Lenmagliszt

Nézet:
Sorrend:

Omega – 3 zsírsavforrás

Élelmi rostban gazdag

Fehérjeforrás

Gluténmentes

Nettó tömeg: 300 g 

Így készítse el:

Natúr vagy gyümölcs joghurtba, túróba, müzlihez, reggeliző pelyhekhez, friss salátákhoz, főzelékbe.

Kenyér pogácsa sütéséhez 10-20%-ban a liszthez keverve.

Naponta 2-2 evőkanál (40 g) fogyasztása javasolt. 

Fogyasztása nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot.

A csomagolás 7,5 (40 g-os) adagot tartalmaz.

 

Száraz, hűvös helyen tartandó! Felbontás után napfénytől védve 1 hónapig fogyasztható. 

885 Ft

Az arany lenmagliszt a hagyományos búza finomliszt helyettesítőjeként szolgáló egészséges alternatíva. Használja sütéshez-főzéshez egyaránt.

Származási hely: Magyarország

Száraz, hűvös helyen tárolandó! 

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

415 Ft

A lenmag, mint az egyik legmegbízhatóbb táplálékforrás, régóta áll az emberek szolgálatában.

Manapság is világszerte használják őrlemény formájában is, mely nagyszerűen keverhető más lisztekkel.

A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során a lenmagból először hidegen kipréselik az olajat, ezután finom lisztté őrlik.

A lisztet sokféleképpen felhasználhatjuk. Mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot tud felvenni, nagyszerűen sűríthetünk vele. Sütés során a megadott lisztmennyiség egy része helyett használjunk lenmaglisztet. Ha ezt tesszük, több folyadékra is szükségünk lesz, mint amennyit a receptek írnak.

Cipók, kiflik, zsemlék készítése mellett édes tekercsek sütéséhez is bátran alkalmazhatjuk. A lenmaglisztet tartalmazó péksütemények, kenyerek, kekszek hamarabb ropogósra sülnek.

A lenmagliszt fogyasztását vegetáriánusok, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe. Részben vagy egészben helyettesítse a receptekben előírt liszt mennyiségét.

435 Ft

A lenmag, mint az egyik legmegbízhatóbb táplálékforrás, régóta áll az emberek szolgálatában.

Manapság is világszerte használják őrlemény formájában is, mely nagyszerűen keverhető más lisztekkel.

A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során a lenmagból először hidegen kipréselik az olajat, ezután finom lisztté őrlik.

A lisztet sokféleképpen felhasználhatjuk. Mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot tud felvenni, nagyszerűen sűríthetünk vele. Sütés során a megadott lisztmennyiség egy része helyett használjunk lenmaglisztet. Ha ezt tesszük, több folyadékra is szükségünk lesz, mint amennyit a receptek írnak.

Cipók, kiflik, zsemlék készítése mellett édes tekercsek sütéséhez is bátran alkalmazhatjuk. A lenmaglisztet tartalmazó péksütemények, kenyerek, kekszek hamarabb ropogósra sülnek.

A lenmagliszt fogyasztását vegetáriánusok, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe. Részben vagy egészben helyettesítse a receptekben előírt liszt mennyiségét.

575 Ft

A mindennapi étkezés értékes kiegészítője. A lenmagból nyert magas beltartalmú liszt ballasztanyagban, növényi fehérjében gazdag, testünk számára fontos ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz.

A lenmaglisztet a magban lévő olaj kivonása után gondos őrléssel nyerik, ezzel a ?felnyitással? az értékes beltartalmi anyagokat a szervezetünk gyorsan és könnyen hasznosítani tudja. Semleges ízű, sokoldalúan felhasználható, hamar teltséget eredményez.

Fehérjében és ballasztanyagokban gazdag, 100 g termékben csa 3,9 g szénhidrát van. Különösen ajánlott vegetáriánusoknak, sportolóknak. Praktikus ?talpas? zacskóból könnyen adagolható.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy jelentősen megnövekszik térfogata a bélben, ezért sok folyadékkal fogyasszuk és nem önmagában és szárazon. Ajánlott napi adag 1 ek.

100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó lenmagból.




1 290 Ft
Nézet:
Sorrend: