Rizs tészta

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Gluténmentes tészta barna rizs - Casarecce

A 'casarecce' egy tradícionális szicíliai tészta. „Casereccio” „otthon készült” szóbol származik. A tésztát hagyományosan kisebb négyszögekből duplán feltekerve készítik a mai napig. A kiváló minőségű 'casarecce' tészta ismérve a kicsit érdes felülete, ami alakja mellett tovább segíti a szószok tapadását. Jellemzően padlizsános, paradicsomos, sajtos és bazsalikomos ételekhez használják, de kiváló pestohoz is.

A különleges összetevőinek köszönhetően, gluténérzékenyek és vegánok is bátran fogyaszthatják.

1 550 Ft
ÚJ

A Paccheri tészta egy tökéletes harmónia a lencse és rizs természetes ízei között, melyet gondosan válogatott alapanyagokból állítottunk össze, hogy a lehető legmagasabb minőséget nyújtsuk Önnek és családjának. Az őrölt lencse és rizs tökéletesen összeérnek ebben a tésztában, így nem csak ízletes, hanem könnyen emészthető is.
A legfontosabb, hogy a Pasta Natura Paccheri 100%-ban gluténmentes, így azok is élvezhetik, akik gluténérzékenyek vagy speciális diétát követnek. Gazdag rostokban és vitaminokban, így a természetes tápanyagokkal feltöltődhet a szervezete.
Ha az egészséges táplálkozás és a finom ízek egyesítése a célja, akkor a Pasta Natura BIO lencse-rizs tészta Paccheri lesz az első választása. Egyél egészségesen, élvezd az ételeket, és tedd az étkezéseidet még élvezetesebbé ezzel a kiváló minőségű tésztával!

1 530 Ft
ÚJ

Gluténmentes barna rizstészta - fussili

Közép-Dél Itáliai eredetű, elnevezése a „fuso”, azaz orsó szóból származik. Három spirális irányban sodort szárnyból áll, így minden szósztípust remekül magában tart. Hagyományosan vékony drótok, vagy kötőtű köré tekerték, majd szárították. Kíváló alapanyag bármilyen szószhoz, tészta salátákhoz, vagy akár levesekhez is.  

1 235 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta barna rizsből - Penne

A penne az olasz toll szóból eredeztető, származása tekintetében pedig azon ritka tésztafajták közé tartozik, melyek születését jól dokumentálták. 1865-ben Giovanni Battista Capurro tésztakészítő San Martino d’Albaro-ban készítette. Napjainkban két fő fajtáját tartják számon, a sima penne lisce-t és a barázdált penne rigate-t. Tradícionálisan al dante elkészítését javasoljuk, kíválóan alkalmas szószos ételekhez (pesto, marinara, arrabiata).

1 235 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta barna rizsből - Penne

A penne az olasz toll szóból eredeztető, származása tekintetében pedig azon ritka tésztafajták közé tartozik, melyek születését jól dokumentálták. 1865-ben Giovanni Battista Capurro tésztakészítő San Martino d’Albaro-ban készítette. Napjainkban két fő fajtáját tartják számon, a sima penne lisce-t és a barázdált penne rigate-t. Tradicionálisan al dante elkészítését javasoljuk, kiválóan alkalmas szószos ételekhez (pesto, marinara, arrabiata).

1 550 Ft
ÚJ

Gluténmentes tészta barna rizsből - Fusilli

Közép-Dél Itáliai eredetű, elnevezése a „fuso”, azaz orsó szóból származik. Három spirális irányban sodort szárnyból áll, így minden szósztípust remekül magában tart. Hagyományosan vékony drótok, vagy kötőtű köré tekerték, majd szárították. Kiváló alapanyag bármilyen szószhoz, tészta salátákhoz, vagy akár levesekhez is.  

1 550 Ft

Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül.

A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő egyensúlyba hozása. A spagetti készítésével kapcsolatos szakértelem olyan ízt eredményez, amely hasonló a durumbúzához. A speciális extrudálási folyamat durva felületet hoz létre, amely kiválóan magába szívja a paradicsom- vagy más szószokat.

1 475 Ft
Nézet:
Sorrend: