Rizs tészta

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül.

A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő egyensúlyba hozása. A spagetti készítésével kapcsolatos szakértelem olyan ízt eredményez, amely hasonló a durumbúzához. A speciális extrudálási folyamat durva felületet hoz létre, amely kiválóan magába szívja a paradicsom- vagy más szószokat.


1 110 Ft

A Byodo Penne gluténmentes bio rízsből, kukoricából és csicseriborsóból készül.

Fehérjékben és rostokban igen gazdag, enyhén mogyorós ízű. Sokféle tésztaételt készíthetünk belőle, akár gyümölcsös vagy krémes mártással. Főzési idő: 9-10 perc.


Bio tészta gluténmentes rövid Penne (rizs-kukorica-csicseriborsó). Rostokban gazdag tészta ? olasz minőség.

 

1 510 Ft

A Byodo Pesto Rosso intenzív gyümölcsösízét a szárított paradicsomtól, a fűszeres kemény sajttól és az extraszűz olívaolajtól kapja.

A finom paszta tökéletes választás frissen főtt tészták, hús- és halételek valamint mártások ízesítéséhez, de nagyszerű kenyérre kenve is.

  • Gluténmentes.


Kiváló szószként tésztához, kenyérre kenve, vagy hús és halételekhez.

1 510 Ft

Bio gluténmentes tészta barnarizsből, sütőtökkel és gyömbérrel.

Ehetjük levesbetétként, pirítva, főzve és zöldségekkel, a tészta az egyik kedvenc választásunk ha valami gyorsat szeretnénk főzni.
Ez a tészta egyesíti magában a barnarizs, a sütőtök és a gyömbér minden előnyét és így válik a vitaminok és antioxidánsok gazdag forrásává.

Elkészítése: forraljon fel egy edényben vizet, helyezze bele a tésztát, úgy hogy a víz teljesen ellepje. Forralja fel újra a vizet, majd főzze 5-6 percig közepes lángon. A megfőtt tésztát szűrje le, majd hideg vízzel öblítse át.

1 255 Ft
Nézet:
Sorrend: