Mauritius-i

Nézet:
Sorrend:
Nincs raktáron

A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.

A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.
 

 - Nem génmanipulált
 - Vegán
 - Laktóz mentes


A nádcukor előnyei:
- Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).
- Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb - Ízében egyedibb

1 010 Ft
Nincs raktáron

A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.

A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.
 

  • Nem génmanipulált
  • Vegán
  • Laktóz mentes


A nádcukor előnyei:

  • Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). 
  • Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb 
  • Ízében egyedibb
560 Ft
Nézet:
Sorrend: