B-vitamin

Nézet:
Sorrend:
-20%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 20% kedvezménnyel

Bioextra B-Komplex Kapszula 100 db

A BIOEXTRA-B komplex 6-féle B-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, az idegrendszer normál működésének támogatásáért.

A B-vitaminok családjába olyan vízoldékony vitaminok tartoznak, melyek a szervezet egészséges működése szempontjából nélkülözhetetlenek. Sokan elsősorban az idegrendszerre gyakorolt hatásaikról ismerik ezt a vitamincsoportot, melyet B-komplex néven is ismerhetünk, ám számos egyéb funkciót látnak el, például a vérképzésben is, és az immunrendszer működésében is fontos szerepük van.

A készítmény hozzájárul :

? az immunrendszer normál működéséhez,

? a normál pszichológiai funkció fenntartásához

? a kifáradás és a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez

? valamint a normál mentális teljesítmény fenntartásához.

Lágyzselatin formátumának és kis méretének köszönhetően könnyedén lenyelhető!

1 980 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 580 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-30%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 30% kedvezménnyel

Segít abban, hogy emésztése zavartalan maradjon, segít fenntartani a komfortérzetet mind a gyomorban, mind a nyelőcsőben. Jótékony baktérium-tartalma miatt az egész emésztőrendszer egyensúlyát is karban tartja.

Felhasználási javaslat:

A Gastro-Bon alkalmazása javasolt a gasztrointesztinális rendszer egészségéért. Ajánlott a nyelőcső nyálkahártyájának védelmére, erősítésére. Segíti a gyomor és bélrendszer egészségét, a jó emésztést. A régi medvecukorra hasonlít az íze, amit legtöbben szívesen elrágcsálnak. Emellett nagy előnye, hogy cukrot egyáltalán nem tartalmaz, a benne lévő xilitol, nyírfacukor a fogaknak éppen előnyös!

A készítmény alkalmazása javasolt:

  • az emésztés elősegítésére,
  • a nyelőcső védelmére a gyomorsavval szemben (savas visszafolyás),
  • a tejcukor lebontásának segítésére,
  • antibiotikum-kezelések alatt és után,
  • utazások, nyaralások során a bélműködés segítésére,
  • betegségek alkalmával az immunrendszer támogatására.
6 975 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 880 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

B-MAX Multivitamin + Aktív Ginseng tabletta, B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez - étrend-kiegészítő


Jellemzők (fő hatóanyagok): B1-vitamin, B6-vitamin, folsav, C-vitamin

 

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% az NRV, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményben található vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A ginseng segít a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja anormál vérkeringést, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

 

3 095 Ft

A Shiitake és a Ganoderma gomba egyaránt fontos fehérje-, kálium- és cink-forrás. Mindkét gomba rostanyagban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára fontos aminosavakat, B- és D-vitamint. A pecsétviazsgomba hozzájárul a természetes immunvédelemhez (betegségek utáni lábadozáskor, radikális kezelések után rendkívül fontos a legyengült immunrendszer helyreállítása).

 

2 090 Ft

Dr.Herz B-Komplex Max Kapszula 60 db

Komplex készítmény 10 értékes és létfontosságú B-vitaminnal, C-vitaminnal, Inozitollal, bioaktív szerves cinkkel az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséért.

Ezek a vitaminok szolgáltatják a sejtek számára az energiát, a bevitt táplálékból alakítják át.

Segítenek fenntartani az idegek, a máj, a bőr, a szem és a haj egészségét, az izmok megfelelő mozgását, a gyomor- és bélrendszer szabályos működését, valamint normál agyműködést biztosítanak.

Az inozitol a B-vitaminok családjába tartozó anyag, mely számos élettani folyamathoz járul hozzá, elsősorban az anyagcsere folyamatokra hat, részt vesz az ingerületek átadásában, de segít megőrizni a szív-és érrendszer, az idegek, az agyi funkciók, valamint a szem egészségét is.

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 525 Ft

Dr.herz baba mama vital komplex kapszula 60 db

B-vitaminokat, 11 értékes szerves vitamint, biológiailag aktív folsavat (kalcium-L-Metil-folát), és jól hasznosuló szerves vasat tartalmazó komplex készítmény a baba és a mama egészségért.

Vegán komplex készítmény B-vitaminokkal, 11 értékes szerves vitaminnal, biológiailag aktív folsavval (kalcium-L-Metil-folát), és jól hasznosuló szerves vassal a baba és a mama egészségért. A készítmény összetevői révén kiegyensúlyozott vitaminbevitelt eredményez a várandóság előtt, alatt és után is. Ajánljuk a várandósságra való felkészüléshez, a várandósság időtartama alatt, illetve a baba megszületése után a szoptatás időtartama alatt is. Készítményünk jódot nem tartalmaz, így jód érzékenyek valamint pajzsmirigy problémával rendelkező kismamák számára is optimális.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula bő folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

4 015 Ft

Elősegíti a megfelelő fizikai és pszichés állapot elérését. Támogatja az immunrendszert. Antioxidáns hatású.

Trimetil-Glicin - A cukorrépából kivonva erőteljes szerepet játszik különösen a méregtelenítési folyamatban a homocisztein (erőteljes oxidálószer és szabadgyök-generátor), mint például: szív- és érrendszeri betegségek esetén, képes javítani a glükóz anyagcseréjét, az oxigén kihasználását, a krónikus fáradtságot, ideális sportversenyekhez és a máj védelmére.

Dimetil-Glicin - Étrend-kiegészítő, amelyet fizikai és mentális stressz okozta betegségek leküzdésére használnak, valamint az autizmus és az Asperger-szindróma kezeléséhez. Ez a dimetilglicin fokozza a test energiafolyamatait, elősegíti a szív- és érrendszer működését, javítja a glükóz anyagcseréjét, az oxigénfelhasználást.

Komplex B-Vitamin - A B-komplex vitaminok energiát szolgáltatnak a szervezet számára azáltal, hogy beavatkoznak elsősorban a szénhidrátok glükózzá történő átalakításába. Az idegrendszer működésének alapvető fontosságát az idegek egészségének egyik fő tényezőjének tekintik. Elengedhetetlenek a szem, a száj, a bőr, a haj, a máj egészségéhez és a bélizmok tónusának fenntartásához is.

Inozitol - Az inozitol a B-vitamin csoport része (a B7-vitamint mezoinozitnak is nevezik), szoros kapcsolatban áll a kolinnal és a sejthártyák elsődleges összetevője is, ahol foszfatidil-inozitol formájában van jelen. Szoros kapcsolatban áll a lecitinben található biotinnal és kolinnal. Az inozitol elengedhetetlen a sejtek mitokondriumainak a legjobb működéséhez. Ezek a sejtorganellák nélkülözhetetlenek az energiatermeléshez, a sejtméregtelenítéshez.

Édesnarancs illóolaj - Hasznos nehéz emésztés során, illetve más olajokkal hígítva a narancsbőr, az álmatlanság, a megfázás és az influenza elleni küzdelemben.

A Spagyric forma erősíti a jótékony hatását.

 

9 655 Ft

B-vitaminok hozzájárulnak a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A folsav szerepet játszik a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében. Kolin szükséges az agysejtek növekedéséhez. Inozitolnak szerepe van az idegek ingerület továbbításában és a zsírok szervezeten belüli szállításában.

 

 

1 585 Ft

A kapszula szedésével nagy mennyiségű zöld táplálékhoz juthat, egy optimális lúgos környezetben pedig a test öngyógyító folyamatai jobban működnek.


Optimális pH-egyensúlyban, a test elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól, mely az elsavasodás következménye volt. Megnőhet az energiaszintje, és megerősödik a szervezet immunrendszere.

 

 

 

2 370 Ft

Natur Tanya® Szerves szépségvitamin 19 féle bioaktív összetevő a haj, a bőr és körmök egészségére, mezei zsurlóból nyert 120 mg természetes szilíciummal, biotinnal vegán kapszulatokban

  • vitaminok, ásványi anyagok
  • szerves aminosavak
  • előemésztett kollagén
  • növényi kivonatok
  • mezei zsurlóból nyert természetes szilícium
  • laborban bevizsgált termék!
  • mesterséges tartósítószer, színezék, aroma nélkül
  • gluténmentes
  • laktózmentes
  • vegán kapszulatok


A biotin, a cink és a szelén hozzájárul a haj egészséges állapotának fenntartásához. Az A-vitamin, a biotin, a cink, a niacin és a riboflavin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. A szerves ásványi anyagok (cink, szelén) hozzájárulnak a köröm normál állapotának fenntartásához.

3 450 Ft

Naturland B 100% Komplex + magnézium 375mg Kapszula 60 db

Magnéziumot és B-vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

A magnézium, a niacin, a B6-vitamin és a riboflavin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez, míg a magnézium, a niacin és a B6-vitamin a normál pszichológiai funkció fenntartásához is. A pantoténsav hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.

3 680 Ft

Magas C-vitamin, vas és magnézium tartalmú, vákuumszárított feketeribizli és cékla por keverék.

Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

  • Termék tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül.
  • A vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében
  • A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Ajánlott felhasználás: 2 evőkanál (15g) port oldjon 2 dl szénsavmentes vízben. Azonnal oldódik! A dobozt használata után gondosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. A dobozban nincs csomósodásgátló adalék, ezért felbontásután a levegő nedvességtartalmát magábaszívhatja, és összeállhat a termék. Ha beleményedik célszerű öszetörni, és utána folyadékban feloldani. Ez a hatását és az élvezeti értékét nem befolyásolja. Naponta egy alkalommal fogyasztandó.

A C-vitamin az egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír.
A szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért nélkülözhetetlen.
Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle. Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen fontos ez a védelem a gyermekek esetében.

A vas szervezetünk számára nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából kiemelt jelentősége van.

A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését.

A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára is fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • Kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • Betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.


A feketeribizli hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

7 135 Ft

Magas C-vitamin és vas tartalmú, étrend kiegészítő. 

Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

  • Termék tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül.
  • A vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében
  • A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Ajánlott felhasználás: 2 evőkanál port oldjon 2 dl szénsav mentes vízben. Naponta egy alkalommal fogyasztandó.

A C-vitamin az egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír.
A szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért nélkülözhetetlen.
Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle. Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen fontos ez a védelem a gyermekek esetében.

A vas szervezetünk számára nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából kiemelt jelentősége van.

A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését.

A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára is fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • Kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • Betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.


A feketeribizli hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

7 135 Ft

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat.

A szupertáplálékok esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket stb. tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes napi szinten beépíteni étkezesünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

A spirulina egy édesvízi kék-zöld mikro alga, mely rendkívül magas klorofill tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja az emésztést és az anyagcsere működését. Nevét spirál alakjáról kapta. 

Mérete kb. 100-szor nagyobb a többi algáénál, sejtje gyakran szabad szemmel is látható. A chlorellához hasonlóan nagyon magas a növényi fehérje tartalma (akár 60-65% is lehet).

Vitaminokban (A, B és E), aminosavakban, ásványi anyagokban, nyomelemekben (kálium, kalcium, magnézium, cink, foszfor, mangán, vas és szelén) és enzimekben gazdag, immunrendszerünk nagyszerű segítője. A vitaminok közül a B12 is megtalálható benne, melyet a növényi eredetű ételek közül csak nagyon kevés tartalmaz, így a vegetáriánusoknak ideális táplálék.

2 025 Ft

Swanson B-Komplex Kapszula 100 db

A B-vitaminok hozzájárulhatnak az idegrendszer egészséges működéséhez, a stressz oldásához, a normál agyműködéshez, segíthetnek a haj, bőr, köröm egészséges állapotának fenntartásában.

A B-vitamin komplexnek köztudomásúan stressz-csökentő hatása van. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget. Számos B-vitamin játszhat katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében.

A Swanson Super Stress B-Complex kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy feltöltse a leginkább igényelt tápanyagokat a nagyon stresszes időszakokban. Minden kapszulája ötvözi a B-vitaminok bőséges kínálatát a nagy hatásfokú C-vitamin erős antioxidáns védelmével.

9 235 Ft

Vitaking B-50 Complex Vitamin Kapszula 60 db

A Mega B-50 egy remek, valóban nagy potenciájú étrend-kiegészítő, ami tartalmazza az összes B-vitamint, ami szükséges a szervezetének. A megújult Vitaking Mega-50 a folsavat folát formában tartalmazza, ami folsav természetben előforduló formája.

A B-Complex vitamin hatóanyagai számos fontos élettani folyamatban részt vesznek. A korszerű összetételű B-Complex a B-vitamin család összes fontos tagját tartalmazza.

Köztudomásúan stressz-csökkentő hatása van. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget.  Pozitívan befolyásolják a test energia-háztartását is.

Hozzájárul az idegrendszer optimális működéséhez, javítja a koncentráló,- és emlékezőképességet, valamint hatásos segítség levertség és fáradtság ellen is.

4 630 Ft

A B-vitamin komplexnek köztudomásúan stressz-csökentő hatása van. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget. Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében.

A B-vitaminok pozitívan befolyásolják a test energia-háztartását is. Aki nem akar nyugtató szerekhez vagy altatóhoz nyúlni, akinek a sok idegesség miatt lecsökkent az étvágya, annak a legkézenfekvőbb és legegészségesebb megoldás a B-komplex vitamin használata.

Ezen termékünk tartalmazza a B-vitamin komplex összes tagját, ezen kívül plusz B-1 vitamint és 500mg C-vitamit is. Egyes B-vitaminok szedése mellett célszerű folyamatosan pótolni a C-vitamint is a szervezetben. Ez a termék speciálisan úgy készült el, hogy már eleve tartalmazza a napi szükséges mennyiségű C-vitamint.

4 480 Ft

Vitaking Biotin B7-Vitamin Tabletta Új 100 db

B7-vitaminként is ismerjük. A biotin szerepet játszik az egészséges sejt-növekedésben, valamint a szervezetünk teljes anyagcseréjében.

Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a biotin hiánybetegsége ritkán fordul elő. Az egészséges bélflóra a napi szükséges mennyiség többszörösét is képes előállítani. Ugyanakkor számos emésztési rendellenesség, szélsőséges diéta vagy tartós antibiotikum kezelés hatására felléphet a hiánya.

A biotin szerepet játszik az egészséges sejt-növekedésben, valamint a szervezetünk teljes anyagcseréjében.

A biotin megtalálható számos kozmetikai termékben, amit a haj, a köröm és a bőr kezelésére fejlesztettek ki. Gyakran ajánlják étrend-kiegészítőként is a haj, a bőr és a köröm erősítésére.

2 810 Ft
Nézet:
Sorrend: