Lenmagliszt

Nézet:
Sorrend:

Az arany lenmagliszt a hagyományos búza finomliszt helyettesítőjeként szolgáló egészséges alternatíva. Használja sütéshez-főzéshez egyaránt.

Származási hely: Magyarország

Száraz, hűvös helyen tárolandó! 

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

415 Ft

Magas rost-, fehérje-, és ásványianyag-forrás.

Fitoösztrogén-(lignan-) tartalma jó hatással van a hormonháztartásra, elősegíti a peteérést, és csökkenti a menopauza kellemetlen tüneteit. Könnyíti a bélműködést, így hozzájárul a szervezet tisztításához. Az autoimmun megbetegedések kialakulásának megakadályozásában is komoly szerepe van.

Segít a méreganyagok és akár a lerakódott koleszterin eltávolításában. Csökkenti a gyomorsavtermelést, ezzel a gyomorfekély kialakulásának esélyét.

Lecserélhetjük vele a hagyományos liszt egy részét, salátával, müzlivel, vagy túróval keverve fogyaszthatjuk, de sűrítésre is használhatjuk, mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot képes felvenni. Péksütemények, pogácsák tésztájába, tetejére is szórhatjuk. Szezámliszttel keverve segíti a fogak védelmét.

695 Ft

A lenmag, mint az egyik legmegbízhatóbb táplálékforrás, régóta áll az emberek szolgálatában.

Manapság is világszerte használják őrlemény formájában is, mely nagyszerűen keverhető más lisztekkel.

A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során a lenmagból először hidegen kipréselik az olajat, ezután finom lisztté őrlik.

A lisztet sokféleképpen felhasználhatjuk. Mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot tud felvenni, nagyszerűen sűríthetünk vele. Sütés során a megadott lisztmennyiség egy része helyett használjunk lenmaglisztet. Ha ezt tesszük, több folyadékra is szükségünk lesz, mint amennyit a receptek írnak.

Cipók, kiflik, zsemlék készítése mellett édes tekercsek sütéséhez is bátran alkalmazhatjuk. A lenmaglisztet tartalmazó péksütemények, kenyerek, kekszek hamarabb ropogósra sülnek.

A lenmagliszt fogyasztását vegetáriánusok, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe. Részben vagy egészben helyettesítse a receptekben előírt liszt mennyiségét.

435 Ft

A lenmag, mint az egyik legmegbízhatóbb táplálékforrás, régóta áll az emberek szolgálatában.

Manapság is világszerte használják őrlemény formájában is, mely nagyszerűen keverhető más lisztekkel.

A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során a lenmagból először hidegen kipréselik az olajat, ezután finom lisztté őrlik.

A lisztet sokféleképpen felhasználhatjuk. Mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot tud felvenni, nagyszerűen sűríthetünk vele. Sütés során a megadott lisztmennyiség egy része helyett használjunk lenmaglisztet. Ha ezt tesszük, több folyadékra is szükségünk lesz, mint amennyit a receptek írnak.

Cipók, kiflik, zsemlék készítése mellett édes tekercsek sütéséhez is bátran alkalmazhatjuk. A lenmaglisztet tartalmazó péksütemények, kenyerek, kekszek hamarabb ropogósra sülnek.

A lenmagliszt fogyasztását vegetáriánusok, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe. Részben vagy egészben helyettesítse a receptekben előírt liszt mennyiségét.

575 Ft

A mindennapi étkezés értékes kiegészítője. A lenmagból nyert magas beltartalmú liszt ballasztanyagban, növényi fehérjében gazdag, testünk számára fontos ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz.

A lenmaglisztet a magban lévő olaj kivonása után gondos őrléssel nyerik, ezzel a ?felnyitással? az értékes beltartalmi anyagokat a szervezetünk gyorsan és könnyen hasznosítani tudja. Semleges ízű, sokoldalúan felhasználható, hamar teltséget eredményez.

Fehérjében és ballasztanyagokban gazdag, 100 g termékben csa 3,9 g szénhidrát van. Különösen ajánlott vegetáriánusoknak, sportolóknak. Praktikus ?talpas? zacskóból könnyen adagolható.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy jelentősen megnövekszik térfogata a bélben, ezért sok folyadékkal fogyasszuk és nem önmagában és szárazon. Ajánlott napi adag 1 ek.

100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó lenmagból.




1 290 Ft
Nézet:
Sorrend: