Arcápolás, bőrápolás

Nézet:
Sorrend:

A hideg időjárás miatt száraz, repedezett az ajka? Szerezze meg a manuka méz IAA15 + gyógyító, javító és antibakteriális tulajdonságait olyan bio balzsamban, amely bizonyította hatékonyságát! Franciaországban készült ez az ajakbalzsam, melyet a hideg által károsodott ajkak intenzív helyreállítására fejlesztettek ki. Egyedülálló formula 10% manuka IAA15 + mézzel, elismert helyreállító és antibakteriális tulajdonságokkal. A hidratáló és tápláló hatóanyagok révén ez a balzsam azonnali kényelmet biztosít az érzékeny ajkaknak. Tartósítószermentes, parabénmentes, allergénmentes, alkoholmentes. 

3 695 Ft

A hideg időjárás által károsított kezek? Szerezze meg a manuka méz IAA15 + gyógyító, regeneráló és antibakteriális hatásait egy olyan bio krémben, amely bizonyította hatékonyságát!

Franciaországban készítették ezt a krémet, hogy intenzíven javítsa és rehidratálja a nagyon száraz bőrfelületet. Nem zsíros és nem ragadós, gyorsan felszívódik, és azonnal érezhető a hatása.

  • Tartósítószermentes,
  • parabénmentes,
  • allergénmentes,
  • alkoholmentes.
3 750 Ft

A Manuka egy kis fa, amelyet a maori emberek jól ismernek, évszázadok óta használják hagyományos gyógymódjukban a láz, a bronchitis és az asztma kezelésére. A gyógyító és fertőtlenítő tulajdonságai miatt is alkalmazzák. Minden mintát laboratóriumi vizsgálatnak vetnek alá, majd a növekvő hatékonysági sorrendet állítanak fel ? a 0-tól 25-ig terjedő skála szerint rangsorolják ? minél magasabb a szint, annál hatékonyabb a méz fertőtlenítő hatása.

Összetevők: manuka méz

37 400 Ft
Nézet:
Sorrend: