Rizottó

Nézet:
Sorrend:

Ez egy hosszú szárú, őshonos olasz fajta, mély gyökérrendszerrel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekből. Ez egy rendkívül sokoldalú rizs, amely kiváló rizottók készítéséhez. Azt javasoljuk, hogy szolgálja al dente. Minden csomag tartalmaz egy címkét, amely leírja az érzékszervi jellemzőket, a származási területeket és a gazdálkodási technikákat.

1 450 Ft

Felhasználási javaslat:

Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont valamennyi rizottórizs közül a Carnaroli hajlamos leginkább arra, hogy szétfőjön.

Rizottó receptfajták: csirkemájas, pirítottgombás, duplasajtos, spárgakrémes, koktélrákos, falusi, kolbászos-zöldborsós.

1 630 Ft
Nézet:
Sorrend: