Vékonyszálú hajra

Nézet:
Sorrend:

Természetes szalonhajápolás a saját otthonában.

A kondicionáló alapját bio Szibériaicédrus-virágvíz adja. Táplálja, energetizálja, hidratálja és segít kibontani a hajat.

Bio Dauriai rózsakivonat selymessé varázsolja a haj teljes hosszát. Hidrolizált protein erősít, vad borókakivonat, bio tüdőfűkivonat, B5 provitamin és hialuronsav hidratál és táplál. Gazdag fényt és volument biztosíthat haja számára. Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényekkel készült, vegán termék.

3 065 Ft

Az eredendően vékonyszálú, gyenge haj, illetve a kozmetikai szerek által igénybevett, elvékonyodott és töredező haj gyengéd, ugyanakkor alapos és átfogó ápolást igényel. A Varga Hajerősítő Cseppek természetes eredetű hatóanyagai különleges tápláló, regeneráló hatásuk révén nem csupán értékes tápanyagokkal látják el a hajszálakat, de élénkítik a fejbőr egészséges folyamatait és erősítik ellenálló képességét is.

A készítmény használata során a fejbőr és egyben a haj gyökereinek tápanyagellátása fokozódik, a hajszálak megerősödnek, megvastagodnak, visszanyerik tartásukat és rugalmasságukat, így a haj dúsabbá, egészségtől fénylővé válik.

Összetétel: A készítmény 21 gyógynövény alkoholos kivonata. A különleges összetételnek és az egyedi előállítási eljárásnak köszönhetően az oldatban a gyógynövények legkedvezőbb hatásai összegeződnek. A készítmény a haj egészségéhez elengedhetetlenül fontos vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, mikroelemeket és egyéb fontos vegyületeket tartalmaz.

4 825 Ft
Nézet:
Sorrend: