Szív és érrendszer

Nézet:
Sorrend:

?A lazacolaj a szervezet által elő nem állítható esszenciális zsírsavak forrása.


Az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés a természetes hatóanyagok és ezen belül az esszenciális zsírsavak iránt. 

Halolaj

A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezeknek, a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez.

Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.

Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. 

 

3 595 Ft

A gránátalmát (Punica granatum) Ázsiában és a Közel-Keleten évezredeken át nagy becsben tartották spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában.Az antioxidáns ekvivalenciát mérő Trolox teszt szerint a gránátalma-lének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. Gránátalma flavonoidjairól pedig bizonyitották, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist), így daganatellenes hatást fejtenek ki.

A GRALMA kapszula: gránátalma (Punica granatum) és szőlőmag kivonatát (rezveratrolt) tartalmaz lecitinnel, folsavval és C-vitaminnal, melyek antioxidáns hatásukkal hozzájárulnak a szervezetben lejátszódó káros oxidatív folyamatok gátlásához. A gránátalma kivonat, a rezveratrol és az ellagsav a többi alkotóelemmel együttes kedvező alkalmazhatósági területei: - a szív egészsége,
- koleszterincsökkentés, - tumoros megbetegedések megelőzése.

4 300 Ft

Az antioxidánsok támogatják az immunrendszert, segítik az ízületek egészségének a megőrzését, jótékony hatással vannak a koleszterin szintre, a keringésre és segítik a bőr egészségének megőrzését.

A royal green astaxanthin antioxidáns nem tartalmaz semmilyen vegyszert, tartósítószert, mesterséges ízesítőt és ízfokozót.

 

 

11 545 Ft

Az Iron All egy speciálisan összeállított komplex formula, ami a vason kívül tartalmazza többek között a B-vitamin komplex tagjait, beleértve a folsavat és a B12 -vitamint, valamint a felszívódáshoz szükséges C-vitamint is.

A vashiány és a vashiányos tünetei jól ismertek:

  • a fáradékonyság
  • gyengeség
  • fejfájás, szédülés
  • a bőr sápadtsága
  • nyelési zavarok

 

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.

  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
  • hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglo­bin-képződéshez.
  • vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállí­tásban
  • hozzájárul az immun­rendszer normál működésé­hez
  • hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentésé­hez
  • szerepet játszik a sejtosztódásban.


OÉTI bejegyzési szám: 2 tabletta
Napi ajánlott mennyiség: 
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

4 605 Ft

A B1 vitamin, másnéven tiamin vízben oldódik, amit naponta pótolni kell, akárcsak a többi B-vitamin komplexhez tartozó vitaminokat.

A B1-vitamint erkölcsi (morális) vitaminnak is nevezik, az idegrendszerre és a szellemi viselkedésmódra gyakorolt hatása miatt.


Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében.

  • A tiamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
  • A tiamin hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez.
  • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez is.
  • Folyamatos szedése esetén C-vitamin hiányt okozhat, tehát célszerű azzal együtt arányosan alkalmazni.


Ugyan a B1 vitaminnak számos hasznos tulajdonsága van, jellemzően B-komplex készítmények vagy jó minőségű multivitaminok összetevőjeként találkozhatunk vele.

Mivel a B-vitamin család tagjai együtt hatékonyabban működnek, mint külön-külön, így ha tiamin hiányunk van, akkor is érdemes legalább egy B-komplex készítmény kiegészítőjeként szedni.

5 600 Ft

Az egyik legismertebb és legkedveltebb vitamin amely folyamatosan szívódik fel a szervezetben.

Az egyik legismertebb és legkedveltebb vitamin. A C-vitamin egy erőteljes antioxidáns, mely vízben oldódik. Ahhoz, hogy a szervezetet folyamatosan ellássuk C-vitaminnal, ezt a vitamint folyamatosan pótolnunk kell, mert néhány óra alatt kiürül a szervezetből.

A TR kifejezés nyújtott felszívódást jelent (angolul: time release), így a termék folyamatosan biztosítja a szervezet számára a szükséges mennyiségű C-vitamint.

  • Hatékony antioxidáns
  • Erősíti az immunrendszert
  • Segít megőrizni a haj, a bőr és a köröm egészségét
  • Az egészséges fogak, csontok és fogíny felépítésének fontos eleme
  • Hozzájárul a vas felszívódásához
  • Építi a vérereket, és elősegíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.
  • Folyamatos felszívódású változatunk 8-10 óra alatt egyenletesen fejti ki hatását. 
3 720 Ft

A természetes C-vitamin elősegíti a sejtek védelmét, antioxidáns hatásának köszönhetően hozzájárul a szervezetben lezajló káros oxidatív folyamatok gátlásában, valamint nélkülözhetetlen szerepet játszik az immunrendszer normál működésében. 

A magnézium szükséges a csontok és a fogak normál szerkezetének a fenntartásához, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez és a szív egészségének a megőrzéséhez. 

Felhasználási javaslatok: Vitaminpótlás, C-vitamin pótlás, C-vitamin, Vitamin

 

3 600 Ft
Nézet:
Sorrend: