátolják az erek elöregedését.

A felhasznált gyógynövények mindegyike szerepel gyógyszerkönyvekben. A népgyógyászati tapasztalatok és laboratóriumi vizsgálati eredmények mellett, a terápiás hatásokat korszerű, humán klinikai kísérletek is bizonyítják. A vörös szőlő levél, pohánka virágos hajtás, fehér eperfa levél és orvosi somkóró virágos hajtás hatóanyagai egymást támogatva segítik a szervezet keringési rendszerét.

250 ml forró vízhez egy csapott evőkanál teakeverék javasolt, napi három alkalommal. 18 éves kor alatt nem adható! Terhesség és szoptatás alatt-kísérleti eredmények hiányában-nem ajánlott!

1 035 Ft

Gyógyfű Étvágycsökkentő Teakeverék 50 g

A teakeverékben felhasznált gyógynövények az éhségérzetért felelős ghrelin hormon kiválasztását és ezáltal az étvágyat csökkentik.

Élvezeti teaként is fogyasztható gyógyteakeverék

A teakeveréket alkotó sokoldalú gyógynövények régóta használatosak terápiás hatásuk miatt és/vagy élvezeti teaként. Sikeresen tudják befolyásolni a szervezet működését. A fehér eperfa levelet nemrég fedezte fel újra a humán egészséggel kapcsolatos kutatás. A Kínai Gyógyszerkönyvben hivatalosan elismert gyógynövény. Az élvezeti teaként ismert maté tea szintén újabban került a kutatók látókörébe. A fehér babhéj régóta használatos a népgyógyászatban, e mellett diabetes teakeverékek gyakori alkotórésze. A rozmaringlevél szerepel az Európai Gyógyszerkönyvben. 

Az ajánlott mennyiségben fogyasztva a teakeverék hatóanyagai megtámogatják a fogyókúrát és meggyorsíthatják a fogyás folyamatát.

Alkalmazás: 1 kávéskanál teakeverék vagy 1 teafilter 250 ml forró vízhez. Reggel és napközben 2-3 csészével.

1 065 Ft

Gyógyfű gastro-plus emésztésjavító teakeverék 50 g

Komplex emésztésjavító hatással bír. Enyhén kesernyés ízű. 

Az összeállított kombináció komplex emésztésjavító hatással bír. Az enyhén kesernyés ízt adó orvosi pemetefű, kamillavirág és cickafarkfű virág étvágygerjesztők. Serkentik az emésztőmirigyek működését, gyorsítják a gyomor- és bélmozgást. Ezen felül megszüntetik a savhiányt, fokozzák a gyomornedv és az epe elválasztását. A májra is előnyös hatást fejtenek ki.

Teakészítés: 2-3 kávéskanál teakeveréket forrásban lévő vízzel felönteni, lefedni, majd 10 perc állás után, lassú kortyokban meginni.

A teát legalább fél órával az étkezés előtt kell fogyasztani, mivel a hatásmechanizmus kialakulásához időre van szükség.

Kúraszerűen alkalmazva 3-4 héten keresztül naponta 3 csésze tea fogyasztandó. Alkalmas a szintetikus gyógyszerekkel végzett kezelés kiegészítésére.

920 Ft

Gyógyfű Hajgyógyász Hajhullás Elleni Teakeverék 50 g

?HAJGYÓGYÁSZ? androgén hajhullás elleni teakeverék Nőknek és férfiaknak ajánlott androgén hajhullás esetén. Szabályozza a hajhullásért felelős hormontermelést és erősíti a hajhagymákat.

Androgén hajhullás (Alopecia androgenica) esetén, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott teakeverék. Belsőleges fogyasztásra és fejbőr bedörzsölésére, leöblítésére.

Hajöblítésre, bedörzsölésre is ajánlott! Autoimmun betegségben nem használható! A foltos hajhullás (Alopecia areata) kezelésére nem alkalmas!

Adagolás: belsőleg fogyasztva 5 perc főzés és lehűlés után, étkezések között 3 csészével naponta. Legalább féléves kúra javasolt.

Véralvadás gátló gyógyszerek (warfarin) szedése mellett a tea nem fogyasztható!

990 Ft

Gyógyfű Víruskergető Teakeverék 50 g

A citromfű és a kasvirág vírus ellenes, a tüdőlevél és a kakukkfű görcsoldó, hurutoldó, köptető hatású.

A mediterrán területeken sok helyen nagymértékben elterjedt bodorrózsát a népgyógyászat évszázadok óta használja különböző betegségek kezelésére. Az egyéb alkotórészek közül a kasvirág és a tüdőlevél önmagukban és keverékekben régóta általánosan használt gyógynövények. Az eredmények alapján leghatásosabbnak a fertőzés megelőzésében, megállításában bizonyulhat. 

Alkalmazás: 1 kávéskanál teakeveréket adjunk 250 ml forró vízhez. Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.

Ajánlott fogyasztás: egy csészével, több alkalommal naponta.

1 065 Ft
Nézet:
Sorrend: