Rizsital

Nézet:
Sorrend:

A teljesen növényi eredetű, rizs alapú italt fogyaszthatják szójaérzékenyek, laktózallergiások, és tejérzékenyek is. A Vitariz Bio Rizsital organikusan termesztett bio rizsből készül, emiatt nagyon könnyen emészthető.

A rizsital zsírszegény, koleszterinmentes, laktózmentes és gluténmentes: tehát igen egészséges, és diétához is nagyon ajánlott. Az alapvetően édes íze van, anélkül, hogy cukrot vagy édesítőt adnánk hozzá, ezért csecsemőknek ajánlott a tehéntej kiváltására. Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.

Az íze kissé eltér a tehéntejtől, de kellemes hatása miatt gyorsan hozzá lehet szokni. Az alap ízesítések mellett házilag is sokféle ízesítést el lehet készíteni: a tehéntejből készült tejitalok teljes kiváltására alkalmas (pl. gyümölcs turmixok, kakaó, tejeskávé).

Frissítő és regeneráló hatása miatt nyáron kifejezetten hatásos: csökkenti a fáradtság érzést és gyorsan regenerál.

Hűtést nem igényel. Felbontás után hűtve tárolandó. Javasoljuk: aktív sportolóknak, várandós és szoptatós kismamák számára (a magzat vagy csecsemő immunrendszerét erősíti), csecsemőknek tehéntej kiváltására, cukorbetegnek, szellemi megterhelés esetén (iskolás gyerekeknek!), erős fizikai megterhelés esetén.

1 445 Ft
Nézet:
Sorrend: