Zab

Nézet:
Sorrend:

Az Amisa bio zabkása gluténmentességét az ELISA módszerrel teszteljük. Tápláló, magas rosstartalmú reggeli a nap elkezdéséhez.

Elkészítési javaslat: Öntsön 50g zabkását egy lábosba. Adjon hozzá 350ml vizet vagy tejet, alaposan keverje össze a zabkásával. Adjon hozzá egy csipet sót. Forralja fel, majd főzze 4-5 percig kevergetés mellett.

1 550 Ft

A zab mediterrán elterjedésű mérsékelt égövi növény, magas protein- és zsírtartalma miatt emberi fogyasztásra és takarmánynak kiválóan alkalmas. Eredetileg a búza és az árpa gyomnövénye lehetett és csak szelekció során került termesztésre. A zab hideg, fagyos időben melegítő hatással van a szervezetre.

  • 100% Bio
  • Laktózmentes
  • nem génmanipulált
  • Vegán


Felhasználása: pl. kásának

770 Ft

A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!

A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a zabhoz és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a zabban természetes formában megtalálható, a kásában is benne van.

Elkészítés: Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.

Sűrítésre is használható.

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Magyarország

Bio és gluténmentes.

745 Ft

A zab egy őshonos, rendkívül sokoldalúan elkészíthető, finom és értékes gabona.
A csomag kíméletesen pelyvátlanított, azonnal felhasználható zabszemeket tartalmaz.

Puhára főzve készülhet belőle kása vagy köret, ízesíthetjük fűszerekkel, gyümölcsökkel.
Édes és sós ételként is jól megállja a helyét.

Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.

890 Ft

A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!

A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a zabhoz és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a zabban természetes formában megtalálható, a kásában is benne van.

Elkészítés: Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.

Sűrítésre is használható.

770 Ft

Rapunzel Reggeli kása ayurvéda Bio 500 g

Meleg reggeli, mely gyorsan elkészíthető, könnyen emészthető és nem kell főzni.

Az ájurvéda klasszikus indiai tudomány az egészségről és a hosszú élet titkáról.

Elkészítés: 3-5-szörös mennyiségű forró tejjel, szójatejjel vagy vízzel öntsük fel a kívánt mennyiséget és 2-5 percig hagyjuk duzzadni.

2 605 Ft
Nézet:
Sorrend: