Marha

Nézet:
Sorrend:

Méhes Mézes családi vállalkozás ajánlásával

A marhahús fogyasztása az elmúlt időkben kissé visszaesett, ma újra reneszánszát éli.

Legelőink telis-tele vannak szarvasmarha csordákkal, akárcsak a közeli Ausztriában. Nemzeti büszkeségünkről szürke marháról nem is beszélve, amelynek a húsa igazán ízletes és egészséges és hála Istennek egyre többen fogyasztják. Köztudott a marhahúsban található fehérje magasabb biológiai értékű, mintha növényi eredetű lenne, s az aminosav-összetétele is kedvezőbb.

Különlegességét a válogatott fűszereken túl, az összetétele adja. Teszünk bele paszternákból, vöröshagymából, borsikafűből, sárgarépából, fűszerpaprikából, fokhagymaporból, curryből, majoránnából, oreganoból, korianderből, kakukkfűből, bazsalikomból, tárkonyból, rozmaringból, őrölt fűszer köménymagból, mustárlisztből és feketeborsból épp annyit hogy a marhahús és a belőle készült étel még ízletesebb legyen tőle.

Próbálja ki a Csáki Eszterházy serpenyős rostélyosnál, vagy a Bélszíntokánynál! De Fűszeres felsálnál is nagyon finom.

Szép, hagyományőrző csomagolásban az egészségére figyelő és a sütő-főző embernek igazán nagyszerű ajándék is!

Fogyassza szeretettel!

1 335 Ft
Nézet:
Sorrend: