Paradicsompüré

Nézet:
Sorrend:

Ínycsiklandó feltét olasz tésztákra, pizzákra vagy szendvicsre.

Az Alce Nero bazsalikomos paradicsompürék hosszúkás paradicsomból készülnek, amelyeket a Pó-Delta mintegy 30 gazdaságában termesztenek Ferrara és Ravenna tartományban. A megfelelő érettségi fokon betakarított paradicsomot átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az összes íz, aroma és tápanyag megőrzése érdekében.

1 710 Ft

Alce Nero Bio Sárga paradicsom püré 350g

Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő.

A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat.

1 440 Ft

Bio Berta bio passata passzírozott paradicsom 500 ml

Felhasználási javaslat: mivel a termék fűszereket nem tartalmaz, így mindenki saját ízlésének megfelelően fűszerezheti (sózás szükséges lehet). Melegítéskor ízlés szerint adhatunk hozzá tojást, kolbászt, sonkát, stb. Jó étvágyat hozzá!

Adagoláshoz mindig tiszta eszközöket használjunk és felbontás után visszazárva hűtőszekrényben tároljuk.

Allergén anyagot nem tartalmaz.

Kiszerelés: 680 gr / üveg

Származási hely: Magyarország 

1 370 Ft
Nézet:
Sorrend: