Szív és érrendszer

Nézet:
Sorrend:

Aromazáró csomagolásban
A TCM kompatibilitás elve alapján összeállított receptúra. A fahéj és a gyömbér számos kutatásban hasznosnak bizonyult az egészséges vércukorszint fenntartásában.


A fahéj és a gyömbér segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet. A gyömbér támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer, és hasonlóan a fahéjhoz, támogatja a légutak egészségét. A cékla jelentős mennyiségű sötétvörös flavonoid színanyagot tartalmaz, elsősorban a szív meridiánra van hatással.

 

 

1 460 Ft

Az immunrendszer és a légutak támogatásához, a keringési rendszer egészségéért

A fokhagyma (Allium sativum) az egyik legrégebben ismert fűszer és gyógynövény. Fő hatóanyaga az allicin, egy kéntartalmú vegyület, melynek a növény erős szaga is köszönhető. Jelentős a kálium-, és szeléntartalma, illetve a B1-, B6-, C-, K-vitamin tartalma. Fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Hozzájárulhat a légúti rendszer, valamint az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A C-vitamin fontos antioxidáns anyag, a szabad gyökök megkötése révén segíti a sejtek védelmét. Támogatja az immunrendszert, és fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását a bélrendszerből. A C-vitamin szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában.
A két hatóanyag kombinációjának jelentőségét tovább fokozza egymásra gyakorolt kedvező hatásuk. A C-vitamin egy meglehetősen érzékeny vegyület, a fokhagymaolaj ezt az érzékenységet jótékonyan befolyásolja, a C-vitamin pedig megvédi a fokhagymaolajat az oxidációtól.

 

 

 

3 265 Ft

A fehér teát a növény legfiatalabb, még kicsit szőrös hajtásaiból készítik, melyek polifenol tartalmuknál fogva, kitűnő antioxidánsok. Megvéd a sejtkárosító szabadgyökök ellen, védi a sejteket és a szöveteket az oxidatív károsodástól. Segíthet a test védekező rendszerének az erősítésében, segít a szív egészségesen tartásában.

1 315 Ft

Megfelelő vérkeringés, jó emésztőrendszer


A galagonya (Crataegus pinnatifida) Kínában már évszázadok óta a mindennapi étkezés része. A karotinban, vitaminokban, flavonoidokban, szacharidokban, glikozidokban, proteinben gazdag galagonyát a távol-keleti népgyógyászatban a lép energiájának a növelésére, így az emésztés normalizálásának a segítésére használják, főként a sok húst fogyasztók. Továbbá a galagonya támogatja a szív és keringési rendszer egészségét, a tudatos szívbarát életmód elérését.

1 235 Ft

Napjainkra hazánkban is egyre nő a különböző gomba kivonatok népszerűsége, melyek a keleti kultúrákban hosszú hagyománynak és elismertségnek örvendenek. Közülük ez egyik legsokoldalúbban használt a pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum). Kedvező hatóanyagainak (poliszacharidok) köszönhetően támogatja az immunrendszer egészségét.

Értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak a keringés egészségéhez, a koleszterin szint normál értéken tartásához, valamint a szervezet jó fizikai állapotának, természetes védekezésének fenntartásához. 

3 415 Ft

A fizikai és szellemi erőnlétért, tanulási és vizsgaidőszakra


Az Eleuthero ginseng gyökeret (Eleutherococcus senticosus) a kínai gyógyászat már évezredek óta alkalmazza, mint tonizáló és erősítő szert. Hatással van a vérkeringésre, amely összefüggésben áll az agyi teljesítménnyel és aktivitással. Segít megerősíteni a szervezetet, hozzájárul a fizikai jólléthez, fogyasztója energikusabbnak érzi magát. Hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét. Segíti a relaxációt, használható fáradtság, kimerültség, idegesség esetén.

2 025 Ft

A szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért


A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült készítmény hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással. (Védjegy lajstromszám: 164 258)

 

2 670 Ft

A prosztata egészséges működésének megőrzéséhez.

Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, kifejezetten az urak számára hasznos összetevőkkel.

A Maca a perui hegyvidékeken honos gyógynövény, előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére.
A Goji piros bogyója (lícium gyümölcs) gazdag béta-karotinban és egyéb növényi flavonoidokban.
A Rózsagyökér tibeti gyógynövény, segíti a keringési rendszer normál működését, a sejtek oxigénhez és tápanyaghoz való jutását, valamint a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartását.
A Törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához.
A Ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

 

2 605 Ft

Az érrendszer egészségéért rózsagyökérrel és zsályával

 

  • A gránátalma gazdag flavonoid tartalmának köszönheti élénk rubinvörös színét. Kivonata nagy koncentrációban és a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmazza az értékes polifenolokat.
  • A rózsagyökér tibeti gyógynövény, a magaslati helyeken élők rendszeresen fogyasztják, s vendégeiket is kínálják, ugyanis hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.
  • A vörösgyökerű zsálya hozzájárul az érrendszer egészségének fenntartásához, és támogatja a megfelelő vérnyomás kialakulását.

Egy kapszulában található gránátalma gyümölcs kivonat megfelel 5400 mg gránátalma őrleménynek.

 

3 265 Ft

Természetes alapanyagokból: gyógynövény-gomba kivonatból (ganoderma és shiitake) és csüdfű gyökér (astragalus) kivonatból korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, melynek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához és az energia (Qi) pótlásához.

A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt ganoderma gomba gazdag poliszacharid tartalma miatt az immunrendszer és a keringés egészségének fenntartása érdekében. Az astragalus gyökér kivonata támogatja a szervezet természetes védekező képességét.

A folyadék formula lehetővé teszi a könnyebb felszívódást.

 

2 525 Ft

A szív és a keringési rendszer támogatásához


A jól ismert teakeverék megváltozott összetételben, de ugyanolyan hatásosan áll a teakedvelők rendelkezésére, mint elődje. A zöld tea, csalánlevél, akácvirág, kukoricabibe, komlóvirág filterezett teakeveréke a keringési rendszer támogatását segíti.

A Luobuma teának magas flavonoid és mikroelem (cink, szelén és germánium) tartalma van.

A zöldtea antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendszer támogatásához, amely segít fenntartani a szív és a keringési rendszer egészségét, a megfelelő koleszterin szintet.

A komlóvirág támogatja az egészséges koleszterinszint fenntartását, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

A kukoricabibe hozzájárul a vizeletkiválasztó rendszer, ezáltal a szív egészségének fenntartásához.

 

1 600 Ft

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. Kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktáttal.

A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a fehérje anyagcserében.

A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a normál érzelmi egyensúly fenntartásához, a pihentető és egészséges alváshoz.

A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

 

 

2 090 Ft

A szív megfelelő működéséhez


Többszörösen telítetlen omega 3-6-9 zsírsavak kedvező arányban halolajból és növényi olajokból (lenmag és borágó) a szívműködés támogatásához.
Halolaj, borágó olaj és lenmagolaj kombinációját tartalmazó készítmény E-vitaminnal. A többszörösen telítetlen omega zsírsavak (EPA, DHA) fogyasztása hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. Az E-vitamin természetes antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

 

2 690 Ft

Amikor a napi tevékenység fárasztó és a hazaút kaptatója meredekebb


A koenzim Q10 az ubikinonok közé tartozó zsíroldékony, vitaminszerű vegyület. Elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

A halolaj többszörösen telítetlen zsírsavak forrása, melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és a DHA zsírsavak segítenek a vérnyomás és a triglicerid szint normál értékének fenntartásában.

 

 



3 310 Ft

A szív és a keringési rendszer egészségének megőrzéséhez

A galagonya gyümölcs kivonat támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, az összkoleszterin szintet. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának támogatásához. A szelén antioxidánsként segíti az immunrendszer egészséges működését.

 

 

2 350 Ft

Dr.chen szív-keringés kapszula 30 db

A szív, a keringési- valamint az idegrendszer normál működését támogató étrend-kiegészítő készítmény gyógynövényekkel és magas vitamintartalommal

  • A koriander és a B1-vitamin támogatják a szív megfelelő működését.
  • Az eleuthero ginseng támogatja a vérkeringést, hozzájárul az optimális mentális és kognitív aktivitáshoz. Támogatja a fizikai és mentális kapacitást kimerültség, fáradtság esetén, lábadozási időszakban.
  • A folsav hozzájárul a vérképződéshez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
  • A B1-, B2-, B6-vitaminok és a biotin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez
3 095 Ft

Dr.herz diozmin+hezperidin 500mg kapszula 60 db

Természetes komplex flavonoid kivonat az érrendszer megfelelő működéséhez, magas hatóanyag tartalmú, kiváló felszívódású Diosminnal, Hesperidinnel, Vadgesztenye és Vörös szőlőlevél kivonattal hozzáadott szerves Cinkkel.

A diozmin heszperidin bizonyítottan jól gátolja a vénák kitágulását, javítja a vénafal-tónust, csökkenti a vénás pangást. Védi a mikrokeringést a gyulladásoktól, csökkenti a hajszálerek átjárhatóságát.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 275 Ft

ErbaVita Mikronizált Galagonya/Szíverő tabletta - Szívnyugtató, vérnyomás, érelmeszesedés, keringési zavarok 

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el.

Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.

A formula a galagonya fő hatóanyagára, a vitexinre standardizált. Így minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.


Tudtad?

A galagonya az egyik legbiztonságosabb gyógynövény. Még egyéb betegségre felírt gyógyszerrel együtt is szedhető, csak arra vigyázz, hogy a galagonya rendszeres alkalmazásával azok szükséges mennyisége egy idő után módosul (csökken). Azok azonban, akik az előírt gyógymód mellett a galagonyát is szeretnék kipróbálni, feltétlenül konzultáljanak orvosukkal, és beleegyezése nélkül soha ne hagyják abba az általa felírt gyógyszerek szedését (de még a szedett adagon se változtassanak)!

A galagonya hosszú távon és késleltetve hat, akár hónapok is eltelhetnek, míg jótékony hatását megérzed.

 

5 085 Ft

ErbaVita® Mikronizált Ázsiai gázló/Gotu kola tabletta - Bőrszövet megújító, agyi és vénás keringést fokozó

Ez a tabletta mikronizált technológiával készült!

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el. A formula az ázsiai gázló fő hatóanyagára standardizált, azaz az asiaticosidokra. - Azaz minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.

 

5 995 Ft
 
Nézet:
Sorrend: