Barna

Nézet:
Sorrend:

A nádcukornak a fehércukorhoz képest természetesebb, kicsit lágyabb, enyhén karamellás íze van. Használhatjuk süteményekhez, italokhoz, befőzéshez, illetve minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehércukrot adtunk volna!

A nádat a környezet és a biológiai sokféleség tiszteletben tartásával termesztik. Ezután kézzel dolgozzák fel, amikor érett, majd préselik, hogy egy borostyánsárga gyümölcslevet kapjanak, amely megkülönböztető karamellaromával növeli az édességet.

1 165 Ft

Az Alce Nero bio világosbarna cukornád Kuba legjobb termőterületeiről származik.

Az Alce Nero bio világosbarna cukornád Kuba legjobb termőterületeiről származik. A cukornádat ökológiai gazdálkodási szabályoknak megfelelően termesztik. Arany színű, finom íze nem nyomja el az aromákat, amelyekkel kombinálják.
1 150 Ft
Nézet:
Sorrend: