Gluténmentes kenyéralap

Nézet:
Sorrend:

Gluténmentes bio kenyérkeverék eredeti norvég recept szerint.

Élesztő, liszt és hozzáadott cukor nélkül, vegán fehérjével készült. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.

Többféleképpen elkészíthető: 20-180 perc dagasztást követően 70-80 perc sütést igényel.


Élesztő, liszt és hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes, vegán fehérje forrás.

Gazdag Omega-3 zsírsavban és rostokban. E vitamint, B1 vitamint, B6 vitamint, folsavat, káliumot, kálciumot, vasat, cinket tartalmaz, gazdag foszforban,magnéziumban,rézben és mangánban.

 

 

2 260 Ft

Bio gyors kenyér keverék fűszerekkel. Gluténmentes, és élesztőmentes, vegán. 60 perc alatt egy kb. 850 g-os kenyér elkészítéséhez elegendő.

Ilyen egyszerű elkészíteni:

  • 1. A sütőt 225oc-ra alsó-felső hőre előmelegítjük. (Gázsütő 4-es fokozatra)
  • 2. A gyors kenyér keveréket 500ml langyos vízzel turmixgéppel vagy habverővel összekeverjük.
  • 3. Nem szabad keleszteni.
  • 4. A tésztát egyből egy zsírozott kenyérsütő formába töltjük.(25 x 10 cm-es)
  • 5. A tetejét vízzel átsimítjuk, majd végül olajjal átkenjük. Egy olajba mártott késsel a közepét bevagdaljuk.
  • 6. A kenyeret 225 °c ?on 50-60 percig sütjük 7, Rögtön kivesszük a formából és a szeletelés előtt egy rácson hűlni hagyjuk.
2 230 Ft
Nézet:
Sorrend: