Tengeri só

Nézet:
Sorrend:
-13%
Raktárkészlet:
1 db

Ez a só hozzáadott jódot nem tartalmaz, hanem a finoman őrölt alga természetes módon, a kívánt mennyiségben biztosítja szervezetünk számára a jódot.

A tengeri só nincs finomítva és fehérítve és nem tartalmaz szórást segítő anyagot.

1 145 Ft
995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2020.07.24 - A készlet erejéig!

A tengeri sóban lévő több mint 80 ásványi anyagot és nyomelemet az emberi szervezet rendkívül jól hasznosítja, mivel . A fénygyökér-tengeri só nem tartalmaz semmiféle mesterséges adalékot, mint pl. csomósodásgátlót, jódot vagy ízfokozókat. A halit-kristálysó, a gyémánt a sók között, amely földdé vált fénynek nevezhető.

 

A Dioscorea batatas (kínaiul Shan Yao) „fénygyökér” néven ismert, és az antropozófiai mozgalomban, főleg a biodinamikus gazdálkodásban, egy ideje nagy érdeklődés övezi. Joggal, hiszen Dr. Rudolf Steiner a múlt század húszas éveiben nagy jelentőséget tulajdonított ennek a növénynek a táplálkozásban. Olyan növénynek tartotta, amely az emberiség és Föld fejlődését döntően befolyásolhatja, és a burgonya helyére léphet, mint alapélelmiszer. 

A fénygyökér egy összetevőkben nagyon gazdag gyökérzöldség. A gumója tartalmaz keményítőt, fehérjéket, zsírokat, aminosavakat, szapoinokat, vitaminokat és 31 különböző nyomelemet. Különlegessége azonban nemcsak a mérhető és tápláló összetevőkben rejlik, hanem elsősorban fényétertartalmában.

A fiziológiai fényanyagcserét (annak képességét, hogy a táplálékból fény=prána szabaduljon fel) ma rendkívül megnehezíti az élelmiszer-alapanyagok erőteljesen gépesített feldolgozása. Ezáltal élelmiszereinkből kivonják ezt a belső minőséget, hogy fényétert tudjanak rendelkezésre bocsátani. A fénygyökér, illetve a belőle készül termékek fogyasztása, segít helyreállítani ezt az egyensúlyt.

 

1 390 Ft

A tengeri sóban lévő több mint 80 ásványi anyagot és nyomelemet az emberi szervezet rendkívül jól hasznosítja, mivel . A fénygyökér-tengeri só nem tartalmaz semmiféle mesterséges adalékot, mint pl. csomósodásgátlót, jódot vagy ízfokozókat. A halit-kristálysó, a gyémánt a sók között, amely földdé vált fénynek nevezhető.

 

A Dioscorea batatas (kínaiul Shan Yao) „fénygyökér” néven ismert, és az antropozófiai mozgalomban, főleg a biodinamikus gazdálkodásban, egy ideje nagy érdeklődés övezi. Joggal, hiszen Dr. Rudolf Steiner a múlt század húszas éveiben nagy jelentőséget tulajdonított ennek a növénynek a táplálkozásban. Olyan növénynek tartotta, amely az emberiség és Föld fejlődését döntően befolyásolhatja, és a burgonya helyére léphet, mint alapélelmiszer. 

A fénygyökér egy összetevőkben nagyon gazdag gyökérzöldség. A gumója tartalmaz keményítőt, fehérjéket, zsírokat, aminosavakat, szapoinokat, vitaminokat és 31 különböző nyomelemet. Különlegessége azonban nemcsak a mérhető és tápláló összetevőkben rejlik, hanem elsősorban fényétertartalmában.

A fiziológiai fényanyagcserét (annak képességét, hogy a táplálékból fény=prána szabaduljon fel) ma rendkívül megnehezíti az élelmiszer-alapanyagok erőteljesen gépesített feldolgozása. Ezáltal élelmiszereinkből kivonják ezt a belső minőséget, hogy fényétert tudjanak rendelkezésre bocsátani. A fénygyökér, illetve a belőle készül termékek fogyasztása, segít helyreállítani ezt az egyensúlyt.

 

3 730 Ft

ALPESI KŐSÓ, finomítatlan, jódozatlan

  • Csomósodásgátlót nem tartalmaz.
  • Adalékanyagoktól mentes!


A Bajor Alpokban kb. 200 millió éves ősi kőzetből hagyományos módon kitermelt eredeti kősó, mely a föld mélyén védve volt a környezeti hatásoktól. A nagyobb darabokat őrlik és szitálják.
Az esetleges csomósodás a természetességet jelenti, és nem minőségi hiba. 

930 Ft
Nézet:
Sorrend: