B-vitamin

Nézet:
Sorrend:

Swanson B-Komplex Kapszula 100 db

A B-vitaminok szolgáltatják testsejtjeinknek az energiát. Ez a B-vitamin komplex olyan kulcsfontosságú B-vitaminokat tartalmaz, mint a niacin, folsav és B12 vitamin, az immunerősítő C- vitaminnal kombinálva, hogy a stresszoldó immunrendszert támogató formula feltöltse a leginkább igényelt tápanyagokat.

B-vitamin

Vízben oldódó vitamincsalád. Többféle, a szervezet számára fontos B-vitamin alkotja, egymással együttműködve, közösen fejtik ki a hatásukat, felszívódásuk is jobb együtt, mint külön-külön. Vízoldékony vitaminok lévén a vérrel és a vizelettel gyorsan kimosódnak, ezért rendszeres pótlásuk elengedhetetlen. A B-vitaminok hozzájárulhatnak az ideg- és immunrendszer egészséges működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Jótékony hatással lehet a szívre, a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokra, a haj és a bőr állapotára. B-vitamin -komplexként legnagyobb szerepük az idegrendszerben, az emésztőrendszerben és a bőr egészségének megőrzésében mutatkozik. Ezek a vitaminok szolgáltatják a sejtek számára az energiát, a bevitt táplálékból alakítják át. Segítenek fenntartani az idegek, a máj, a bőr, a szem és a haj egészségét, az izmok megfelelő mozgását, a gyomor- és bélrendszer szabályos működését, valamint normál agyműködést biztosítanak.

9 235 Ft

Vitaking B-50 Complex Vitamin Kapszula 60 db

A Mega B-50 egy remek, valóban nagy potenciájú étrend-kiegészítő, ami tartalmazza az összes B-vitamint, ami szükséges a szervezetének. A megújult Vitaking Mega-50 a folsavat folát formában tartalmazza, ami folsav természetben előforduló formája.

A B-Complex vitamin hatóanyagai számos fontos élettani folyamatban részt vesznek. A korszerű összetételű B-Complex a B-vitamin család összes fontos tagját tartalmazza.

Köztudomásúan stressz-csökkentő hatása van. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget.  Pozitívan befolyásolják a test energia-háztartását is.

Hozzájárul az idegrendszer optimális működéséhez, javítja a koncentráló,- és emlékezőképességet, valamint hatásos segítség levertség és fáradtság ellen is.

4 630 Ft

A B-vitamin komplexnek köztudomásúan stressz-csökentő hatása van. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget. Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében.

A B-vitaminok pozitívan befolyásolják a test energia-háztartását is. Aki nem akar nyugtató szerekhez vagy altatóhoz nyúlni, akinek a sok idegesség miatt lecsökkent az étvágya, annak a legkézenfekvőbb és legegészségesebb megoldás a B-komplex vitamin használata.

Ezen termékünk tartalmazza a B-vitamin komplex összes tagját, ezen kívül plusz B-1 vitamint és 500mg C-vitamit is. Egyes B-vitaminok szedése mellett célszerű folyamatosan pótolni a C-vitamint is a szervezetben. Ez a termék speciálisan úgy készült el, hogy már eleve tartalmazza a napi szükséges mennyiségű C-vitamint.

4 480 Ft

Vitaking Biotin B7-Vitamin Tabletta Új 100 db

B7-vitaminként is ismerjük. A biotin szerepet játszik az egészséges sejt-növekedésben, valamint a szervezetünk teljes anyagcseréjében.

Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a biotin hiánybetegsége ritkán fordul elő. Az egészséges bélflóra a napi szükséges mennyiség többszörösét is képes előállítani. Ugyanakkor számos emésztési rendellenesség, szélsőséges diéta vagy tartós antibiotikum kezelés hatására felléphet a hiánya.

A biotin szerepet játszik az egészséges sejt-növekedésben, valamint a szervezetünk teljes anyagcseréjében.

A biotin megtalálható számos kozmetikai termékben, amit a haj, a köröm és a bőr kezelésére fejlesztettek ki. Gyakran ajánlják étrend-kiegészítőként is a haj, a bőr és a köröm erősítésére.

2 810 Ft
Nézet:
Sorrend: