Lenmagliszt

Nézet:
Sorrend:

Dr. Natur étkek, Lenmagliszt. Hideg sajtolásos eljárással! Rost, fehérje, lignán tartalom

Hideg sajtolásos eljárással kipréselik a lenmagból az olajat, és az így nyert lenmagkoncentrátumot megőrlik. - Ez a lenmagliszt! A lenmag minden előnyös tulajdonságával rendelkezik, csak koncentráltan.

Magas a rostanyag tartalma, amit diétázók is beépíthetnek étrendjükbe. Fehérje tartalma, miatt vegetáriánusok és Paleosok is előszeretettel fogyasztják. Alacsony a szénhidrát és zsírtartalma, számos ásványi anyagot és vitamint és omega-3-at is tartalmaz.

 

480 Ft

Dr. Natur étkek, Lenmagliszt. Hideg sajtolásos eljárással! Rost, fehérje, lignán tartalom

Hideg sajtolásos eljárással kipréselik a lenmagból az olajat, és az így nyert lenmagkoncentrátumot megőrlik. - Ez a lenmagliszt! A lenmag minden előnyös tulajdonságával rendelkezik, csak koncentráltan.

Magas a rostanyag tartalma, amit diétázók is beépíthetnek étrendjükbe. Fehérje tartalma, miatt vegetáriánusok és Paleosok is előszeretettel fogyasztják. Alacsony a szénhidrát és zsírtartalma, számos ásványi anyagot és vitamint és omega-3-at is tartalmaz.

 

845 Ft

Az arany lenmagliszt a hagyományos búza finomliszt helyettesítőjeként szolgáló egészséges alternatíva. Használja sütéshez-főzéshez egyaránt.

Származási hely: Magyarország

Száraz, hűvös helyen tárolandó! 

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

590 Ft

A lenmag, mint az egyik legmegbízhatóbb táplálékforrás, régóta áll az emberek szolgálatában.

Manapság is világszerte használják őrlemény formájában is, mely nagyszerűen keverhető más lisztekkel.

A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során a lenmagból először hidegen kipréselik az olajat, ezután finom lisztté őrlik.

A lisztet sokféleképpen felhasználhatjuk. Mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot tud felvenni, nagyszerűen sűríthetünk vele. Sütés során a megadott lisztmennyiség egy része helyett használjunk lenmaglisztet. Ha ezt tesszük, több folyadékra is szükségünk lesz, mint amennyit a receptek írnak.

Cipók, kiflik, zsemlék készítése mellett édes tekercsek sütéséhez is bátran alkalmazhatjuk. A lenmaglisztet tartalmazó péksütemények, kenyerek, kekszek hamarabb ropogósra sülnek.

A lenmagliszt fogyasztását vegetáriánusok, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe. Részben vagy egészben helyettesítse a receptekben előírt liszt mennyiségét.

640 Ft

A lenmag, mint az egyik legmegbízhatóbb táplálékforrás, régóta áll az emberek szolgálatában.

Manapság is világszerte használják őrlemény formájában is, mely nagyszerűen keverhető más lisztekkel.

A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során a lenmagból először hidegen kipréselik az olajat, ezután finom lisztté őrlik.

A lisztet sokféleképpen felhasználhatjuk. Mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot tud felvenni, nagyszerűen sűríthetünk vele. Sütés során a megadott lisztmennyiség egy része helyett használjunk lenmaglisztet. Ha ezt tesszük, több folyadékra is szükségünk lesz, mint amennyit a receptek írnak.

Cipók, kiflik, zsemlék készítése mellett édes tekercsek sütéséhez is bátran alkalmazhatjuk. A lenmaglisztet tartalmazó péksütemények, kenyerek, kekszek hamarabb ropogósra sülnek.

A lenmagliszt fogyasztását vegetáriánusok, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe. Részben vagy egészben helyettesítse a receptekben előírt liszt mennyiségét.

895 Ft
Nézet:
Sorrend: